samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 2006 yeterliymiş, mallaşmış giderek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 göğüsü iyi şekillendirmiş yalnız. dikdötrgen yapmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben 2004'e razıyım valla. Ben de zayıflama progressimi yazayım bari çok kıskandım herkes fitleşmiş zayıflamış falan sdfs. Günlük yediğim şeyler sabah bi activia, öğlen çorba salata, akşam salatanın üstüne 3-5 parça et 1 greyfurt yarım ayva. bu düzenle şöyle gittim 1- 122,5 2- 121,1 3- 120,6 4- 119,8 5- 119,7 6- 119,4 7- 119,7 8- 119,6 9- 119,5 10- 118,9 11- 118,2 12- 117,8 13- 117,2 14- 117,1 15- 116,9 16- 116,1 17- 116,0 zamanında çok gereksiz bir şekilde diyet yapmadan sırf mekik şınav takıldığım için acayip derecede çıkmış bir göbeğim var o yüzden beli çevir tarzı hareketlerden başka birşey yapmıyorum sadece yürüyorum merdiven çıkıyorum falan.ay sonuna bi 110 olup öteki ayda 100'e inersem ondan sonrasında vücut kasmaya başlayacağım inş(yalan). foto da koyacak kıvama gelirim inş ileride ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Black-ice said: kardiyoya daha çok yer ver o zmn abi. o da nası oluyo hiç anlamıyom bende hiç olmadı bu güne kadar. ya da yağlanacak kadar olmadım daha. boy 78 falan 62 kilo az tabi yine de. bilmiyorum olabilir, ben 58den 71e falan çıktım boy 80 falan işte aynı sayılır, belki sen de yağlanırsın devamında sdkfv Killer said: PrudenT said: black-ice gz abi gayet iyimiş, yine yaparsın bence aslanım kaplanım sdfjhsadf sen yine ne bulduysan götürüyomuşsun, ben onu yapınca yağlı zayıf oluyorum lan direk. ben ne yiyeyim allah kahretsin sdfkjadgf sen ne alemdesin lan hiç bişey sormuyon? beş kuruş para kalmadı, evde oturup şınav çekiyorum njvsjdvsdjn kredi kartını ödim harasslarım. he bi de spor sayesinde kilomu koruyormuşum adeta onu farkettim. 15 günde 1.5 kilo gitti bile, zor tutuyorum 69 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 e yani normal ben de şimdi 59 oldum. 1 ayda 4-5 kilo aldım. 4-5 ay sonra 70 olsam bunun çok büyük kısmı yağ olacak ama iyidir ya. olsun zayıflıktan iyidir. yakarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1 aylık progresim hoşuma gitti koyayım dedim. 1 aydan bile az sayılır hatta. ama şöyle bi durum var ki 5 aydır erasmusdaydım, sigaraya tekrar başlamıştım, 5 aydır parti hard modundaydım, sigarayı falan da bıraktım gelir gelmez. bunun toparlanması tabii bu gelişme. özellikle göğüslerde fark etmiş bayağı. ya da kas hafızası dediğiniz şey mi oluyor nedir bilemedim :P şubat 55 kg http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/bodyspace_zps1716d9dc.jpg bugün 60 kg http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0784_zps70d192a4.jpg çok yol var hala tabi. 75e kadar gitmek amacım. bunu sadece erasmus çöküntüsü belli olsun diye koydum. fasd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yorumları mı söylimi dikkate alcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 niye almim :) ölçüleri de yazim bu arada bel 74>77 göğüs 84>88 omuz 107>111 kol 23>25 bacak 45>49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 şekilsindir belki sfsdsf ayrıca gerçekleri söylerim motivasyon farklı gerçekler farklı ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ne yazacaksa meraktayız lan zayıf abi adam işte ötesi mi var asdasf kilo alacak ggwp yargılayacak yalnız o değilde omuz baya iyi gözüküyor yani içini doldurursan yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya kardeşimin motivasyonunu zedeleyecek bişi sölemeyin. kaç kere başladı bıraktı bilmemne bu sefer güzel bi giriş yaptı. olacak o ilk 1 ay için de iyi toparladı. başka söze gerek yok zaten. 1 aylık before after'a ne yorum yapıcaksın o kadar bak sölüyomlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben de seperate'in bakış açısıyla bakıyodum zaten. ne diyecek lan diye fasdfg hakkaten merak ettim zarfı attı kaçtı. herhalde ilk bir ay ani yüklenmeden böyle gelişme olması normal ilerde bu kadar bekleme tarzı bir şey diyecekti başka bir şey gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 pt sitemi açınca kime yardım ettiysem yaymaya uğraşıcak ona göre ! asd benim bu işi bilmemin sebebi ne sizden çok okumam, ne uzun yıllardır yapmam ki uzun değil 4. senem, ne çok supp kullanmam ne de gittiğim salon nedeni 234932 tane salon gezip bisürü adamla çalışmış olmam ve bisürü vücut tipi görmem o yüzden bilekays sana söliceklerim şunlar. ectomorf yapın var hiç bi zaman çok iri gözücemiceksin. ama problem değildir bu senin için, şöyle bi avantajın var doğru şekilde ilerlersen güzel kaslanırsın, fakat gözlemlerime göre ektomorfların yapısı çok kalıcı olmuyo. yani endo ve mezolar yapar bırakır bi kaç ay beslenmesini bozmassa kaybetmez çok. ama sende öyle olmaz büyük ihtimalle ikinci olarak çok yemen lazım. kalori hesaplarını falan burda anlatıyolar iyi dinle ve uygula. yani bişeyler başarmak istiyosan bunları takip edip uygulamak zorundasın. he ben iyiym diyosan np ben sen iyice geliş diye söylüyorum üçüncü olarak göğüs anatomin iyi değil. şans meselesi herkesin anatomisi aynı olcak iyi olcakdiye bişey yok. ama biz badicilerin bi lafı vardır "genetics is not an excuse" o yüzden onla ilgili tavsiyem şu; göğüs programını ayır bi güne al. ve iyi gir. presslerini 5sete çıkar ve piramit yap. izolasyonlardan kaçın. aban yani göğüse. biraz şiştikten sonra yontmalarını yaparsın. tavsiyeleri kasten sıralı yaptım ona önem göster. çünkü kendini bilmen lazım, her zamanki gibi ve hepimizin yapması gereken şey iyi yememiz lazım, ve kendini bildikten sonra kendine göre antrneman programı yapman lazım. go hard or die mirin ty all for listening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ne yapiyorsan devam et. Yeme bozuklugun varmis gibi ye. Obsesifmis gibi agir calis. Alabildigin kadar kilo al. Goguse her zaman oncelik ver genetik olarak dezavantajin olabilir. Kassiz oldugun icin degil anatomisinden dolayi dedim ama. *killer beybims ayni anda atmisiz. Duygulandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 lan aynı şeyi yazmışız ben wot döşedim parmaklarım ağrıdı asjfkasdj ayrıca dün mesajıma cevap vermedin bicepsimi kırdın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sağol hacı tavsiyeler için zaten bilinçliyim bayağı ben de dediklerinin farkındayım. kalori konusunda mesela günde min 3500 ortalama 4000 alıyorum. protein de min 170. büyük kısmı gainerdan oluyor tabii. hemen erime olayını çok iyi biliyorum çünkü 3. ciddi badi girişimim oluyor şuan nasıl gittiklerini çok iyi biliyorum. zaten ileride askerlik falan gelince napıcam bu yüzden kara kara düşünmüyor değilim. göğüs meselesine gelirsek de pectus excavatum var bende halk arasında kunduracı göğsü. onu özel antremanla falan düzeltebileceğimi sanmıyorum, özellikle de izolasyonlardan kaçındığımdan ötürü. yandan açılı foto olsa içeri göçüklük çok belli olurdu. benim gövde bayağı sorunlu omurgadada eğrilik fln var gözüküyo fotoda. hiçbi zaman manken olamam zaten :P bir tek şu göğüsü ayırma konusunda katılmıyorum tavsiyne çünkü bunca zaman programımı ayırıp over train olduğumu düşünüyorum şuan yaklaşık 7-8 makaleden ortak noktaları ayıkladığım bilgiler doğrultusunda program çalışıyorum. ve bayağı ters göğüsü ayırmak gibi şuan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 makaleye koyum koçum makaleyi yazanlar gelsin benle bi antrenman yapsın 5 hareket gircen 2 tane 5li piramit pulloverlu inclinelı falan. göğüs gör sonra. istanbuldaysan ben bi gün antrenman yaptirim sana da aynayla seviştiriym seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 esas demek istediğim pectus excavatum'un ilacı çok çalışmak mı? bunu konu hakkında bilgin var mı? şimdi hemen 2 makale googlelayıp gelme ama :D sıkıntı bu kunduracı göğsü. yani göğsüm içeri göçük. ne kadar şişirirsem şişireyim hep göçük olacak. daha bile kötü gözükebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 benimde kunduraci gogsum var ya ayni zamanda bi sol taraftaki kaburgam daha ilerde boyle yapimi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Black-ice said: esas demek istediğim pectus excavatum'un ilacı çok çalışmak mı? bunu konu hakkında bilgin var mı? şimdi hemen 2 makale googlelayıp gelme ama :D sıkıntı bu kunduracı göğsü. yani göğsüm içeri göçük. ne kadar şişirirsem şişireyim hep göçük olacak. daha bile kötü gözükebilir. ne makale okucam ya asdf. doktor sana ağır basarsan iyice içe göçer dedi mi? zaten göçük çünkü üstünde ağırlık varken içe baskı olmasın? yoksa öyle bişey go lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yaw sen beni anlamıyosun ben diyorum ki göğüslerime gün ayırıp o kadar çalışıp efsane bir çift kas bombası da yapsam yine pectus excavatum orada kalacak. yani yine senin gibi bakan biri "göğüs anatomin iyi değil, genetik yapacak bişey yok oraya yüklen bence" diyebilecek. düzelmediği için. gün ayıracak olsam bacağa ayırmam daha mantıklı. en azından bana testesteron faydası olacak. haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mR7hQpcKuLo allaha dava aç o zaman ne diyim şimdi sana al adama bak iyi mi kötü mü sen karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 aynı böyle işte benim de. yani çok çaba göstersem de kasla düzelecek bişey değil bu o yüzden bu kadar karşı geliyorum, kemikleri düzelten ameliyat olmak gerekiyo. kolaylamış iyicene olmadı onu olayım anasını satim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 şu mesela korkunç lan resmen sanki içeri kaçıyo kaslar derisi fln adamın fasd http://www.stevepfiester.com/SB%20104-SM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar