Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Boy kilo vermeden anlasilmiyor abi. Misal yumy catim kucuk diyor resme bakiyorsun iri duruyor kilosunu ogreniyorsun anliyorsun olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Aynen tabi bir de orda şınav falan çektim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Aslında beslenirsin ya ögle yemeği bi sıkıntı oluyor bazen, haşlıyorum princi eti, koku yapmasın diye baharatlıyorum bi kaba koyup havluya sarıyorum ısısını da koruyor. Protein barda yapabilirsin kendine okulda yemek için istedikten sonra her şey olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Claiborne said: http://4.bp.blogspot.com/-5mhGVy0s83s/TpfHJUgoURI/AAAAAAAAAC8/bFpJBNBEDqc/s320/Hulk_Porto_Muscle_body.jpg şu ne çirkin bi poz ya sdf. bu daha iyi. http://www.popnsport.com/wp-content/uploads/2012/07/seedorf-balotelli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Doğru söylüyosun yapacak olsan yapılıyor da ben o tempoda pek ayak uyduramıyorum, ev işi falan zaten hikaye biraz tembel bir insanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 aslında bende çok tembeldim şu spor olayı adam etti beni :D bi kaç kere yapınca alışıyo insan bide bırakamıyor bence dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sen aşmışsın zaten abi ne o resimler asjgdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 eyw hacı kendi çapımızda takılıyoz bizde^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yumy yeme bizi şınav göğsü falan diye soğuk halini koy bide spor salonuna ak yardır gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kanuni said: sabonis said: Yuzmecilerin kolu dana gibi değil denmiş de mind Fuck yaşadım. Adam o kulacı koluyla değil omuzuyla atıyor da ondan kol normal. Ama omuz...... Adamların %90ı kapıdan geçemiyor, yan yan geçmek zorunda kalıyor. Adamlarda olay omuz ve yardımcı olarak göğüs hocam bizde biliyoruz ornek o, e simdi omuzla yuzen yuzucunun omzumu daha guclu saglam duruyor yoksa gym yapanin mi ? abi güçlü-sağlam durmak mı olay yoksa göze hitap etmesi mi, bence yüzücülerin vücutları gayet güzel duruyor yani. zaten onun amacı yüzmede iyi olmak, iyi vücuda sahip olmak değil ama iyi vücut da yanında otomatik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi şu saçma tartışmayı yapmayın ya BENCE BÖYLESİ DAHA İYİ. herkesce farklı antrenman türleri ve vücut yapıları daha iyi olabilir yani. bana da göre de yüzücü vücudu dandik. ne kadar işlevsel olduğu önemsiz. sırt oranı vücutla alakasız, göğüs çoğunda içe göçük, trapezleri sağlam yüzücü görmedim, (sevdiğim kas grubudur) futbolcu muhabbetine benzemesin de, varsa bildiğiniz koyun ben de bilgileniyim tabi çok yüzücü arkadaşım oldu onlardan bilyiorum. BENCE RÖRÖRÖ VÜCUT. bırakalım abi şu benceleri pls edit:kemarlos trapezler lens mi? fdg iyi yapmışın helal. boy kaç bu arada? hacim iyi bence ama genişlik eksik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kemarlos bizim salondan çıktı lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bu killer çok rerörö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şu yarınki finali atlatıyım, cut öncesi fotoraf çekmeye çalışayım biraz. nisanın sonuna dogru belli olur ne var ne yok altta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 omzumda hala fagsonluk yapıyo mr şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fazla dotadandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yumy said: Ben de resim koymak istedim sadf Herhangi bir spor salonuna gitmiyorum o yüzden yorumları ona göre yaparsanız sevinirim. Okulum bitsin adam akıllı bir spor salonuna ful vermek istiyorum kendimi, okulla beraber biraz sıkıntı. Özellikle kanatları ve omuzları geliştirmek istiyorum ilerde, çerçevem çok küçük zira,neler önerirsiniz. Ev emeği göz nuru şınav sonrası asjdg http://s18.postimage.org/xvgl3dyi1/IMG196.jpg http://s18.postimage.org/lyoyiwwkp/IMG207.jpg http://s18.postimage.org/nny1qzca1/IMG203.jpg http://s18.postimage.org/vxeij4ve1/IMG208.jpg Evde çekebileceğim en iyi makine bu vardı o an o yüzden pozlar da biraz kötüler ama genel bir yorum için yeterli olur sanırım. Bir de ayna kirliymiş kusura bakmayın asdfasd kardeş scarlett johansson ablan mı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 @Killer boy 1.70 1.72 falan. alttaki fotolarda (ilki hariç orada 70-71 kiloyum) yazın olanlarda kilom 67-68 idi. şuanda hafif yağlandım. daha bol yiyorum falan filan bulk vs vs. 73-74 kiloyum. o günden bu yana özellikle alt vücutta bi kitle artışı oldu. hacim olarak alt vücuda yoğunlaşmış durumdayım bayadır. üst vücutla ilgili çok hacimleneyim edeyim falan gibi bi düşüncem yok. kendimi zorlayan değişik idmanlar yapmaya devam ediyorum işte. olduğu kadar :) ama genel olarak vücudumdan memnunum. şöle olsun böle olsun dertlerim yok. bacak definasyonum az, biraz eksiğim var oraya yoğunlaşıyorum. bu nisan mayıs gibi geçen sene. alttakiler de yazdan. diğer pozlar (yazdan) @barnacle madem aynı salondayız bi daha gördüğünde bi selam çak da tanışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 tmmdr dünya küçük arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bostanlı tayfa buluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sen hele bi gel de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben şemikler'in bağrında kas yapıcam abi. mavişehir gibi elit ortamlar bana uzak fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ayrıca 3. sayfa haberi göz bandına da bayıldım olm. ya komple kes kafayı ya hiç bantlama olm nolcak fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben de bi ara düşündüm onu. sora ilgimi kaybettim konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tam bi before - after yapayım. 2009'daki halimle :) diğer fotolar bu nisan mayıs gibi geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar