Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
üzücü bir before aftır koyim ben de:

böyle başladım. kilo 53. boy 78
göğüste pectus excavatum, bi de omurga eğriliği var ince.

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/salak.png

4 ay yaptım. iyi beslendim ama programım o kadar iyi değildi.
kilo 62.

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/61b73215-2808-4244-ba59-98d3e4291a67_zpsdbbdf1dc.jpg

sonra motivasyonumu kaybettim. 9 kilo almama rağmen hala uzun süredir görmediğim birini gördüğümde sen yine kilo mu verdin falan diyordu. 4 aydır badi yapıp hala zayıf olmam halk tarafından yüzüme vuruluyordu falan. yaşamayan anlayamaz, 4 ay günde 3k+ kalori beslenmek, haftada 4 gün yağmur çamur spora git ve bunları yaşa :)

4 ayda arnold olamayacağımı biliyordum -insanlar bilmiyordu- onu geçtim birileri övsün bile istemiyordum. ama kilo mu verdin nedir abi fasd bunu da demesinler istiyorum :)
sonuç olarak motivasyon herşey bu işte. yoksa al doğrusunu bilsen bile işe yaramıyor.

neyse işte bıraktım şimdi yine ilk fotoyum. fsdf
bu sefer görücez bakalım neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmadan sunu soyleyebilirim. 1. foton ile ikinci foton arasinda bu forumda kimsenin basaramadigi bir seyi basarmassin bence. keske birakmasaymissin.

senin durumunda bir arkadasim var yillardir goruyorum adam kilo almaya calisiyor ama olmuyor nasil bir metabolizmasi varsa artik..
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler kanuni. bu gerçeği gördükçe ben de ağlamaklı oluyorum malesef. :) şimdi o zamandan da bilinçli tekrar başladım umarım bu sefer yapabilirim.

arkadaşın hakkında ise ben şunu gördüm supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey. gainerla bile kilo alıcam diye bütün günümü yemek yemek hesap yapmakla geçiriyorum zaten. malesef böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

teşekkürler kanuni. bu gerçeği gördükçe ben de ağlamaklı oluyorum malesef. :) şimdi o zamandan da bilinçli tekrar başladım umarım bu sefer yapabilirim.

arkadaşın hakkında ise ben şunu gördüm supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey. gainerla bile kilo alıcam diye bütün günümü yemek yemek hesap yapmakla geçiriyorum zaten. malesef böyle.

abi 2 öğün ye iki adet triple whooper burger kingden, profit ^^

tanesi menüyle birlikte 2.5k 3k kalori flm :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...