sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eastdeki arkadaşlarda yazsınlar nicklerini benimki Raptoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Benim batlam ama daha yeni basladım level 11 dim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 akali aldım ve gerçek aşkı yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 talonuda dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://i55.tinypic.com/25zt84m.jpg kaedenin built 1v2 lane kaede abinizi dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 önce bi akali öğreniym tam efektik kullanabileyim. gerçi daha aldığımdan beri her oyun kazandırdım resmen. nocturne istiyorum bi. bide talon garip duruyo. sırada onlar var ama 6300 ip birikmez ki bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 acc paylaşımı yapın :) Biri ap heroları alsın biri ad falan anca öyle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Tyrannus said: http://i55.tinypic.com/25zt84m.jpg kaedenin built 1v2 lane kaede abinizi dinleyin vay aslan parçası be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 jax'ı beceremedim ya. anlamadım sanırım. millet nası at gibi oynuyor onu yaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çok farmlamak lazım onla. başta yatarsan sonra fena oluyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ulan bizim arkadaslardan da 10-15 kisi weste gecmis dangolozlar zorunlu olarak ben de gecicem sanirim. yeni anakart ve islemci aldiktan sonra tabii. ne zaman bitiyor bu free transfer olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Weste 4 5 kişi daha gelse 5vs5 pati dönesi var. Nikleri ekleyin ama ohohof benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 freetransfer mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ilk seferinde free geçirebiliyorsun hesabı bir taraftan bir tarafa sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 queue oluyomu onu söyleyi, oyuna girmek için beklemek çok kasıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben daha hiç beklemedim sıra. yalnız o freetransfer şey sanırım eski accountlara bitek. yeni accountlarda yok o. east west ayrımından önceki accountlaraylmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Fin said: facebook like yapınca riot tristina veriyor youtube bunu işte twitter falanda verir yakında bişiler ya nereyi like ediyoruz allasen? tristana yazıp ne çıktıysa like ettim. riot games yazıp ne çıktıysa like ettim resmen dkfhkfdh bi link plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://www.facebook.com/leagueoflegends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sinir harbinden sonra bastım transfer düğmesine, resmen kurtulamadım 1250~ takıldım kaldım, 2-3 maçda 25-40 puan arası alıyorum tek maçta aldığım puan gidiyor kaybedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kaede abinizi dinleyin http://i.imgur.com/vw7lw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok abi solo lane dışında yalan. stun atamayan brandlar, Q ile duran adamı kaçıran caitlynler oldukça rating artmıcak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 @tyrannus classic de pembe bir dünya yaşıyorsun merak etme :) rankedda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hiro alımı ve lvl atlama o kadar yavaşki delirezam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Erkek gibi bas parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ya bu arada benim alıp daha paketini açmadığım herolar var, iadesi olmalı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar