Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bas bas bağırdık shoptodan alın diye yahu. :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sendit'ten almadım, ebay.co.uk 'den adamın birinden aldım sendit, shopto falan collectors editionları türkiye'ye göndermiyor zaten.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Şu anda Türkiye'de herhangi bir yerden CE temin etmek mümkün mü?
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Satayım sana CE içeriğini, Artbook, OST, USBDisk falan :p
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Thor pet ve CE binalara gelen Horde cresti de istiyorum ama =P
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Spidee said: Şu anda Türkiye'de herhangi bir yerden CE temin etmek mümkün mü? Abi ara bi D&R'i, hangi magazada var diye sor, bakip soylesinler sana.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 D&R'da da yok, Vatan Bilgisayar'da da yok. Aral'ın stoklarında da yokmuş. Başka neresi satıyordu ki acaba CE?
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gg o zaman, cok sinirli sayida yere gitti CE, ebayden filan alcan
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi ebaydeki eleman bana yanlış numara vermiş. doğrusunu yolladı ve ürün tam olarak bugün ptt'nin eline geçmiş olarak görünüyor. muhtemelen yarın sabah veya en geç sonraki gün ulaşacak elime eğer postacının bi kıllığı, itliği olmazsa :)
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Xenocide said: abi ebaydeki eleman bana yanlış numara vermiş. doğrusunu yolladı ve ürün tam olarak bugün ptt'nin eline geçmiş olarak görünüyor. muhtemelen yarın sabah veya en geç sonraki gün ulaşacak elime eğer postacının bi kıllığı, itliği olmazsa :) dedim sana numarayı yanlış vermiştir diye ama dinleyen kim :P
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zaten senin demen üzerine adama mesaj attım "hacıu numarada hata olmasın bağ?" dedim :) Teşekkür ettim sana da.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hadi geçmiş olsun , gözün aydın.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oyunum geldi :) ama içindeki flash bellek takınca ışık falan çıkarmıyor, öyle diyodunuz hani burda ışık yoooh
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Xenocide said: oyunum geldi :) ama içindeki flash bellek takınca ışık falan çıkarmıyor, öyle diyodunuz hani burda ışık yoooh çakma flashbellek olmasın , bendeki ışıl ışıl yanıyor.:P
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tamam şimdi oldu. usbyi yuvasından çıkarırken biyerinde klips gibi bişey varmış orayı geçmesi gerekiyormuş. ben geçirmeden takmıştım sdfkgj
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beyler gecen hafta isim oldugundan buraya yazamadim fakat Izmir Mediamarkt'ta bir cok CE paketi geldi. Ben sendit'tekini beklemeden ordan bir tane daha aldim. Hala vardir heralde diye dusunuyorum. Senditte ki pakette 33 gun olmasina ragmen gelmedi, bir form yollayacaklarmis ayni adrese, onu doldurup geri yollarsam ya para iade yada "yenisini" yollayacaklarmis mis mis...
paladinpala Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 LathspeLL said: Beyler gecen hafta isim oldugundan buraya yazamadim fakat Izmir Mediamarkt'ta bir cok CE paketi geldi. Ben sendit'tekini beklemeden ordan bir tane daha aldim. Hala vardir heralde diye dusunuyorum. Senditte ki pakette 33 gun olmasina ragmen gelmedi, bir form yollayacaklarmis ayni adrese, onu doldurup geri yollarsam ya para iade yada "yenisini" yollayacaklarmis mis mis... izmir mediamarktan ne kadara aldın onu öğrenebilir miyim arkadaşım? bir de birçok CE paketi geldi demişsin. onların daha önceden kalan CE ler olmadığından emin misin? yani yeni bir parti CE geldiği bilgisini nereden aldın onu da merak ettim. bir mesajda 3 ayrı soru oldu ama kusura bakmazsın artık.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 200 TL. "Yeni geldi" dedim cunku uzun sure ellerinde yoktu. Belki baska magazadan Izmir magazasina kaydirmislardir.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ya sonunda soundtrack'i dinliyorum da, playlist'te her şey bozuk gözüküyor ya. http://img26.imageshack.us/img26/2228/cestck.jpg var mı böyle bir şey yaşayan? çözüm bilen?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 eu-us ayıran zihniyetin allah belasını versin.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hepimiz kardeşiz. ayrımcı bunlar, kıtacı, continentist
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 simdi almaya gidiyorum ama sizle oynayamicak olmanin verdigi buruklukla, harasa baslarim forumdan su nasil bu nasil diye.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 us alicam, eu nooblariyla isim olmaz. idrayla 2v2 akicaz.
Öne çıkan mesajlar