Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ben 2004'e razıyım valla. Ben de zayıflama progressimi yazayım bari çok kıskandım herkes fitleşmiş zayıflamış falan sdfs. Günlük yediğim şeyler sabah bi activia, öğlen çorba salata, akşam salatanın üstüne 3-5 parça et 1 greyfurt yarım ayva.

bu düzenle şöyle gittim

1- 122,5
2- 121,1
3- 120,6
4- 119,8
5- 119,7
6- 119,4
7- 119,7
8- 119,6
9- 119,5
10- 118,9
11- 118,2
12- 117,8
13- 117,2
14- 117,1
15- 116,9
16- 116,1
17- 116,0

zamanında çok gereksiz bir şekilde diyet yapmadan sırf mekik şınav takıldığım için acayip derecede çıkmış bir göbeğim var o yüzden beli çevir tarzı hareketlerden başka birşey yapmıyorum sadece yürüyorum merdiven çıkıyorum falan.ay sonuna bi 110 olup öteki ayda 100'e inersem ondan sonrasında vücut kasmaya başlayacağım inş(yalan).

foto da koyacak kıvama gelirim inş ileride ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

kardiyoya daha çok yer ver o zmn abi. o da nası oluyo hiç anlamıyom bende hiç olmadı bu güne kadar. ya da yağlanacak kadar olmadım daha. boy 78 falan 62 kilo az tabi yine de.

bilmiyorum olabilir, ben 58den 71e falan çıktım boy 80 falan işte aynı sayılır, belki sen de yağlanırsın devamında sdkfv

Killer said:

PrudenT said:

black-ice gz abi gayet iyimiş, yine yaparsın bence aslanım kaplanım sdfjhsadf

sen yine ne bulduysan götürüyomuşsun, ben onu yapınca yağlı zayıf oluyorum lan direk. ben ne yiyeyim allah kahretsin sdfkjadgf

sen ne alemdesin lan hiç bişey sormuyon?

beş kuruş para kalmadı, evde oturup şınav çekiyorum njvsjdvsdjn kredi kartını ödim harasslarım.

he bi de spor sayesinde kilomu koruyormuşum adeta onu farkettim. 15 günde 1.5 kilo gitti bile, zor tutuyorum 69 civarı.
Sosyal ağlarda paylaş

1 aylık progresim hoşuma gitti koyayım dedim. 1 aydan bile az sayılır hatta.

ama şöyle bi durum var ki 5 aydır erasmusdaydım, sigaraya tekrar başlamıştım, 5 aydır parti hard modundaydım, sigarayı falan da bıraktım gelir gelmez.
bunun toparlanması tabii bu gelişme. özellikle göğüslerde fark etmiş bayağı.

ya da kas hafızası dediğiniz şey mi oluyor nedir bilemedim :P

şubat
55 kg

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/bodyspace_zps1716d9dc.jpg

bugün
60 kg

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0784_zps70d192a4.jpg

çok yol var hala tabi. 75e kadar gitmek amacım. bunu sadece erasmus çöküntüsü belli olsun diye koydum. fasd :)
Sosyal ağlarda paylaş

pt sitemi açınca kime yardım ettiysem yaymaya uğraşıcak ona göre ! asd

benim bu işi bilmemin sebebi ne sizden çok okumam, ne uzun yıllardır yapmam ki uzun değil 4. senem, ne çok supp kullanmam ne de gittiğim salon

nedeni 234932 tane salon gezip bisürü adamla çalışmış olmam ve bisürü vücut tipi görmem

o yüzden bilekays sana söliceklerim şunlar.

ectomorf yapın var hiç bi zaman çok iri gözücemiceksin. ama problem değildir bu senin için, şöyle bi avantajın var doğru şekilde ilerlersen güzel kaslanırsın, fakat gözlemlerime göre ektomorfların yapısı çok kalıcı olmuyo. yani endo ve mezolar yapar bırakır bi kaç ay beslenmesini bozmassa kaybetmez çok. ama sende öyle olmaz büyük ihtimalle

ikinci olarak çok yemen lazım. kalori hesaplarını falan burda anlatıyolar iyi dinle ve uygula. yani bişeyler başarmak istiyosan bunları takip edip uygulamak zorundasın. he ben iyiym diyosan np ben sen iyice geliş diye söylüyorum

üçüncü olarak göğüs anatomin iyi değil. şans meselesi herkesin anatomisi aynı olcak iyi olcakdiye bişey yok. ama biz badicilerin bi lafı vardır "genetics is not an excuse" o yüzden onla ilgili tavsiyem şu;

göğüs programını ayır bi güne al. ve iyi gir. presslerini 5sete çıkar ve piramit yap. izolasyonlardan kaçın. aban yani göğüse. biraz şiştikten sonra yontmalarını yaparsın.

tavsiyeleri kasten sıralı yaptım ona önem göster. çünkü kendini bilmen lazım, her zamanki gibi ve hepimizin yapması gereken şey iyi yememiz lazım, ve kendini bildikten sonra kendine göre antrneman programı yapman lazım.

go hard or die mirin

ty all for listening
Sosyal ağlarda paylaş

sağol hacı tavsiyeler için
zaten bilinçliyim bayağı ben de dediklerinin farkındayım.

kalori konusunda mesela günde min 3500 ortalama 4000 alıyorum. protein de min 170. büyük kısmı gainerdan oluyor tabii.
hemen erime olayını çok iyi biliyorum çünkü 3. ciddi badi girişimim oluyor şuan nasıl gittiklerini çok iyi biliyorum. zaten ileride askerlik falan gelince napıcam bu yüzden kara kara düşünmüyor değilim.

göğüs meselesine gelirsek de pectus excavatum var bende halk arasında kunduracı göğsü. onu özel antremanla falan düzeltebileceğimi sanmıyorum, özellikle de izolasyonlardan kaçındığımdan ötürü. yandan açılı foto olsa içeri göçüklük çok belli olurdu.

benim gövde bayağı sorunlu omurgadada eğrilik fln var gözüküyo fotoda. hiçbi zaman manken olamam zaten :P

bir tek şu göğüsü ayırma konusunda katılmıyorum tavsiyne çünkü bunca zaman programımı ayırıp over train olduğumu düşünüyorum şuan yaklaşık 7-8 makaleden ortak noktaları ayıkladığım bilgiler doğrultusunda program çalışıyorum. ve bayağı ters göğüsü ayırmak gibi şuan bana.
Sosyal ağlarda paylaş

esas demek istediğim pectus excavatum'un ilacı çok çalışmak mı? bunu konu hakkında bilgin var mı?

şimdi hemen 2 makale googlelayıp gelme ama :D

sıkıntı bu kunduracı göğsü. yani göğsüm içeri göçük. ne kadar şişirirsem şişireyim hep göçük olacak. daha bile kötü gözükebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

esas demek istediğim pectus excavatum'un ilacı çok çalışmak mı? bunu konu hakkında bilgin var mı?

şimdi hemen 2 makale googlelayıp gelme ama :D

sıkıntı bu kunduracı göğsü. yani göğsüm içeri göçük. ne kadar şişirirsem şişireyim hep göçük olacak. daha bile kötü gözükebilir.

ne makale okucam ya asdf. doktor sana ağır basarsan iyice içe göçer dedi mi? zaten göçük çünkü üstünde ağırlık varken içe baskı olmasın?

yoksa öyle bişey go lift
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sen beni anlamıyosun
ben diyorum ki

göğüslerime gün ayırıp o kadar çalışıp efsane bir çift kas bombası da yapsam yine pectus excavatum orada kalacak. yani yine senin gibi bakan biri "göğüs anatomin iyi değil, genetik yapacak bişey yok oraya yüklen bence" diyebilecek. düzelmediği için.

gün ayıracak olsam bacağa ayırmam daha mantıklı. en azından bana testesteron faydası olacak.

haksız mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...