sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 d&r da yada başka yerde collectr edition gören varmı ist'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yurtdısından giris yaparken havalimanı dr'de buldum ben son 3 box dedi kız hepsini aldım. :) biri kendime biri kuzene hediye, diğerini de hediye edecek birini bulurum olmadı koyarım gg ye vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 blazkowicz said: yurtdısından giris yaparken havalimanı dr'de buldum ben son 3 box dedi kız hepsini aldım. :) biri kendime biri kuzene hediye, diğerini de hediye edecek birini bulurum olmadı koyarım gg ye vs. maşallah. benim bi arkadaşım var kamptan gelicek olmadı senden alırız 3. yü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Desu said: Dark_Soul said: D&r da normal versiyon 98 tl ew. de 130 tl di dün baktım. bu kafayla zor satarlar orjinal sc2 tr de satacakları kadar sattılar diye düşünüyorum d&r da ilk cıktıgında 139 tl idi hatta 140 demişti herif bana 1 tl kazık attı namussuz .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 3 hafta gecti ve hala senditten gelmedi.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sendit'in ilk değil bu söledim daa önce de ellerindeki stok bitiyor yeni stok bitene kadar varmış gibi sipariş almaya devam ediyorlar.. çok 3 kağıtçı çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Harbi deliricem, 25 gun oldu gelmedi GRRRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 benim de 10 gün oldu gelmedi. aldığım kişiye mesaj attım, gelmiş olmalıydı diyor şimdiye kadar. CE'ler yolda kaldı hep iyimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Xenocide said: benim de 10 gün oldu gelmedi. aldığım kişiye mesaj attım, gelmiş olmalıydı diyor şimdiye kadar. CE'ler yolda kaldı hep iyimi :( takip numaralı göndermemiş mi postanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abi elemandan numarayı istedim, verdi. PTT'den kontrol ettirdik, yok böyle birşey diyorlar. hala gelmedi ürün. nedir şimdi ihtimaller, ptt'ye gelmiş olsa da kaybolmuş olsa kayıtlarda bulunması gerekmez miydi? gümrükte mi takıldı acaba diyorum da eğer öyle birşey olmuşsa nasıl müdahale edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sendit patlak çıktı 20 gündür gelmedi benimde. Hi Ozan, I'm sorry but these are sent without tracking numbers. If you have not received this item by 1/9/10, please let me know. insan kendi yolladığı malın neden nerede olduğunu bilmek istemez anlayamıyorum. Bodoz yolluyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Xenocide said: abi elemandan numarayı istedim, verdi. PTT'den kontrol ettirdik, yok böyle birşey diyorlar. hala gelmedi ürün. nedir şimdi ihtimaller, ptt'ye gelmiş olsa da kaybolmuş olsa kayıtlarda bulunması gerekmez miydi? gümrükte mi takıldı acaba diyorum da eğer öyle birşey olmuşsa nasıl müdahale edebiliriz? takip no yu royal mail'in sitesine de girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bende numara istedim yukarıdaki cevabı aldım. Takip numarası falan yokmuş. Mübarek isimsiz siyah zarfta falan yollayacaklar utanmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sigortasiz yollamis iste, royal mail in iki opsiyonu var biri sigortali numarali 4.5 pound mu ne digeride sigortasiz 2-2.5 olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şimdi royal mail'den de baktım böyle bişey yok diyor. vallahi kayıplara karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sendit said: For your records, your original query was: Hello, I still haven't got the delivery been despatched on 25.07.2010 Do you have a tracking number or any kind of info to track my package if it's in the borders of my country (Turkey) ? B. Regards One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following: Hi Ozgur Thanks for your email I am really sorry that you have not received your order. This was sent to you on 25/07/2010 Delivery usually takes 10-15 working days. We need to allow a further 15 days for your delivery to still arrive before this can been classed as lost in the post. If you have not received this by the 25/08/2010 we can then start to trace this for you. If you have any further questions, please feel free to contact me Regards Michael Koca 1 ay oldu gelmedi 25inden sonra refundımı isteyecem bu nedir yua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Xenocide said: şimdi royal mail'den de baktım böyle bişey yok diyor. vallahi kayıplara karıştı. royal mail'de de yoksa durum vahim, o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şükür ki yollayan adam türk ve yenisini yollayabileceğini söylüyor. salı gününe kadar gelmezse dicem işte yollayıvergayri bitane daha. o değilde ben bunu ptt ile yollamasını istemiyorum ne bilim türkiyeye gelince aras kargodan falan gelsin böyle bi opsiyonum yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 way be sendit ne kadar bozmuş kendini 2005 yılında wow almıstı bir tanıdıgım serverlar acıldıktan 2 gün sonra gelmişti şimdi millet 1 ay bekliyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Xenocide said: şükür ki yollayan adam türk ve yenisini yollayabileceğini söylüyor. salı gününe kadar gelmezse dicem işte yollayıvergayri bitane daha. o değilde ben bunu ptt ile yollamasını istemiyorum ne bilim türkiyeye gelince aras kargodan falan gelsin böyle bi opsiyonum yok mu? adam ....GB takip no'lu bir numara yollamış olması lazım , onun royal mail ile gönderdi ise sana royal mail'in sitesinde görünmeme ihtimali yok(böle bir numara yok diyorsa adam sana yanlış numara vermiştir) , illaki bir mesaj yazması gerek adres eksikiği vardır sahibine dönmüştür yada Türkiye'ye gönderilmiştir mutlaka bir mesaj vermesi gerek , o takip no yu bir yaz çıkan mesajı SS alıp at bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://img839.imageshack.us/img839/2294/royalmail.jpg sinir oldum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi niye diretiyorsunuz ki? söylüorm size sendit'in ilk defa yaptığı bişey değil bu stokları bitmiş, yeni ürün icin topluca alım yapana kadar gelen siparişleri oyalıyor söyle oldu böyle oldu yengen eniştem hastalandı, gönderdik aa gitmemişmi , nası gitmemiş ki.. aa walla gitmemiş bak sen şu işe çok ilginc seklinde abuk subuk tepkilerle insanları oyalıyor işte ilk değil son da olmayacak bildiğin çirkef tüccar mantığı ile hareket eden bi firma sendit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 @Xenocide O zaman adam yanlış numara vermiş sana ,dediğim gibi eğer o track no doğru ise mutlaka "bu referans no ile ilgili bir kayıt bulunamadı" dan başka birşey demesi gerekirdi,ya da adam dolandırıcı bilemedim , yolladım deyip yollamamışta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya dolandırıcılık yaptığını sanmıyorum açıkçası çünkü feedbackleri hep pozitif. hatta CE alan bisürü kişi var çabucak geldi sağolasın falan yazmışlar. bi arıza oldu biyerde ama ne oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sendit de tracking numarası yok boşuna deneme shopto da var o da 1-2 pound üstüne para koyuosun royal mailla atio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar