DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya şu oyundaki türklerin neden hepsi aynı mal? sözüm meclisten dışarı tabii de iki oyundur oluyor, önce aynı takımdaki adam nicki gördüğü gibi küfretmeye başladı. daha kimse konuşmamışken ana avrat düz gitti. sonraki oyun yine malın biri aynı terane. inşallah tüm türkler weste geçer de hiç denk gelmem ya, nası seviyesiz insanlar anlamıyorum hemen zevkimizi iç ediyorlar. polonyalılardan ruslardan daha pislik bi topluluk varsa o da bunlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok abi daha support gidicem ben diyip de son pickte karthus seçen türk görmedim.. rusya nın yeri cidden çok ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 5v5 pati team akıyoruz şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çok bıdıbıdı ediyordun sen lethe gelip bi görsemmi senin oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hala yeni acc alımları kapalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ney bu ikinci acc ve 750 civarı oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 LethE said: yok abi daha support gidicem ben diyip de son pickte karthus seçen türk görmedim.. rusya nın yeri cidden çok ayrıbu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Gerçek Deathblade kim burdan söylesin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim.. hacı adamın ilk yazdığı şey "--> sona" sonra pick geldi.. karthus. sen ranked de yapmadın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Nedense her oyunumumda karsı taraf pro olurken bana kazma adamlar geliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1049007 magma chamber geliyoor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 poshet1 diye bi türk var. denk gelirse direk çıkın oyundan, yaşadığınız sinir harbine değmez. adam dün oyunda adımı gördüğü gibi (malum nickim türk ki çok pişmanım türkçe isim koyduğuma) ana avrat başladı küfüre. ranked game oynuyoruz güya, bu salak ortada akaliyle 0/4/0 giderken güç bela taşıdım oyunu kazandık, yemediğimiz küfür kalmadı. adamı ignoreladım bugün yine denk geldi oyuna, main charım olan singedı banladı beni görünce, ben singedım dememe rağmen. gitti vladla 0/6/0 yaptı. hayır olan 30 rank puanıma ve zamanıma oldu. yemin ediyorum şu oyunu 50€ yapsalar da böyle çocuklar girmese oyuna iki kere 50€ vericem. bu adamı görürseniz direk çıkın oyundan, hayatınızdan 30 dakika çalmayın gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 rankedda blitz alıyorum adamlar rage'e giriyor oyun bitio kazanıoz hell yeah moduna giriyorlar bu seferde. bide şu oyun içi chatde ignore falan yokmu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Video ile ilgili Creus said: 15 milyon kayıtlı kullanıcı - abartıyolar kendiler açmıştır çoğunu all new gameplay - trololololo dotanın aynısı game of the year pcgamer - pcgamer çok rerörö çok noob oyun, çok basit, gameplay yavaş, pcgamer son yıllarda çok bozdu, ayrıca oyun paralı değil elit kesim oynamıyor, hepiniz noobsunuz ondan lol oynuyorsunuz, sıkıyorsa gelin hön ötölöm. Edit : ignore için /ignore kullanıcıismi ile oyun içinden ignore atabilirsin. ama atarken dikkatli ol unignore komutu çalışmıyor. ne kadar noobda olsa adam bazen ss ler kaçınca üzülebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi yeni mod çok eğlenceli gözüküyor. röportaj şurda var; http://gotgame.com/2011/08/04/league-of-legends-dominion-interview-with-tom-cadwell/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 vladimir çok zevkli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 vlad op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arkada healer varsa tutulmiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ne healerı lan will of the ancients yap yeter tabanca sorc pabuçları will of the ancients deathcap hourglass sonra duruma göre alırsın 2 item daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 pekii iki tebence alsam stacklaniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nerflediler galiba onu unique demiyorsa stacklenir ama karlı bi iş değil bi tome bi heal potla başla ilk basede normal ayakkabı al ve tabanca yap sonra sorc shoes ve will of the ancients hedef deathcap hourglass böyle git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hourglass karşındakilere göre yapmasanda olur bence. onun yerine bi void staff bi abyssal scepter da cıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://uk.ign.com/videos/2011/08/04/league-of-legends-dominion-in-action Yeni haritadan görüntüler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar