Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm biz de kuralım şöyle bi takım

neyimiz eksik dfsdfs

o değil de aklıma pati'den 5v5 attığımız maçta karşıya da 5 tane türkün gelmesi ve dönen muhabbet, lakayıt oynayıp yenilmemiz ve gaza gelip rövanş maçı yapmamız geldi. meğer adamlar yanyana oynuyorlarmış bizde ts vent skype bile yok, ağır ezmişlerdi bizi :(
Mesaj tarihi:
Ben ranked oyunlara girmiyorum bile.

1 jungler 1 support 1 ad 1 ap 1 tank

Bu standart build dolayısıyla oyunun ranked kısmı benı bayıyor feci. Normal oyunlar daha eğlenceli fantastik
Mesaj tarihi:
@jkidd
hacı o buildle kazanamazsın zaten. o akdar kill para.. işe yaradığı tek şey bütün ccleri sana sallıyor olmaları.

ged katılıyorum, ama o standart bile MID MID diye bağırıp 3 casterla sahaya inenlerleri gördükçe çok daha güzel gözüküyor.
Mesaj tarihi:
LethE said:

@jkidd
hacı o buildle kazanamazsın zaten. o akdar kill para.. işe yaradığı tek şey bütün ccleri sana sallıyor olmaları.

ged katılıyorum, ama o standart bile MID MID diye bağırıp 3 casterla sahaya inenlerleri gördükçe çok daha güzel gözüküyor.

o takımla üzerinde ekstradan 2 slot olsun yine kazanamazdın :)
Mesaj tarihi:
weste geçtim şimdi laptoptan

muhtemelen oyunu kaldırmaz bu alet, o yüzden oynamayacağım ama listede beni gören mesaj atsın yoksa aktive olmuyor sanırım ben sizi göremiyorum online olarak. mesaj atanları görebiliyorum sadece.

ekli olmayanlar da eklesin kizilsakal nick

bilgisayarı toplayınca geri dönücem tekrar
Mesaj tarihi:

oha en son 20 temmuzda oynamışım nasıl soğumuşsam

son 10 oyun şöyle gözüküyor profilde

gerçi bundan sonra oynamıştım bi kaç gün daha onlar yok olmuş nedense

Mesaj tarihi:
millet paticik kanalına autojoin dese.. konusmasa bile orda olsada kimi eklicez görebilsek iyi olur.
bende hala bi ged var bide vinggore

PS: aynı champ aynı champ bayar tabi doruk :)
Mesaj tarihi:
mail at.. ben transfere bastım.
şimdi geçiriyoruz oyundan atıcak bekle bi dakka dedi. attı. tekrar girdim ve westteyim..

bende otomatik geçmişti ama launcherdan east i west yapmısmı bi bak olmadı?

ama en temizi mail atıp sorna foruma 10 gündür cevap bekliyorum diye konu açman
Mesaj tarihi:
o benim elo hellden çıkma zamanımdı ya, singedla %90 winim vardır o ara heralde. kaç win streak yapmıştım hatırlamıyorum zaten. oyundan soğuma nedenim mal oyuncular ya, takım olunca güzel oluyor.
Mesaj tarihi:
Herkes west'e geçmiş anlaşılan :(

Benim askerde arkadaşım var, kaç yıllık direk, onla lane'de gidip ağlatmadığımız oyun yoktu. Double dragon gibiydik. Söz vermiştim sen gelene kadar east'te takılcam, dönünce bakarız olmazsa ikimiz geçeriz diye. Daha 3 ay falan east'teyim ben.

Kimler kaldı şimdi east'te ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...