nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Valla herkülü dövmeden çok zor onları almak, easy değilse mod sadece kareye basarak onları almak imkansıza yakın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 boss fightlar sadece yeter ya, gerisi lanet olsa bile ki değil resmen scale in dibine vuruyor ya oyunlar, havası zaten imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dreagloth said: Biri bana tek tuşla shield lıları nasıl keseceğini anlatsın piliz, gerçi easy de o kadar etkili olmayabilir blokları. bu yere sertçe kılıçları vurduğu bir kombo var ya, kare+kare+üçgen tarzı birşeydi sanırım, eğer sağlam vurursan aralarına iki-üç tanesini alırsın, ama yakınlarında adam varsa yapma çünkü savunmasız kalıyorsun o an ve darbeyi alıyorsun hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 O tek tuş olmuyo işte, farklı tuşlarla kombo yapmadan sadece kare spamleyerek easy mod dışındakileri bitiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben de onu diyorum dark =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ha anladım ASDASDASASDAS hayat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Kratos ateizmi yeni bir level'a taşımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 krotos babam gibi lan tanrılar var ama onların ta .ötüne koyim diyor oda. gidip dövecek tutmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Dovuyor zaten ? Tutsan da dovuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tek tuşla nası bitsin lan. bi kere hareket tuşlarını kullanmazsan ileri gidemezsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ne tek tuşu ya afroditi hatırlatırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 serserilik işte, nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Of ne adamdı rahmetli =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kratos adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Olay tektuş olayı değil,oynarken zevk almak.Öyle tek tuş spam ne dandik oyun ben daha zekiyim diye düşünürsen zevk alamazsın oyundan zaten.Ayrıca hepsini geçtim sırf atmosferi için oynalınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ayrica mesela starcraftta tek tusla cok net biter mouse sol tusu disinda bi dugmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 starcraft tek tuşla bitiyor da, gow bitmez. simon says oyunu çünkü. kare, çarpı, üçgen, kare, üçgen basarak tanrı kesmeni istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Çok yanlış yerden bakıonuz olaylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar