Loxias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sezon bitti. resmen başından sonuna mükemmel. gördük ki 2. sezon dahada süper olacak. son yıllarda izlediğim en kaliteli yapım. dekorlardan tutun ayrıntıya, oyunculuğa her şey kusursuz. her karakter ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Komutan said: Van Alden'in onlarca tanigin onunde isledigi cinayetten nasil yirttiginin aciklanmamasina gicik oldum. sanırım zenciler kaçak alkol imalathanesini gerçekten işletiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 adamlar 12 bölüm boyunca kusursuz yapmışlar lan bi bölüm bile dandik olmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ilk bölümü izledim al capone super olmus :D bide 2 polisin konusmalarıyla butun karakterlerin tek tek tanıtılması olayına hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hepsini izleyip toptan yazsaydın.12 bölümde birbirinden mükemmel cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 izlicem ztn. 2 3 gun içinde bitiririm toptan bi daha yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ben de tekrar başlıyayım, 3. bölüme kadar falan izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şimdi bitti. tek kelime ile muhteşemdi. 2. sezon çıksın artık. sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FB7uJWUpLqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 off çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 En iyi dizi. Gerçekten herşeyiyle çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yeni bölüm ne zmaanmış ya son yılların net en iyi dizisi game of thrones bile bok yemiş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bir breaking bad değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 breaking bade benim kalbim dayanmadı.sıkıcı dizileri severim ama breaking bad harbi sıkıcı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abov ne dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Red said: breaking bade benim kalbim dayanmadı.sıkıcı dizileri severim ama breaking bad harbi sıkıcı sdf zevksiz diye title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bence direk banlansın, hiç kasmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 breaking bad bayıyor abi aile dramasına çok giriyorlar aptal saptal amerikan aile dram klişeleri dolu. fakat dayanırsan bomba gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 1 sezon izledim valla sonra noluyor bilmem böyle dizi güzel oldu olacaktı ama daral geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sniper abi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Şu sıra hepimizde Game of Thrones gazı var ama realite budur. Thread hortlayınca bir heyecanlandım da, daha var 2. sezona =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MW6XHApigE8&feature=player_embedded başlasın artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 olay budur ya gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri pati ilgi görmemesi üzücü 9 sayfa hiç bişi değil dsf ztn 2 sayfa benim mesajım vardır ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 güzel dizi de öyle çok tartışılacak, konuşulacak birşey yok dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kesinlikle en iyi dizilerden birisi. Final süperdi, umarım ikinci sezon da aynı kalitede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar