Allure- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 8-2 ile başladığım 10 oyunla 1350'lerden 1100'lere düştüm East'te, beyin kanaması geçircem az kaldı, napayım? West'e geçeyim mi? Queue nasıl oralarda? Bir de latency nasıl ya, o da önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 West'te iki tarafta mı kazanıyor nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 slint :)) eastteyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Az önce CLG ve Sphere arasında 3. maçı oynandı. Son zamanlar gördüğüm kesinlikle en iyi oyundu. Replay'i düşer akşama kesinlikle izleyin. http://iemnewyork.leagueoflegends.com/ http://de.twitch.tv/esltv_event2?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=iemnewyork.leagueoflegends.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.own3d.tv/game/League+of+Legends#/watch/187615 bu da final son maç beyler 30. dk falan başlıyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 30 dk'a nasıl başlıyor, yukarıda verdiğim link'te 3.lük için 3.maç dönüyor Birde abi o verdiğin link eski kayıt sdfsfsfs. Millet canlı diye izlemesin dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 valla maç yarıda kesiliyo ne iş :D kim nası kazamış göstermedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aattıgım link 3. maçları ilk 2 maç 1-1 bitiyor. maçta kesinti oluyor en sonda ama sonra devam ediyolar izledim yani o linkten macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Senin attığın link eski turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://iemnewyork.leagueoflegends.com/ burda şu an final maçı canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi kafan mı güzel ahahaha 2. maç izleniyor şimdi. Gidiyon eski turnavıyı izliyosun birde heyecan yapıon Bu da diğer link (Ged'in kide doğru), doğru düzgün izleyin lan şunu. http://de.twitch.tv/esltv_event2?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=iemnewyork.leagueoflegends.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 haha resmen own3d.tv ye güvendik patladık ben sandım maçlar bitti falan izliyorum şimdi canlıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 2 sup tanksız fnatic sfdsdf gp+yorrick çok kötü ezecek üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dk 14 kazandı bile fnatic ne ezmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 fnatic eziyo resmen şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 replay izliyordum sanırım su an 17.dakka cass çok gereksiz off oynuyor jannada bir yeto adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 candy panda toparladı biraz takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Westdeki panpalar ekleyin beni geçtim bende weste Raptoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Biz herhalde bir 2-3 gün daha oynayıp Hon'a geri döneriz ya, artık oyunun kötülüğü suratlara tokat gibi vurmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Lol camiası yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gedle birlikte 2mid caster fln çok eğleniyoruz aslında.. o kadarda ciddi oynamamak lazım pub oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Polonya versiyonu çıkmış oyunun yakında tr versiyonuda çıkar, metin2 tayfası doluşur asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hayır lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Kalite gelir oyuna öyle deme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Special Edition Harrowing Skins and Runes Now Available! Kıh kıh 1 aydır ip saklıyorum şu runelar indirime gelicek diye. Nostradamus gibi adamım, tamamlansın rune sayfaları ! Edit : Hffffff Tier3 değilde Tier2.5 olmuş rune'lar özellikleri daha az. Ama aradaki fark çok az miktarda, olmayan quint'ler alınabilir. Ben dodge ve movement speed alıcam galiba 3'er tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar