valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Tipik BJK'li. Uzuldum bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ya şunu yapmayın hilbert ve q7 den başka transferiniz yok raul yalanlandı guti ise yabancı kontenjanına göre belli olcakmıs neyi kıskanıcaz yahu.3 gün sonra küfür yicek o transferler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ilk 11 ve oyun taktiği neydi izleyenler yazabilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya son kozunuda boyle oynadi demiroren. holosko tabata nihat vs vs goz boyadi sacma sapan zamanlarda sacma paralarla ihtiyac karsilamak amacli degilde goz boyamak amacli yapilan transferlere artik BJK taraftari bile kanmayacagi icin son kozunuda boyle oynuyor. tutabilir tutmasina ama tutmama olasligida cok yuksek. 34 yasinda guti'nin 3-5 asist gol ile oynama olasiligi yuksek ve 3 senede 20 kusur mac yapan quaresmaninda oyle. guzel bu seneki transferler, laf yok ama su cingenelikten cikin artik, GS-FB senelerdir buyuk isimler getiriyor kimisi patliyor kimisi parliyor da nedir yani gecen sene 4. bitiren takima 2 takviyeyle ne kadar fark yaratabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Red said: ya şunu yapmayın hilbert ve q7 den başka transferiniz yok raul yalanlandı guti ise yabancı kontenjanına göre belli olcakmıs neyi kıskanıcaz yahu.3 gün sonra küfür yicek o transferler :) Red hangi takımlıysan yazsana transferlerinizi.. Raul yalanlanmadı.. Gutinin geleceği kesinleşti.. Türk futbolu alıştı tabi hersene 15 tane transfer yapmaya.. Bjk bu sene 4 tane yaptı 1 tanesine laf edebilen taş olur.. Bu transferlerin üstüne birde Raul gelirse sizlere ayıp olacak almazsak ondan almayız.. Birde bak kıskançlık işte ben mesela gs fb topicine hiç girmiyorum ama siz buralarda akıyorsunuz sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 pascalnouman said: ilk 11 ve oyun taktiği neydi izleyenler yazabilirler mi Bu maça oyun taktiği yazılmaz cidden , rakip çok zayıftı. Tek kale oynadık bütün maç, 24 mü ne kornerimiz felan var mesela. Adam orta saha ve hücuma yönelik kadro ile çıktı tabi, her kaçan pozisyondan sonrada yedek klubesindeki hareketleri çok komikti haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Raul'le ilgilenmiyoruz dedi adam. Yalanlanmamış mı oluyo? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Şu yukarıdakileri okuyanda geçen sene süper oynadınız sanacak, fenerliyseniz zaten tüm maçlar ite kaka 1-0, 2-1, hele son maçlar kaleci hatalarıyla dolu nedense. Gs'li iseniz birkaç maç süper oynayıp söndünüz. Patlamayan transfer sezonu olmaz zaten, elbet gelen birkaç kişi uyum sağlayamaz, tabi önemli olan onları geri gönderirken zarar etmemek. Bizimkiler onu yapamıyor zira averaj adamlara yıldız parası ödeyip durdular. Ne kimse geri alıyor nede adamlar gitmek istiyor (gittikleri yerde bu kadar beleş para alamayacakları için). Fener'de da benzer durum var, onlar harbi isim getirip patlıyorlar. Bir GS iş yaptı, kar etti bu işten ama onlardada öyle ahım şahım transfer yapacak bir görüntü yok bu sene. Anca bonservisi biten adamlara saldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi adam raulle ilgilenmiyoruz gutide elimizdeki yabancılara bağlı dedi ? ayrıca ben beişktaşın transferlerine laf etmiyorumki.15 tane yabancı tutan yönetime lafım yoksa gutiyi raulu robinhoya laf etmiyoruz :) q7 ben beşiktaşa gelmedende adam değil diyordum.yine adam değil :) galatasaray pino ve cana 3-4 tane yerli transferi yaptı ve daha yapıcak.ben transferleri yarıştırmadım sen demişsin kıskanıyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Masallah camia bizim transferlere kitlendi.. Dakika dakika izleniyoruz.. Dediğim gibi Raul u flnda alırsak ayıp olacak artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nileppezdel said: Raul'le ilgilenmiyoruz dedi adam. Yalanlanmamış mı oluyo? sdfsd Mete düren'in açıklamalarına bakmayın, ona bakarsanız Q7 içinde aynı haltı söyledi. Fiyat artmasın veya borsaya yansıyıp SPK'dan azar işitmemek için yapıyor olabilir. Zira her yaptığınızı bildirmek zorundasınız, eh Türkiye liginde şununla görüşmeye başladık diyince bazı ağalar hemen atlayıp fiyat yükseltmeye bayılıyor. Enayi modeli resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Q7 yle kendi takiminda oynayan adamlara bakinca catliyolardir falan gibi laf ediyorsun, sonra cevap alinca "transferlerimizi konusuyolarrr!" diyorsun. guzelmis. Arda > Q7-8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 valequenta said: holosko tabata nihat vs vs goz boyadi sacma sapan zamanlarda sacma paralarla ihtiyac karsilamak amacli degilde goz boyamak amacli yapilan transferlere artik BJK taraftari bile kanmayacagi icin son kozunuda boyle oynuyor. nihat bugün ik itane ateşledi stadyumdaydım ve resmen takımda liderlik rolü üstlendiğini anladım nihatın. bu sene en önemli transferlerimizden birisi de o olucak bariz bu yani holosko da türkiye ligindeki en iyi yabancılardan biriysi guti ve quaresma gelene kadar peslerinden raul da gelincfe türkiye liginin yabancı oyuncu anlayışı değişecek artık. bugün quaresmayı izledim. rakip zayıftı ama gerçekten ağlatacak yani o kadar söyleyebilirim oyununu böyle sürdürürse. deli iboyla beraber aktılar bütün maç. sporx said: 36 şut, 27 korner! Vikingur karşısında 3-0 galip gelen Beşiktaş maç boyunca rakibine de istatistiklerde çok büyük üstünlük kurdu. Her iki yarıda da rakip kaleye 18’şer şut atan Beşiktaş toplam 36 şut denemesinde bulunurken, toplam 14 şutta isabet sağlayıp 3 gol attı. Ayrıca Siyah beyazlı takım maçta toplam 27 kez köşe atışı kullandı. Beşiktaş’ın rakibi Vikingur maç boyunca toplam 2 şut atarken yalnızca 1 tanesinde isabet sağladı ve sadece 1 kez korner kullandı. bu da bugünkü maçın özetidir. schuster korkak oynamayacağının sinyallerini verdi resmen. nihatı çıkardığında çift forvete dönerek tek ön libero istediğini de göstermiş oldu. gerçi nihat da forvet gibiydi ama forvet arkasında cf oynuyordu bariz nobre gelince iki forvet olduk tam anlamıyla. delgado bildiğimiz delgado. bobo bildiğimiz bobo. fakat tam olarak alışamadıklarını da anlamak zor değildi birbirlerine. quaresma nın 90 dakika yüz tane yaptığı ortada bi tanesinde anlaşıp da doğru noktada kesişemediler. forvete ihtiyacımız var kesinlikle ya da holosko denenebilir ama tutacağını sanmıyorum. batuhan bu sene oynuyor olsaydı bizde çok iş yapardı gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ya beşiktaş ricardinho yu da getirdi.ki gutiden q7 den daha büyük transferdi.adam dunya kupasında esti esti sora beşiktaşa geldi beşiktaş istediği adamı alsın rakibimiz değil :) fenerbahçe bile artık takıma yarıyacak admlar almaya calısıyor eskidendi o 1-2 adam al şampiyon ol beşiktaş gutiyi raulu koysa nolacak o defans varken. aynısını gsde gördük işte canlı örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bu sezon yersiniz o lafları =) Red o ne demek 'o defans varken' ? en iyi defans bizde? en kötü forvetde bizde. 2 kişi defans yaparsan o zaman kötü bir durum ortaya çıkabilir ama sivok, ferrari, toroman rahat rahat götürebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ayrıa cidden q7 beşiktaşa gelmeden önce de overrated'dı, yalan bi adamdı, şimdi de öyle. Burada iyi oynasa da öyle, bu ligde iyi oynamak, başarılı olmak için iyi topçu olmak gerekmiyo zira. Yurtdışından resmen kovulan, kimsenin istemediği, Porto'dan sonra futbolun f'sini oynamayan adama süperstar muamaelesi yapar Türkiye'nin en büyük transferi derseniz güleriz, dalgamızı da geçeriz, siz de tüpçünün gazıyla hayal dünyanızda devam eder avutursunuz kendinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 mascio said: valequenta said: holosko tabata nihat vs vs goz boyadi sacma sapan zamanlarda sacma paralarla ihtiyac karsilamak amacli degilde goz boyamak amacli yapilan transferlere artik BJK taraftari bile kanmayacagi icin son kozunuda boyle oynuyor. nihat bugün ik itane ateşledi stadyumdaydım ve resmen takımda liderlik rolü üstlendiğini anladım nihatın. bu sene en önemli transferlerimizden birisi de o olucak bariz bu yani holosko da türkiye ligindeki en iyi yabancılardan biriysi guti ve quaresma gelene kadar peslerinden raul da gelincfe türkiye liginin yabancı oyuncu anlayışı değişecek artık. bugün quaresmayı izledim. rakip zayıftı ama gerçekten ağlatacak yani o kadar söyleyebilirim oyununu böyle sürdürürse. deli iboyla beraber aktılar bütün maç. umarim dedigin gibi olur, ben galatasarayliyim; Fener maclarini izlerken yine 3-5 biseyler izliyorduk, santosu izliyorduk arada bi, alexi izliyorduk biseyler oluyordu baymiyorduk- guiza eglendiriyordu en kotu ihtimalle -, ama BJK maclari cileydi benim icin. sevindim guti'ye q7 ye umarim rauluda alir BJK. Ama dereyi gormeden pacayi sivamalar komik.. Siz ki Ricardinho gibi adamdan faydalanamamis bir takimsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 raul gelirse türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olur. ama guti veya q7'den daha iyiler geldi bu lige. ve onların gelmesi şampiyonluk anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Carlos ve Hagi'yle eşit olur bence ve yine büyük transfer olmaz, o yaşta gelmesi şaşırtıcı olmaz çünkü. Ben BJK Raul'ü alacakmış haberi görünce "huahaha nereye alıyolar yaa" demiyorum mesela alırlar da ne gerek var genç adam alsınlar diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 mascio said: sporx said: 36 şut, 27 korner! Vikingur karşısında 3-0 galip gelen Beşiktaş maç boyunca rakibine de istatistiklerde çok büyük üstünlük kurdu. Her iki yarıda da rakip kaleye 18’şer şut atan Beşiktaş toplam 36 şut denemesinde bulunurken, toplam 14 şutta isabet sağlayıp 3 gol attı. Ayrıca Siyah beyazlı takım maçta toplam 27 kez köşe atışı kullandı. Beşiktaş’ın rakibi Vikingur maç boyunca toplam 2 şut atarken yalnızca 1 tanesinde isabet sağladı ve sadece 1 kez korner kullandı. bu da bugünkü maçın özetidir. schuster korkak oynamayacağının sinyallerini verdi resmen. nihatı çıkardığında çift forvete dönerek tek ön libero istediğini de göstermiş oldu. gerçi nihat da forvet gibiydi ama forvet arkasında cf oynuyordu bariz nobre gelince iki forvet olduk tam anlamıyla. delgado bildiğimiz delgado. bobo bildiğimiz bobo. fakat tam olarak alışamadıklarını da anlamak zor değildi birbirlerine. quaresma nın 90 dakika yüz tane yaptığı ortada bi tanesinde anlaşıp da doğru noktada kesişemediler. forvete ihtiyacımız var kesinlikle ya da holosko denenebilir ama tutacağını sanmıyorum. batuhan bu sene oynuyor olsaydı bizde çok iş yapardı gibime geliyor. nasi ya? koy bakim o vikingnurun orta sahasina 2 tane Ghana milli takimindan o zaman inanalim korkak oynicakmi oynamicakmi diye. Bu mac nasil bir olcudur senin icin, ilginc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 fizban said: raul gelirse türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olur. ama guti veya q7'den daha iyiler geldi bu lige. ve onların gelmesi şampiyonluk anlamına gelmiyor. Kariyer olarak bildiğim kadarıyla Carlos'un gerisinde, Hagi'den emin değilim ama olması muhtemel. Türkiye'de yapacağı katkı için de en az Hagi gibi bir kupa kazandırması lazım ki en büyük diyelim. Fazla büyük iddia o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yahu adamlar doktormuş sigortacıymış ben olsam istatistik koymaya utanırım :) ayrıca alex gibi fenere direk şampiyonluk getiren bir adam varken hagi varken raul 2 gol atıp gidecek en büyük olamaz :) ha raul tartışılmaz bir adam.ama yılalrca real madridde oynamıs.zidanelarla figolarla oynamış.mucizeler yaratamaz beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hagi'den daha büyük bir oyuncu kariyer olarak raul. hagi'nin uefa dışında kaldırdığı kupa var mı bilmiyorum avrupa'da, ama raul şampiyonlar ligi tarihinin en golcü futbolcusu. öyle böyle büyük adam değil. istediği kadar yatmaya gelsin, kocaman transfer. roberto carlos da real madrid'de olsun brezilya'da olsun, bütün kupaları kaldırmış adam. quaresma bunlarla karşılaştırılabilecek oyuncu değil, ha çok yeteneklidir burada ligi dağıtır böyle hırslı oynarsa falan onlar ayrı meseleler. guti quaresma'dan daha büyük bir futbolcu ama bence istikrar sorunu olan futbolcuların türkiye'ye gelmelerinin tek getirisi isim. bir de bu maçı ne defans ne ofans hiçbirşey için ölçü almamak lazım, vikingur yahu takım, adı bile komedi. -- büyük transfer != faydalı transfer nobre'yi fenerbahçe 300 bin dolara mı ne getirdi ama aldığı fayda inanılmazdı. aynı şekilde alex guti'ye, ricardinho'ya göre falan kariyer olarak geride olan bir oyuncu ama verdiği fayda çok daha iyi. ya da frank de boer ooo ne büyük bir futbolcu dedik geldi fos çıktı. benim söylediğim futbolcunun adının büyüklüğü. yoksa katkı olarak afyonsporlu selahattin dahi guti'den iyi çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 en büyük derken işte türkiye içinde tek başına büyük işler yapmıs alex ve hagi var sadece roberto carlosta efsane adamdı.ama fenerede ne yaptı. buraya gelmeden önceki hayatları bizi ilgilendirmiyor burda ne yaptıkları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Hagi'nin hem milli takım hem r.madrid hem barça kariyeri var diye isim olarak kıyaslamaya dahil ettim zaten fiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar