Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

LethE

Öne çıkan mesajlar

olafda güzel

Cok acemi değilseniz oriana baya eğlenceli ve karşı tarafın sinirini bozar.

iki kişi iseniz annie ve yanına herhangi stun atabilen birini alın.

İlk başlarda ben annie yi çok dandik bir hero sanırdım aslında oyunun en baba herolarından :)

DoruK said:

gragas iyi ellerde bildiğin oyunu taşıyor öyle bi karakter, ama oynamadan 1-2 replay falan izleyin çünkü oynayanların %95i hiç oynayamıyor gragası

Zor çünkü öynaması :)
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 tane aldim işte sona shen falan veigar cok hosuma gitti bugun Lux gordum ehhe baya beğendim onuda boyle heroları dandik dandik pointle alma olamsa bide daha bi güzel oalcak :
bu arada puglar cok boktan gercekten ya 45 oyun attim 30w/15l
lvl 13 hala bi oyun basliyor boyle direk minionlar gelemden double kill geliyor karsı takıma genelde 3v3 oynuyorum acıyorum o arada alt tab bekliyorum bitirsinler zaten bi bakıyorum arada 44-2 falan match me with teammates çok kötü 3 tane random bulsa keske
Sosyal ağlarda paylaş

Udyr aldım dursun bakalım, bi tane de jungler'ım olur hiç değilse. Master Yi, Xin Hao falan oynadım onları hep de sevmiyorum pek, bir süre sonra tıkla yardır herosuna dönüşüyor gibiler.

Bu arada Janna'yla bayağı iyi oynuyorum ama premade olmayınca support oynamak sarmıyor. Şöyle 30 olup bir ladder takımı bulsam o zaman sırf Janna'yla oynarım herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

poppy oynuyorum cidden forumlarda dendiği gibi en iyi burst hero böle kaçarken charge bir tane skill var adını unuttum onla bir patlatıyorsun gg ulti efsane zaten grup kapışmalarında karşı takımın en iyi dps herosuna atıyorsun bodoz dal ne dmg yiyorsun ne birşey birde extra vuruyorsun çok iyi ya poppy ftw
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Udyr aldım dursun bakalım, bi tane de jungler'ım olur hiç değilse. Master Yi, Xin Hao falan oynadım onları hep de sevmiyorum pek, bir süre sonra tıkla yardır herosuna dönüşüyor gibiler.

Bu arada Janna'yla bayağı iyi oynuyorum ama premade olmayınca support oynamak sarmıyor. Şöyle 30 olup bir ladder takımı bulsam o zaman sırf Janna'yla oynarım herhalde.

Şu an level kaçsın bilmiyorum ama 20'den önce rune ve masteryler olmadan Warwick hariç jungle yapman baya zor :/
Sosyal ağlarda paylaş

udyr ilk göz ağrım ya. e spam ardından q + e spam = kill fds
ayrıca kassadine sardım bu ara, hayvan gibi vurup üstüne bi de silence çakmak süper eğlenceli.
elemanlar üstüme geliyo bi şey atmaya, çat gömüyorum q'yu, kuyruklarını sıkıştırıp geri kaçıyolar ahah.
ayrıca ekleşelim ya, çok iyi olmasam da çok da kötü değilim sanırım.

nick frondie
Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

deadwoll said:

Şu an level kaçsın bilmiyorum ama 20'den önce rune ve masteryler olmadan Warwick hariç jungle yapman baya zor :/

13, zor değil de nispeten yavaş sanırım. Guidelarda solo kasma hızında kasıldığı söyleniyor ama ben 2 kişi kasıyormuş gibi exp aldım aşağı yukarı. Tabii 2 kişi solo kasabildiği için yine de daha avantajlı jungle işi. 10lvl gibi dragon'u da kesmeye başladım daha 2. oynayışımda :P
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

udyr ilk göz ağrım ya. e spam ardından q + e spam = kill fds
ayrıca kassadine sardım bu ara, hayvan gibi vurup üstüne bi de silence çakmak süper eğlenceli.
elemanlar üstüme geliyo bi şey atmaya, çat gömüyorum q'yu, kuyruklarını sıkıştırıp geri kaçıyolar ahah.
ayrıca ekleşelim ya, çok iyi olmasam da çok da kötü değilim sanırım.

nick frondie
kassadin favorim uzun süredir, singed'ı kovalaması çok zevkli hehe, kaçmak imkansız gibi bişi bundan.

hele kule altında düşük canla tp çekenin kafasına binip qe yapmak süper hehe, az adam çıldırtmamışımdır böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...