Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

hacibekirlokumu

Öne çıkan mesajlar

Notebook var intel core duo processor 1.6 , 2 gb ram falan ama icerisinde cok software var. Harddiskine ve fanına (çok ısınıyor) güvenemiyorum biraz.

Almadan önce mutlaka bir denemek istiyorum. Notebook büyük ekrana bagli oldugu icin oyun iyi performans verirse almayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

internette araştırırsan bulursun ki ben de öyle yapmıştım. xp'yi tweakledim. bi sürü lüzumsuz servis çalışıyor arka planda. yukarıda bahsettiğim sistemde bu tweak işini de yapınca ohoo cillop gibi olmuştu. ekran kartın 7400 go seviyesindeyse bence hiç düşünme al gitsin, rahat çalıştırır.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

core duo 1,83 işlemci, 7400 go 256 mb ekran kartı, 1024 ram ile düşük ayarlarda gayet güzel oynanıyordu.

bu sistemle olducak rhat oynanıyo evet, hatta cözünürlüğü yüksek bile tutabilyiorsunuz.

bu grafik ayarıda, görsel olarak olmasada gameplay olarak gayet tatmin edici sonuc veriyo
Sosyal ağlarda paylaş

Behlul said:

çok kasıyordu bende de

şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile

Behlul said:

çok kasıyordu bende de

şimdi cpu isteyen featureların hepsini low yaptım, diğerleri ultrada. Eskiden korkunç kasardı, şimdi 4vs4 de bile kasmıyor full ordular sevişse bile

Behlul said:

çok kasıyordu bende de

http://www.youtube.com/watch?v=f0OZXnkfJB0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...