LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 gel birlikte oynayalım ama her oyun sona alıp başında bekleyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bende başladım buna ekleyin pati oyunu dönüyosa nik: fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 custom falan atarız pati olarak millete öğretme amaçlı falan ekleyin demetori yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 of bu east&nordic'teki rus miktarı beni benden alıyor. RU?????????????))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 split oldu mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Benim adım Metrobus, genelde arkadaşlarla (max. 3 kişi, genelde 1 kişi) oynuyorum hatta onlar girmediği zaman girmiyorum oyuna da olur da denk gelirsek diye dursun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 böyle bir başlık mı varmış nik : velisi yukardaki zibidi ile oynuyoruz arada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yapılması planlanan jungle değişiklikleri http://i.imgur.com/0xpla.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 AHAHHAHAH afk roomda arkadaşı bekliyorum, bikaç herif girip start START OMG NOOBSSSSSS falan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bana hon daki wretched hag / pebbles (akasha / tiny) gibi ultra agresif mid herosu ve slither gibi imba ganker söyleyin bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Agresif mid herosu: Annie, Brand, Malzahar Ganker: Alistar, Amumu, Nunu, Rammus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 çok çok early game agresif hero ariyorsan ezreal. Ama oyunu yeni yeni oynuyorsan kesinlikle alma. Çok faile müsait bir hero , oyundan soğutur adamı. Ben beceremiyorum şahsen ama oynayan da oynatıyor heroyu. Brand annie iyi bencede mid için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bir süre beyinsizlerle oynicam için şey istiyorum, early de dominate edip oyunu taşımak. fail olmam sorun değil daha önce mouse kullanmamış adamlar var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hala söylemediler ne zaman yeni sezon geleceğini, ben de hep son gün diye elo kasıyorum ama sıktı artık elo kasıcam diye oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kennen agresif mid için ii ama yine benim sevmediğim herolardan. En iyi gangcilardan birisi shaco. tam bir noob killer skillerinden dolayi, karsındaki skillerini bilmiyorsa hele eglenceli. Ama runelar olmadan lanede kasman lazım. lvl 3 4 olunca yukarıdan aşağıya bir kaç tur lane dolasirsin. Tam gange girerken invise geçebiliyor. Box dikiyor, bunları stacklıyor. (saklaban seklinde kafalar) 10 tane stackliyorsun bush içine, adamları oraya bait ediyorsun falan anında oluyorlar. Eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu arada aklıma geldi bir çok LOL a gelen var. LOL u kurduktan sonra program ekle kaldırdan P harfine gidin Pando Media Boosteri kaldırın. Arka plandan ufak ufak dosya gönderen slaak bir şey LOL setup ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 blink dagger yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok onun yerine summoner spell var Blitz die ama 200 saniye mi ne timer var^^ kuryede yok onun yerine geriye teleport olma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 off çok yavaş oyun hon dan sonra ya blink dagger yok tp yok. le blanc baya güzelmiş burst mobility ne istiyosam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 blinkde var daggerda var. her heronun 4 skillinden 2 si passive değil. yavas değil aksine cok daha hızlı hondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yok yav değil bildiğin harita küçük sadece. Şu kocaman ok atan karıdan falan kaçmak o kadar kolay ki le blanc ın distornionuyla mesela. Neyse biraz daha oyniyim bakiyim hemen karar vermiyim. Hangisi blink dagger? bi de çok fakir bi kitlesi var ya benim %100 load ediyo adam daha %20 de her oyun 20 dakka bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 flash lvl atla seversin spell olarak. e kacmak kolay, adamda ona göre atsın cdnin harcatıp atsın vs vs. haritayı abstan basa gitmek yine aynı süreyi alıyo bi ufaklığı yok haritanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 en iyi gankci fiddle ya nooblara karşı hele alınabilecek en iyi karakter sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Summoner spell işte var ama cd si çok yüksek. Blitz yazmışım almancası o flash adı. Lvl7 mi lvl12 mi ne olunca geliyor. Harita küçük mevzusuna ben katılıyorum, hondan geldiğimde aynı şekilde düşünmüştüm. Alışıyor insan bir süre sonra. http://solomid.net/livestream.php?s=17484#17484:esl.lol Turnuva varmış^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fiddle beyinsizlere karşı çok easymode adama ulti atıyosun izliyo mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar