sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 photographer said: Patinin oyunlarına girmiştim oyuna girilir 5 dk sora... ...ekranda yazı concede 1-2-3-4-5 Kaybettin... nie? -abi adam yanlış hero seçmiş -aaaabi tamda alıyodum adamı olurmu yaa 10 dk sora yeni oyun... -abi ekmek naaptın yaa çık çık ben oynamam böle... -abi noldu? -noldu ya nie çıktılar? 10 dk sora yeni oyun... 15. dk dan erken concede yok bütün tezlerin çürüdü.
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sipeyskeyk said: photographer said: Patinin oyunlarına girmiştim oyuna girilir 5 dk sora... ...ekranda yazı concede 1-2-3-4-5 Kaybettin... nie? -abi adam yanlış hero seçmiş -aaaabi tamda alıyodum adamı olurmu yaa 10 dk sora yeni oyun... -abi ekmek naaptın yaa çık çık ben oynamam böle... -abi noldu? -noldu ya nie çıktılar? 10 dk sora yeni oyun... 15. dk dan erken concede yok bütün tezlerin çürüdü. sdfsf ama abi adam haklı kimse gaz deil baktılar olmuo hemen concede ya bi bekle bakalım belki döner dönmezsede oyna yani oyun sonucta..
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sadece ekmek öyle. adamı ignore et geçer.
Lothrodel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi o concede olayi efsane bisi su oyunda. karsida lvl20 adam var kasmis fln bole herkezi aglatiyo bizim lvllar 15 lerde fln takim concede etmiyo niye cunku salak bi carry 3-5 fazla kill alicam diye butun milletin vaktini caliyor. ee budurmda napiyosun adami kicklemeye calisoyrsun ama nafile karsi takim kicklermi niye kicklesinler daha cok kill alip kdr kasmalari lazim bu konuda cok hassasim herseferinde sinirlerim bozuluyo sirf su concede muhabbetinde buna bi bozum bulmalari lazim. yada kick olayini takim icinde olmasi lazim obur turlu salak salak basede takilmaktan biktim (pub gameler icin soyluyorum)
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oy birliğinden oy çokluğuna çevirmeleri lazım. 4 kişinin 1 kişi yüzünden oyunda kalması saçmalık
Lothrodel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 evet oda olabilir. hatta oyle olsun :) gerci sen yenisin bilmezsin buralari ;p
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bence concede in $u anki hali güzel; 4 ki$i concede niyetli olupta sonra oyunu çevirdikleri çok oldu
Lothrodel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 istisna abi onlar kac kere oyle oyun dondugunu gordun 2-3? acil olarak degismesi lazim. ulan dota gibide degilki sinirin bozulunca kapa gitsin . leave percentage artiyo cikincada :)
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dediğiniz gibi olursa ; her oyun dk 15'te concede olur
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 4 e 1 iyidir bence. 1 tane puştun derdini çekmemek lazım.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yeni topic açmadan burdan sorayım oyunda itemleri nasıl ayırıyoruz mesela s&y->sange + yasha olarak yani recipe ile tamamlanmayan itemleri genel olarak
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 SNA1L said: sipeyskeyk said: photographer said: Patinin oyunlarına girmiştim oyuna girilir 5 dk sora... ...ekranda yazı concede 1-2-3-4-5 Kaybettin... nie? -abi adam yanlış hero seçmiş -aaaabi tamda alıyodum adamı olurmu yaa 10 dk sora yeni oyun... -abi ekmek naaptın yaa çık çık ben oynamam böle... -abi noldu? -noldu ya nie çıktılar? 10 dk sora yeni oyun... 15. dk dan erken concede yok bütün tezlerin çürüdü. sdfsf ama abi adam haklı kimse gaz deil baktılar olmuo hemen concede ya bi bekle bakalım belki döner dönmezsede oyna yani oyun sonucta.. Abi aptal aptal herolar alırsa takım, karşı takım da çok güzel seçmişse herolarını oynamanın pek bir anlamı yok yani. Zaten belli oluyor ilk 10 dakikada genelde çoğu oyun.
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fede said: oha var mı lan öyle bişey jaahahaha
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sflksjflk şaka lan şaka bildiğin oltaya geldim bravo feyyaz
Öne çıkan mesajlar