Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eskidendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eskisini yenisini bilmem ben, benim bildiğim ve çoğu kişinin de söylediği ikinci bir partinin olmayacağı. ha aşırı ilgi olduğu için blizz ikinci bir parti daha yollar veya aral bu yönde istekte bulunursa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 paladinpala said: Xenocide said: 2. parti ne zaman gelecek? ce için yanıp tutuşuyorum 2.parti CE yok arkadaşım. CE bir defa üretilir ve satılır. yani ilk satışta aldın aldın yoksa ancak ikinci el bulabilirsin. öyle şey mi olur ya, adam kazanacağı paraya bakar derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi istanbul içinde collector's edition alabileceğim herhangi biryer biliyorsanız, bulursanız haber verirseniz çok memnun olurum. bir de, sendit ve shopto collectors edition'u türkiye'ye yollamıyor. yollayan site biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi az önce e-bay'den toplamda 230 liraya denk gelen bi tane sipariş verdim. oyun 80 sterlin, kargo 20 sterlin gibi bişeydi. bi sıkıntı çıkar mı ya gümrük mümrük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Xenocide said: abi az önce e-bay'den toplamda 230 liraya denk gelen bi tane sipariş verdim. oyun 80 sterlin, kargo 20 sterlin gibi bişeydi. bi sıkıntı çıkar mı ya gümrük mümrük? hangi kargo firmasıyla yolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Royal Mail International yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Royal Mail'le çok oyunum geldi yurtdışından hiç birinde sorun yaşamadım , CE biraz büyükçene bir kutu tamamen gümrükteki adamların insafiyetine kalır diyebilirim, yani hiç sorunsuz geçirebilirlerde , orda tutabilirlerde. Takip numaralı mı yolladı peki_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ayrıca 150 Euro sınırı var gümrükte , 150 euro sınırını geçen her eşya takılıyor , sterlin karşılığını euro olarak hesapla , 150 euro'yu geçiyorsa , takılır maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oyun 80 sterlindi. o 192 tl oluyor. 20 sterlin de kargo ücreti toplam 230-235 civarı bişey. 192 tl, 90 euroya falan denk geliyor.kargo hariç bi problem yok yani. gerçi kargo dahil bile olsa 150'yi geçmiyor. eminsin dimi 150 euro olduğundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aldığın arkadaştan track number iste özellikle. ayrıca 20sterlin çok fazla kargo için. ebayden satış yapanların çoğu parayı kargodan kazanıyor :) geldiğinde paket kargo fiyatına bir bak derim üstünde etiketlenir zaten. track number dediğim gibi kesinlikle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Xenocide said: eminsin dimi 150 euro olduğundan? 150 euro , evet merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi oyunu aldığım adam türk çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Türkiye'de bir yerlerde CE bulma şansım var mı ya? D&R'lerde kalmamış çünkü :( internet sitelerinde de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 d&r'da 90 lira oyun ankara antares. 130 dan düşürmüşler dediklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: Türkiye'de bir yerlerde CE bulma şansım var mı ya? D&R'lerde kalmamış çünkü :( internet sitelerinde de yok. Türkiye'deki CE'ler biteli günler oldu , maalesef bulamazsın , GG de karaborsadan 375 tl ye falan satıyolardı galiba,onun dışında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim e-bayden aldığım elemanda 3 tane kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sendit'ten gecen hafta pazartesi yollanan CE hala elime ulasmadi, 13 gun oldu. Ya sabir... Gerci oynayamicam yakin zamanda ama yinede gelse ya off. Baska sendit'ten CE alan yok mu yauv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sendit'ten 35. gün gelmişti bana bi kere wow :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi ben sendite bakmıştım da türkiyeye göndermiyordu. tabi sen türkiye'de olmayabilirsin o ayrı konu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sene 2010 halen insanlar inatla senditten alışveriş yapıo :P sendit "yawaş"tır arkadaşlar anca 2 haftada elinizde oluo gönderdikleri şaşmıyor yani. gameseek.co.uk vardı sanırım bi ara en hızlısı oydu gördüğüm max 3-5 günde geliodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bu da ce'yi ülkesi dışına çıkaramıyor. enteresan ya niye böyle acaba? ce'yi hiçbiyer ya ülkesi dışına çıkaramıyor ya da türkiye'ye yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 az adet üretilip her ülkeye belli sayıda gönderildiği ve dengede kalması icin olmasın? nası olsa satılıcak mantığı var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 D&r da normal versiyon 98 tl ew. de 130 tl di dün baktım. bu kafayla zor satarlar orjinal sc2 tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Dark_Soul said: D&r da normal versiyon 98 tl ew. de 130 tl di dün baktım. bu kafayla zor satarlar orjinal sc2 tr de satacakları kadar sattılar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar