Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

hacibekirlokumu

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

ayni paraya geliyorda
ayni gün gelmiyor bide.
27si online olabilecegimi sanmıyorum.
salı günü iş var bi kere. aksama kadar sömürürler heryerdeki boxları

ooo takarım ben sana o zaman o 3 gün ben cok gelisicem sen hiç geilsemiyeceksin. ben hep senden iyi olucam
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

shopto.net'den dispatch edildi diye sms geldi. süper. bir ihtimal salı, olmadı çarşamba elimde olur diye umuyorum.

Bende dün sipariş ettim. Bugün siteden baktım yolladık yazıyordu. Şimdi takip numarası dediğiniz olaya baktım. (Bende trackingli olsun diye seçmiştim)Your Package Tracking Number is :
demiş sonra verdiği şey numara değil ingilizce iki kelime eheh. Manasız kod falan bekliyordum. Şimdi açıcam ptt'yi söyleyecem kelimeleri adam "ne diyon birader" diyecek xD Sıkıntı yapmaz inş. Acaba Tr'ye gelince mi numara falan veriyorlar hmm..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada DR hala netten sipariş alıyor. Hiç stok falan dinlemiyor yani. Kıllanıp DR'ye aradım. Yetkili kişi ilk arayan kişi olmadığımı ve eğer stok sıkıntısı olursa sipariş tarihleri ile sıradan göndeririz, kalan kişiler için 7-10 iş günü kadar 2. parti bekleriz. Gelmezse ürün para iadesi yaparız dedi. (CE olduğu için 2. parti yok diye biliyorum ben.) E dedim web üzerinden kaç tane satış olacak diye sordum, net rakam yok dedi. Şu ana kadar geçen sipariş sayısını sorduğumda 400 civarı galiba dedi.

Ben sanmıyorum 400 tane CE satsınlar web'den. Bunun gece satışı falan var. Çoğu kişi patlıyacak gibi bir his var içimde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...