Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Pinar kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 lol wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Memesi guzel olan mi kim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 pınar noyzuranın manitası yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ha pardon o zaman. Kompliman olsun onceki mesajim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3 aylık sakatlık hala korumaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tahminlerime gore bi 3-5 ay sonra bende before after fotografi koyabilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben de işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bende lan ama before fotosu çekmeye ne zaman yeltensem spordan da soğuyorum kendimden de ashjkgfas benim before olmayacak sanırım after olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 en kotu olcu al. spordaki en onemli motivasyon bana gore before after olculeri veya fotolari. 2 ay once 100kg missin simdi 98 vayy daha da sert girersem dahada duser veya artar nefis gibi kendi kendine en buyuk motivasyon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 haklısın kesinlikle yağ oranı ,kg ve zaman sınırı falan koyuyorum o tarz ki zaten bu sporun genel amacı bu ama 5 senedir ye iç yat şeklinde yaşadığım için şimdi before fotosu veya ölçüsü kısmı üzüyor :D yinede çekip kenara atmayı düşünüyorum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 En boktan halini cek. Yilda bir defa ac bak. Yeter. Benim 75kg iskeletor fotolarim var. Iyi ki cekmisim :) biraz daha kutleli ve define olabilirsem guzel bir before after icin kullanabilirim onlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Bu arada ben de tahmini mayis sonunda bi before after yapabilirim iyice incelttim beli. Sirtta guzel parcalanma var. Diyet yapmaktan illallah dedim ama sonucu iyi olacak gibi bu sefer. Inandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Yas kac seperate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 üzücü bir before aftır koyim ben de: böyle başladım. kilo 53. boy 78 göğüste pectus excavatum, bi de omurga eğriliği var ince. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/salak.png 4 ay yaptım. iyi beslendim ama programım o kadar iyi değildi. kilo 62. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/61b73215-2808-4244-ba59-98d3e4291a67_zpsdbbdf1dc.jpg sonra motivasyonumu kaybettim. 9 kilo almama rağmen hala uzun süredir görmediğim birini gördüğümde sen yine kilo mu verdin falan diyordu. 4 aydır badi yapıp hala zayıf olmam halk tarafından yüzüme vuruluyordu falan. yaşamayan anlayamaz, 4 ay günde 3k+ kalori beslenmek, haftada 4 gün yağmur çamur spora git ve bunları yaşa :) 4 ayda arnold olamayacağımı biliyordum -insanlar bilmiyordu- onu geçtim birileri övsün bile istemiyordum. ama kilo mu verdin nedir abi fasd bunu da demesinler istiyorum :) sonuç olarak motivasyon herşey bu işte. yoksa al doğrusunu bilsen bile işe yaramıyor. neyse işte bıraktım şimdi yine ilk fotoyum. fsdf bu sefer görücez bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kilo almak bu kadar mı zor ya ahaha. Ben 1.76 m 74 kg (hayatım boyunca 80-82 olmusumdur en fazla oda kısa süreligine) ama hakikaten ugrasiyorum daha da zayıflamaya olmuyor öyle kolay kolay... Kısa sürede kilo almaya bak,yürüyen cesetmişin vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 metabolizma hızında işte olay. senin kilo alman ne kadar kolaysa benim de vermem kolay, almam zor. tek farkı var o da benimkinin zevkli olması. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abartmadan sunu soyleyebilirim. 1. foton ile ikinci foton arasinda bu forumda kimsenin basaramadigi bir seyi basarmassin bence. keske birakmasaymissin. senin durumunda bir arkadasim var yillardir goruyorum adam kilo almaya calisiyor ama olmuyor nasil bir metabolizmasi varsa artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 teşekkürler kanuni. bu gerçeği gördükçe ben de ağlamaklı oluyorum malesef. :) şimdi o zamandan da bilinçli tekrar başladım umarım bu sefer yapabilirim. arkadaşın hakkında ise ben şunu gördüm supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey. gainerla bile kilo alıcam diye bütün günümü yemek yemek hesap yapmakla geçiriyorum zaten. malesef böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 4 ayda müthiş olmuşsun abi ki 1 kere başardıysan yine yaparsın yani ,ha tek sorun sporu veya suplment falan birakinca tekrar eski haline dönme konusu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 olm ben 1 yılda olamadım :D asnsadzxxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 1 ay oldu sporu bırakalı 3 ay geri gittim resmen. zayıfın halinden zayıf anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Black-ice simdi daha rahat gelisirsin. kas hafizasi ve tecrube var sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Acındırmayın kendinizi leyn zayıflar ,şişkolar napsın gidiyorz geliyoruz göbek aynı duruyo yerinde asdf açlık grevi yapacam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Black-ice said: teşekkürler kanuni. bu gerçeği gördükçe ben de ağlamaklı oluyorum malesef. :) şimdi o zamandan da bilinçli tekrar başladım umarım bu sefer yapabilirim. arkadaşın hakkında ise ben şunu gördüm supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey. gainerla bile kilo alıcam diye bütün günümü yemek yemek hesap yapmakla geçiriyorum zaten. malesef böyle. abi 2 öğün ye iki adet triple whooper burger kingden, profit ^^ tanesi menüyle birlikte 2.5k 3k kalori flm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar