Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portfolyo sitem, el emeği göz nuru


felfecir

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
herkeze en baştan bir teşekkür ederim :)

@bone
o flip efektini yaparken artık canıma tak etmişti, tam ekran olarak kotarmak daha rahat olur diye öyle yaptım.

@tharin_
müziği de ben yaptım hehe. beğenmene sevindim.

@yavaşlık sorunu hakkında
evet kesinlikle böyle acı bir sorunu var sitenin ve bir türlü tam manasıyla çözemedim. gerçi flashın genelde bir yavaşlaması var, özellikle firefox da işlemci canavarı oluyor fakat benim site ekstra fail oluyor. ortadaki zımbırtıların haraketini kapatsam aslında düzeliyor. ama işte içim el vermiyor hehe.

@Lancelion
çok teşekkür ederim, daha önce hakkaten farketmemiştim bende opera yüklü olmadığından.

vallahi bi göz atan, beğenen veya eleştiri yapan herkeze çok teşekkürler, hataları tabi düzeltemeyebilirim ama en azından iş başı yapınca, ilk nerelere bakmam gerektiğini biliyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
cizimler hakkınca yorum:
renklendirme, fikirler vs gayet başarılı ama çizimlerde bi amatörlük var gibi duruyo, kasten belli bi tarzla yapılmışlık imajından ziyade. o da çizgileri çok fazla üstünden kesik kesik giderek yaptığından olabilir.
çok çeke çeke eskizi yaptıktan sonra temize çekmeli ve kalemi kaldırmadan o eskizin hatlarından geçerek denesene bikaç tane? daha temiz durur?
birazcik da sanki anatomi problemi var.
akrep kadında, octopussy kadında ve 3 açıdan cizdigin goblinvari yaratıkta. ( o ayaklarla yürümesi imkansız, bu da goze batıyo. bacaklar o formdayken ayakların da protoss, pelikan vs tarzı hem daha kucuk hem de daha topuk agırlık merkezi olması lazım, toynak-vari )

heykeller hakkında yorum:
cizimlerdeki amatorluk yok bunlarda, daha temiz calismalar. yumusak kil ftw.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi :D teşekkür ederim beğeniler için.

@synthesizer: anatomi kısmında ne yazıkki haklısın, anatomim çok net bi şekilde vasat :D geliştirmeye çalışıyorum. ilginç, ayaklardan bahsetmişsin, sevindim, çünkü ben ayakların yanında eller ve portrede de beklerdim "olmamış" diye.

tarz konusunda aslında temizden ziyade, kirli gözüksün istiyorum. ha tarz oturmuş mu? e tabi oturmamış, orda da haklısın hehe. yapıcı yorumların için çok teşekkürler, dikkat edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...