Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 10k da bende birikmiş şaka maka aplerin hepsini t2.5 geçiriyim bende. naruto gelince lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 rün mü alsam hiro mu alsam bilemiyorum ya. almak istediğim hirolarda bak irelia-talon-nocturne-greaves. 2 yıl sonra oynarım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bi ara RP aldıydım birikmiş vaziyette duruyo, alsam mı Graves'i, var mı deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 güzel hero. klasik ad carry işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 elo kasıcaksan şu an tam alma zamanı 2 haftaya yer nerfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Herkes alsın diye bir süre dokunmazlar ama direk hotfix lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hotfix gelmiş bilem olabilir, patch yüklüyor şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 10 tane ip boost gelmiş nerden çıktı bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bir sitede oylama vardı katagorilere göre en iyi oyunlar falan seçiliyordu orda 1. olmuşlar ondan dolayı 10win bonus hediye herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Westdeki arkadaşlar paticik kanalına autojoin yapın arada takılırız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bu IP-RP barının hemen sağında 10 win left diye bi icon çıktı,neyin hatırlatması bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 10 win için daha fazla IP kazanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lol az önce 0.5 saniye cd ile tüm skillerini kullanan nasus vardı oyunda. Adam sürekli q ve w yi instant kullanabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bassaydın reportu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 talon mu alsam irelia mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 irelia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 k/d kascansan irelia. Oyun kazancaksan irelia. Herp derp takılcaksan talon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 şöyle hem melee olacak hem carry olacak ,shaco,katarina,akali arasında kaldım shaco ağır basıyor ,eğlenceli birşeye benziyor akalide keza öyle karar veremedim , ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Shaco AD gidersen tek başına oyun kazandırması çok zor ama Akali ve Katarina çok rahat oyun kazandırıyor tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Akali daha zevkli katarina'ya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 akali oyundaki en eğlenceli hiro bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bu arada dün arkadaşın accounttan girip irelia oynadım baya. talon mu irelia mı derken kesin irelia alıcaktım bu hafta beleşmiş dkfhk. talon alayım haftaya irelia ile akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kassidin almaya karar vermiştim beleşmiş allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ne zaman 6300'lük hero alacak olsam bir sonraki gün o beleş oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu ne ya gene sexy no jutsu naruto çıkmıyor half-dragon bişeyler diyor meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar