fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Aynen. Trailer'da da birşey yokmuş pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fnGyxDskKb4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 me wants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bu haftasonu (16 eylül) başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bu gece geliyor mu efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Vallahi oram buram kaşınıyor 3 haftadır Hell on Wheels haricinde izlenecek dizi bulamamaktan, gelsin de agzımız yüzümüz kalite olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Düşmüş malum ortamlara. Erekte bi vaziyette eve gitmeyi bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 meh bir bölümdü, hani eskiyi yeniye bağladılar desem değil e yeni bir olay anlattılar desem değil. bahsedilen yeni mafyayı gördük bu bölümde, daha fazlasını söylemeyeyim spo fln olmasa da. sezon başı bölümü işte, fazla bir beklentiye girmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ben hiç beğenmedim. İleri sara sara izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 son iki yorumu anlamakta zorlandım.diziye 3. sezondna başladınız galiba.dizinin bütün bölümleri bu ayardaydı hep.eskiye bağlamadılar derken 2. sezon finalinde bağlanacak bir durum yoktu. gayet güzel başladı 3. sezon parti kısmında 2-3 dakka gereksiz uzundu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben diziyi hiçbi yerde neden bulamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 neler oldu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sezonun ilk bölümü diye beklenti yapmış millet, gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Red said: son iki yorumu anlamakta zorlandım.diziye 3. sezondna başladınız galiba.dizinin bütün bölümleri bu ayardaydı hep.eskiye bağlamadılar derken 2. sezon finalinde bağlanacak bir durum yoktu. gayet güzel başladı 3. sezon parti kısmında 2-3 dakka gereksiz uzundu o kadar Yoh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi sıkıldım ileri sardım demişsin.ama dizi hep ağır bir biçimde ilerleyerek anlatıldı. demek istediğim geçen 2 sezonu seven adamın bu bölümde sıkılmaması lazım.yani ben bu dizinin hiç bi bölümde ileri sararark izlemedim.cünkü dizi böyle. 2. bölümüde böyle olacak 3. bölümüde arada epik bölümler hariç dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bölüm şahane olmuş, begenmeyenleri anlayamadım gerçekten. Boardwalk hep böyleydi, böyle de devam eder. Olaylardan ziyade THE FEEL üzerine seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Valla ben sezon sonundan sonra biraz daha "hareketli" olsun beklentisine girmiş olabilirim de ne bilim önceki tüm bölümleri de beğenerek izlemiştim. Bu çok sönük geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yeni New York'lu italyanımız tam dövmelik, ve sevdigim gibi atarlı. Nefret ederek izlemeye devam etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 off izleyemedim, rothstein basgan napiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İyi o da, ne yapsın.Selamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aleykumselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Harir said: İyi o da, ne yapsın.Selamı var. ahah off nasıl klişe bir kalıptır bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar