Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatta kalmak için birbirlerini "yemi$ler"..

Pyro

Öne çıkan mesajlar

orta çağda(antik çağın bitipte feodal çağın başladığı zamanlarda) kıtlık zamanlarındada insanlar birbirini yerdi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelime;
çüş...

hiç birinin mi basmamış,
T-shirtlerinden yelken yapsalar,olmadı tahtaları söküp kürek yapsalarmış..

her zaman bir çözüm varken,kaptanı ne diye bırakmışlar merak ediyorum...

Kaptan Başka bir mülteci teknesine giderken akılları nerdeymiş...

pfff..canilik...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
Sosyal ağlarda paylaş

eh zaten okadar parayla tekneye sıkışıp tek umutları başka ülkelere gitmek olan insanların öyle bir durumdada oturup mantıklı düşünebileceğini sanmıyorum sadece onlar değil o durumdaki çoğu insan düşünemez elindeki herşeyi verip umuda çok ince bir iplik bağlıyorsun ve o iplikte kopuyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi vahşet ya. Yani insan gider tahta mahta kemirir. Gider aşağı fare falan arar da yuh ya.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...