Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl tanking


derFremdeSohn

Öne çıkan mesajlar

Warrior lvllamaya basladim, elimde boa 2haxe var. Lvl 18 im suanda. Tabi söz konusu bile olamaz bu lvlda prot specten söz etmek. Ama cok gücüme gitti bugün. Topu topu 5-6 instance yaptim daha, cogunda küfür yedim. Elimde kalkan yok def stance i kullanmiyorum. Mantiksiz geldi bu lvlda kullanmak. Ee mobb sayisi 3 ten fazla olunca da halizle aggroyu kaciriyorum, bi lock aoe yapar diger herkes ayri bi encounter a saldirir, derken tutamiyorum aggroyu.

Thunder Clap + Demoralizing shout sonra Rend , HS diye devam ediyorum, TC acildikca basiyorum. Suanki abilitylerle anca bu kadar.

Bu lvllarda küfür yiye yiye oynamam normal mi yani tanking 30-40 lara kadar yokmu yoksa millet haklimi? Resmen bütün moralimin icine ettiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada low levelda prottan sozetmek olmaz demissin.. lolledim.. acık ara en kolay kasılan spec prot.. 10 mob cekip cd acıp daamge yemeden falan hepsini kesip cıkabiliyosun cunku protsun cunku shieldin ve damage reduction ın war ve ayrıca cunku revenge mobları cok rahat one shotlıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior tank FTW FTW FTW ÖTESİ. çoook iyi abi. eline alıyorsun heirloom sword veya mace. basıyorsun crusader. chest ve omuzluk da varsa her dungeon'da direk dps'in %60 ını sen yapıyorsun.

zaten agro kaçırma derdi yok. shield block o levellerde %100 immune veriyor mele ataklara.

45 sn cd var. warbringer açılınca zaten sapıtıyorsun. ona charge oradan buna charge.

hiç bu kadar eğlenceli bir karakterle oynamamıştım.

muhteşem bir şey warrior tank.

fury arms şu bu yalan low levelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zarifle aynı pozisyondayım, ona charge buna charge chainpull yapmak çok eğlenceli lan mehehe. Bi de tank olunca 10sn bile sürmüyor pug bulmak, başka hiç bişey yapmadan lvllıyorum.

derFremdeSohn said:

Sunder glyp disinda hangisi gerekli prot warrior icin?


Sunder o kadar da iyi değil, anca koşarkan insta attackla 2 mob aggro için iş yapar ama o da çok gerekmiyor, demo shout + cleave yetiyor onlara. Glyph olarak cleave (3. moba cleave vuruyorsun baya güzel) ve thunderclap (bu da 5 azaltıyor tcnin rageini, 1 numaralı dps abilityin için baya iyi) tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu topikten heveslenip warrior kasmayı cataclysm'e bırakmaktan vazgeçtim (worgen istiyodum), zaten her türlü heirloom vardı, bi warrior açiim dedim. Human yaptım, ilk mailbox çok yakın olduğu için.
Heirloomları taktım üstüme, yaratık gibi oldu karakter. Moblar tek vuruşta iniyo. /played 1 saat oldu, 10. level oldum.
Napim şimdi prot mu gidiym? Arms veya fury gidersem dancınlarda tanklamak zor mu olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...