Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 westtekiler paticik kanalına gelin =P atarlı çılgın oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 işin komiği eastte hiç olmuyo o launcherdan atılma durumu :( queuelarımı kaldırmışlar bunu mu koymuşlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 eastten weste geçen insanlar genel olarak RUSLAR KÖTÜYMÜŞ OYNUYOMUŞ YAEA diyor. haberiniz ossung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ne diyon aras bibok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 lan şu anakartla işlemciyi alıyım da hazır bu kadar yeni başlamış varken egomu tatmin ediyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 http://iemnewyork.leagueoflegends.com/ Avrupa'dan "Fnatic" gene mıncıkladı herkesi. Amerika forumlarında obez mc donalds gençleri çılgına dönmüş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 olm biz de kuralım şöyle bi takım neyimiz eksik dfsdfs o değil de aklıma pati'den 5v5 attığımız maçta karşıya da 5 tane türkün gelmesi ve dönen muhabbet, lakayıt oynayıp yenilmemiz ve gaza gelip rövanş maçı yapmamız geldi. meğer adamlar yanyana oynuyorlarmış bizde ts vent skype bile yok, ağır ezmişlerdi bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ben yoktum, senin de işlemcin yoktu. Şimdi onlar düşünsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şu tarz oyunlar yüzünden 1000 e kadar düştü elo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben ranked oyunlara girmiyorum bile. 1 jungler 1 support 1 ad 1 ap 1 tank Bu standart build dolayısıyla oyunun ranked kısmı benı bayıyor feci. Normal oyunlar daha eğlenceli fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 @jkidd hacı o buildle kazanamazsın zaten. o akdar kill para.. işe yaradığı tek şey bütün ccleri sana sallıyor olmaları. ged katılıyorum, ama o standart bile MID MID diye bağırıp 3 casterla sahaya inenlerleri gördükçe çok daha güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben yine giremiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi oyun atacak kimse yok mu eastte? herkes mi turnuva izliyor? gelin de bi oynayalım nick: Züpürge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 LethE said: @jkidd hacı o buildle kazanamazsın zaten. o akdar kill para.. işe yaradığı tek şey bütün ccleri sana sallıyor olmaları. ged katılıyorum, ama o standart bile MID MID diye bağırıp 3 casterla sahaya inenlerleri gördükçe çok daha güzel gözüküyor. o takımla üzerinde ekstradan 2 slot olsun yine kazanamazdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 weste geçtim şimdi laptoptan muhtemelen oyunu kaldırmaz bu alet, o yüzden oynamayacağım ama listede beni gören mesaj atsın yoksa aktive olmuyor sanırım ben sizi göremiyorum online olarak. mesaj atanları görebiliyorum sadece. ekli olmayanlar da eklesin kizilsakal nick bilgisayarı toplayınca geri dönücem tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oha en son 20 temmuzda oynamışım nasıl soğumuşsam son 10 oyun şöyle gözüküyor profilde gerçi bundan sonra oynamıştım bi kaç gün daha onlar yok olmuş nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 east west değişince listeden silip eklemek gerekiyor bir yoksa sorun çıkıyor. nikin ne ki ? ha kizilsakalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 millet paticik kanalına autojoin dese.. konusmasa bile orda olsada kimi eklicez görebilsek iyi olur. bende hala bi ged var bide vinggore PS: aynı champ aynı champ bayar tabi doruk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya ben transfer kullanmama rağmen transfer yapmıyor anlamadım :S accde eski yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 mail at.. ben transfere bastım. şimdi geçiriyoruz oyundan atıcak bekle bi dakka dedi. attı. tekrar girdim ve westteyim.. bende otomatik geçmişti ama launcherdan east i west yapmısmı bi bak olmadı? ama en temizi mail atıp sorna foruma 10 gündür cevap bekliyorum diye konu açman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 o benim elo hellden çıkma zamanımdı ya, singedla %90 winim vardır o ara heralde. kaç win streak yapmıştım hatırlamıyorum zaten. oyundan soğuma nedenim mal oyuncular ya, takım olunca güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 doruk pati kanalına falan gel tekrar ekle ohohof nikini.. sende de sorun var mesajlar gitmiyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Herkes west'e geçmiş anlaşılan :( Benim askerde arkadaşım var, kaç yıllık direk, onla lane'de gidip ağlatmadığımız oyun yoktu. Double dragon gibiydik. Söz vermiştim sen gelene kadar east'te takılcam, dönünce bakarız olmazsa ikimiz geçeriz diye. Daha 3 ay falan east'teyim ben. Kimler kaldı şimdi east'te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben eastteyim, eastte de kalıcam galiba.. bana daha hoş geliyor east, sorun falan yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 haftasonu bu oyun kanser vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar