GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Notebook var intel core duo processor 1.6 , 2 gb ram falan ama icerisinde cok software var. Harddiskine ve fanına (çok ısınıyor) güvenemiyorum biraz. Almadan önce mutlaka bir denemek istiyorum. Notebook büyük ekrana bagli oldugu icin oyun iyi performans verirse almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 internette araştırırsan bulursun ki ben de öyle yapmıştım. xp'yi tweakledim. bi sürü lüzumsuz servis çalışıyor arka planda. yukarıda bahsettiğim sistemde bu tweak işini de yapınca ohoo cillop gibi olmuştu. ekran kartın 7400 go seviyesindeyse bence hiç düşünme al gitsin, rahat çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mediamarktlarda bulunur mu 27'sinde acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 standart edition her yerde olur gibime geliyor , ama CE muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 huun said: core duo 1,83 işlemci, 7400 go 256 mb ekran kartı, 1024 ram ile düşük ayarlarda gayet güzel oynanıyordu. bu sistemle olducak rhat oynanıyo evet, hatta cözünürlüğü yüksek bile tutabilyiorsunuz. bu grafik ayarıda, görsel olarak olmasada gameplay olarak gayet tatmin edici sonuc veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Benim de Core2 duo @1.80, 2 gb ram, 256 mb gforce var 8600 (go tabi), terrain, model falan yüksekte tutup diğerlerinde sadece unuttuğum 1-2 şeyi sadece low yaparak gayet iyi performansta oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bu arada Toss veya Zerg, kesinlikle sistemi daha çok yoruyor. Terran daha akıcı oynanıyor optimum sistemde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 alla alla, hiç öle bişi yasamdım. yalnız portrleri 3d ise, baya kasabiliyorlar. cidden ısık ve efect var onlarda. 2d yaparsanız rahatlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çok kasıyordu bende de şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çok kasıyordu bende de şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya oha niye bu kadar fazla mesaj attı ? huun düzeltirse sevinirim yoksa iyi küfür yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 anladık hacı tamam kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hahaha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 shopto ile blizz dijital download arasında fiyat farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Yalnız sağlam kasmış ha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yalnız harbi kasıyomuş, yazık lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Behlul said: çok kasıyordu bende de şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile Behlul said: çok kasıyordu bende de şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile Behlul said: çok kasıyordu bende de şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile http://www.youtube.com/watch?v=f0OZXnkfJB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hala bir açıklama yok bu kadar da rezillik , gevşeklik olmaz be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fiyat belli değilmiş daha. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 StarCraft II: Wings of Liberty Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7 ve Macintosh için DVD-ROM şeklinde piyasaya sürülecek. Oyunun standart versiyonunun tavsiye edilen satış fiyatı 139,99 TL olacak. Ayrıca oyunun özel Koleksiyon versiyonu 199,99 TL satış fiyatı ile sunulacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Üsttekini ekşi'de okudum bende, ama sanmıyorum böyle bir kazıklama operasyonu olacağını, olacaksa harbi ayıp. Key satın alırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben direk CE gireceğim için sorun yok ama 140 tl normal versiyona verilmez kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ispiklemeye başlayalım blizzard a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 blizzard buraya müdahale edene kadar Aral milleti sonsuz kere kazıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 140 lira diyorlar. ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar