Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskisini yenisini bilmem ben, benim bildiğim ve çoğu kişinin de söylediği ikinci bir partinin olmayacağı. ha aşırı ilgi olduğu için blizz ikinci bir parti daha yollar veya aral bu yönde istekte bulunursa bilemem.
Mesaj tarihi:
paladinpala said:

Xenocide said:

2. parti ne zaman gelecek? ce için yanıp tutuşuyorum

2.parti CE yok arkadaşım. CE bir defa üretilir ve satılır. yani ilk satışta aldın aldın yoksa ancak ikinci el bulabilirsin.

öyle şey mi olur ya, adam kazanacağı paraya bakar derim ben.
Mesaj tarihi:
abi istanbul içinde collector's edition alabileceğim herhangi biryer biliyorsanız, bulursanız haber verirseniz çok memnun olurum.

bir de, sendit ve shopto collectors edition'u türkiye'ye yollamıyor. yollayan site biliyor musunuz?
Mesaj tarihi:
Royal Mail'le çok oyunum geldi yurtdışından hiç birinde sorun yaşamadım , CE biraz büyükçene bir kutu tamamen gümrükteki adamların insafiyetine kalır diyebilirim, yani hiç sorunsuz geçirebilirlerde , orda tutabilirlerde.

Takip numaralı mı yolladı peki_?
Mesaj tarihi:
oyun 80 sterlindi. o 192 tl oluyor. 20 sterlin de kargo ücreti toplam 230-235 civarı bişey. 192 tl, 90 euroya falan denk geliyor.kargo hariç bi problem yok yani. gerçi kargo dahil bile olsa 150'yi geçmiyor. eminsin dimi 150 euro olduğundan?
Mesaj tarihi:
aldığın arkadaştan track number iste özellikle.
ayrıca 20sterlin çok fazla kargo için. ebayden satış yapanların çoğu parayı kargodan kazanıyor :)
geldiğinde paket kargo fiyatına bir bak derim üstünde etiketlenir zaten.
track number dediğim gibi kesinlikle iste.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Türkiye'de bir yerlerde CE bulma şansım var mı ya? D&R'lerde kalmamış çünkü :(
internet sitelerinde de yok.

Türkiye'deki CE'ler biteli günler oldu , maalesef bulamazsın , GG de karaborsadan 375 tl ye falan satıyolardı galiba,onun dışında yok.
Mesaj tarihi:
sene 2010 halen insanlar inatla senditten alışveriş yapıo :P sendit "yawaş"tır arkadaşlar anca 2 haftada elinizde oluo gönderdikleri şaşmıyor yani. gameseek.co.uk vardı sanırım bi ara en hızlısı oydu gördüğüm max 3-5 günde geliodu.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

D&r da normal versiyon 98 tl ew. de 130 tl di dün baktım.

bu kafayla zor satarlar orjinal sc2 tr de

satacakları kadar sattılar diye düşünüyorum
  • Yeni Oluştur...