Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 daraldım shoptodan aldım bende. haftasonuna takılıcak heralde salı yola cıkar diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Shopto göndermeye başlamış siparişleri. Mail geldi şimdi order shipped diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 my orders sekmesinde orders da degil sadece preordersda görünüyor normalmi bu yollanmaya basladıgına göre preorderlık bi tribi kalmamıs oyunun cünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yolladıkları zaman orders'a geçiyor işte. bugün yollarlar büyük ihtimalle ingilterede saat daha erken... burada 7'ye kadar yollamamışlarsa o zaman haftasonuna kalmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 okü saol sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Daesu said: ayni paraya geliyorda ayni gün gelmiyor bide. 27si online olabilecegimi sanmıyorum. salı günü iş var bi kere. aksama kadar sömürürler heryerdeki boxları ooo takarım ben sana o zaman o 3 gün ben cok gelisicem sen hiç geilsemiyeceksin. ben hep senden iyi olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hajı dövücem microlarımla macrolarımla kasma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bir gün icinde adam diamandta olacak. gosu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 /edit bzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu mudur umudun? yaninda steroidde isteseydin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok ya yollamaışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Valla ben bir vatan çalışanı olarak 26 günü alıcam muahahgsdsad 140 filan farketmez blizzort fanboi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sabonis said: shopto.net'den dispatch edildi diye sms geldi. süper. bir ihtimal salı, olmadı çarşamba elimde olur diye umuyorum. Bende dün sipariş ettim. Bugün siteden baktım yolladık yazıyordu. Şimdi takip numarası dediğiniz olaya baktım. (Bende trackingli olsun diye seçmiştim)Your Package Tracking Number is : demiş sonra verdiği şey numara değil ingilizce iki kelime eheh. Manasız kod falan bekliyordum. Şimdi açıcam ptt'yi söyleyecem kelimeleri adam "ne diyon birader" diyecek xD Sıkıntı yapmaz inş. Acaba Tr'ye gelince mi numara falan veriyorlar hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 amazon link veriyor sanki paketin poposuna navi takmis gibi netten takip ediyorsun. Genelde numara harf karisimi birsey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Tamam doğru diyorsun öyle bişiymiş ehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 RJ677250995GB şöyle bir şey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kur farkı yüzünden amerika versiyonunu mu alsam acaba ? zaten geceleri durup gündüzleri yatan biriyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Pati oyunları kaçar. (:P) Shopto kargolamış bakalım. Haftasonu uçak varsa Pazartesi İstanbul'da olur, en geç Cuma günü de kapıya gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kaçsın tunca filan rape yapıyor zaten sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 No tracking code supplied PROCESSING :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Seninki gecikecek, bugün çıkmazsa, pazartesi gönderirler, perşembe elinde olur, geç mi vermiştin siparişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dün 4 gibi verdim mail attim öz önce bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ilk bir kac gün nete giren olmaz sanirim. single player olayina girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 179 TL ye, D&R dan Collector's Edition sipariş ettim. 2-3 gün sabırla güzel bi fiyata CE elimde olacak. Sabır... Sabır.. Sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bu arada DR hala netten sipariş alıyor. Hiç stok falan dinlemiyor yani. Kıllanıp DR'ye aradım. Yetkili kişi ilk arayan kişi olmadığımı ve eğer stok sıkıntısı olursa sipariş tarihleri ile sıradan göndeririz, kalan kişiler için 7-10 iş günü kadar 2. parti bekleriz. Gelmezse ürün para iadesi yaparız dedi. (CE olduğu için 2. parti yok diye biliyorum ben.) E dedim web üzerinden kaç tane satış olacak diye sordum, net rakam yok dedi. Şu ana kadar geçen sipariş sayısını sorduğumda 400 civarı galiba dedi. Ben sanmıyorum 400 tane CE satsınlar web'den. Bunun gece satışı falan var. Çoğu kişi patlıyacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar