Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 450'liklerin hepsini al. Master Yi mesala. Dps'te akıyor, ap gitsen de akıyor, hafif tank kasıp ganglerde dmg'ıda yüklenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 olafda güzel Cok acemi değilseniz oriana baya eğlenceli ve karşı tarafın sinirini bozar. iki kişi iseniz annie ve yanına herhangi stun atabilen birini alın. İlk başlarda ben annie yi çok dandik bir hero sanırdım aslında oyunun en baba herolarından :) DoruK said: gragas iyi ellerde bildiğin oyunu taşıyor öyle bi karakter, ama oynamadan 1-2 replay falan izleyin çünkü oynayanların %95i hiç oynayamıyor gragası Zor çünkü öynaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 5-6 tane aldim işte sona shen falan veigar cok hosuma gitti bugun Lux gordum ehhe baya beğendim onuda boyle heroları dandik dandik pointle alma olamsa bide daha bi güzel oalcak : bu arada puglar cok boktan gercekten ya 45 oyun attim 30w/15l lvl 13 hala bi oyun basliyor boyle direk minionlar gelemden double kill geliyor karsı takıma genelde 3v3 oynuyorum acıyorum o arada alt tab bekliyorum bitirsinler zaten bi bakıyorum arada 44-2 falan match me with teammates çok kötü 3 tane random bulsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Yüksek IPli heroları denemeden alma bi de. Ben Vlad'ı aldım öyle çok pişmanım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aha vlad ranked maçlarda en çok banlanan herolardan mordekaiser ile. en zevkli hero lux bence ultisi stunu falan biraz şans biraz yetenek işi. kendi de güzel ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Vlad op zaten ona bir şey demiyorum. (Gerçi patchten sonra oynamadım) Ama açık ara oyunun en sıkıcı herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Vlad'ın olayı creep ve kill almaya bakıyor, kasamazsan direk işe yaramaza bağlıyorsun. Kısacası tamamen item bazlı bir karakter. Ama birde şöyle bir olay var, oyunun en kolay creep kasan karakteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 onu bilemeyeceğim bana göre de en sıkıcı hero kartush gerçi böyle son gıdım canı kalmış düşmanları böyle kaçarken ulti ile avlamak güzelde nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Udyr aldım dursun bakalım, bi tane de jungler'ım olur hiç değilse. Master Yi, Xin Hao falan oynadım onları hep de sevmiyorum pek, bir süre sonra tıkla yardır herosuna dönüşüyor gibiler. Bu arada Janna'yla bayağı iyi oynuyorum ama premade olmayınca support oynamak sarmıyor. Şöyle 30 olup bir ladder takımı bulsam o zaman sırf Janna'yla oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 poppy oynuyorum cidden forumlarda dendiği gibi en iyi burst hero böle kaçarken charge bir tane skill var adını unuttum onla bir patlatıyorsun gg ulti efsane zaten grup kapışmalarında karşı takımın en iyi dps herosuna atıyorsun bodoz dal ne dmg yiyorsun ne birşey birde extra vuruyorsun çok iyi ya poppy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 server stabil olsa bi ara hep beraber oynayalım dicem de sözleşilen saatte sıra bekle server çöksün vs.vs. zaten us sunucusunda oynuyorum artık bin kat daha iyi 220 ping var ama öyle çok da lag olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 en az dps verene atman lazim ultiyi ama :) ultiyi attigin kisi sadece sana dmg verebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 deadwoll said: Udyr aldım dursun bakalım, bi tane de jungler'ım olur hiç değilse. Master Yi, Xin Hao falan oynadım onları hep de sevmiyorum pek, bir süre sonra tıkla yardır herosuna dönüşüyor gibiler. Bu arada Janna'yla bayağı iyi oynuyorum ama premade olmayınca support oynamak sarmıyor. Şöyle 30 olup bir ladder takımı bulsam o zaman sırf Janna'yla oynarım herhalde. Şu an level kaçsın bilmiyorum ama 20'den önce rune ve masteryler olmadan Warwick hariç jungle yapman baya zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 rp gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 udyr ilk göz ağrım ya. e spam ardından q + e spam = kill fds ayrıca kassadine sardım bu ara, hayvan gibi vurup üstüne bi de silence çakmak süper eğlenceli. elemanlar üstüme geliyo bi şey atmaya, çat gömüyorum q'yu, kuyruklarını sıkıştırıp geri kaçıyolar ahah. ayrıca ekleşelim ya, çok iyi olmasam da çok da kötü değilim sanırım. nick frondie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Oha bayağı oynayan varmış, neydeydiniz kaç aydır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben 4-5 aydır günde 3-4 saat oynuyorum nerdeyse ya. burda böyle bi topik olduğundan haberim yoktu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bende yeni başladım. aslında tam başlayamadım sıra beklemekten oynayamıyoz akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bende ne zamandır oynamıodum baya bi herom var bundle almıştım oyuna girmek problem sanırım artık bekletiyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi 30 olmaya kasın, ztn dünyanın en kolay şeyi, çok kolay lvl atlıosun, günlük bonuslarını kaçırmayın, her gün bir win almaya bakın, 30 lvl'e 10k fln ip saklayın rune almak için, sonra hep beraber akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben 30 um nickim hujukt ekleyen olursa oynarız ortalamanın üstünde oyuncuyumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Slint said: deadwoll said: Udyr aldım dursun bakalım, bi tane de jungler'ım olur hiç değilse. Master Yi, Xin Hao falan oynadım onları hep de sevmiyorum pek, bir süre sonra tıkla yardır herosuna dönüşüyor gibiler. Bu arada Janna'yla bayağı iyi oynuyorum ama premade olmayınca support oynamak sarmıyor. Şöyle 30 olup bir ladder takımı bulsam o zaman sırf Janna'yla oynarım herhalde. Şu an level kaçsın bilmiyorum ama 20'den önce rune ve masteryler olmadan Warwick hariç jungle yapman baya zor :/ 13, zor değil de nispeten yavaş sanırım. Guidelarda solo kasma hızında kasıldığı söyleniyor ama ben 2 kişi kasıyormuş gibi exp aldım aşağı yukarı. Tabii 2 kişi solo kasabildiği için yine de daha avantajlı jungle işi. 10lvl gibi dragon'u da kesmeye başladım daha 2. oynayışımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Master yi şaka gibi hero ya aldım heroyu 2 oyun 2win koşuyon uçuyon kesiyon gidiyorsun yakalayamıyorlarda tek yakaladımmı caster heroysa gg zaten alla alla düşük lvldemi böle kek çok :P Birde malee hero ile ranged heroya karşı oynamak kanser iş adam iyise misilliyor sinir oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dusuk lvl ömür törpüsü adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 FromTheHell said: udyr ilk göz ağrım ya. e spam ardından q + e spam = kill fds ayrıca kassadine sardım bu ara, hayvan gibi vurup üstüne bi de silence çakmak süper eğlenceli. elemanlar üstüme geliyo bi şey atmaya, çat gömüyorum q'yu, kuyruklarını sıkıştırıp geri kaçıyolar ahah. ayrıca ekleşelim ya, çok iyi olmasam da çok da kötü değilim sanırım. nick frondiekassadin favorim uzun süredir, singed'ı kovalaması çok zevkli hehe, kaçmak imkansız gibi bişi bundan. hele kule altında düşük canla tp çekenin kafasına binip qe yapmak süper hehe, az adam çıldırtmamışımdır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar