derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Warrior lvllamaya basladim, elimde boa 2haxe var. Lvl 18 im suanda. Tabi söz konusu bile olamaz bu lvlda prot specten söz etmek. Ama cok gücüme gitti bugün. Topu topu 5-6 instance yaptim daha, cogunda küfür yedim. Elimde kalkan yok def stance i kullanmiyorum. Mantiksiz geldi bu lvlda kullanmak. Ee mobb sayisi 3 ten fazla olunca da halizle aggroyu kaciriyorum, bi lock aoe yapar diger herkes ayri bi encounter a saldirir, derken tutamiyorum aggroyu. Thunder Clap + Demoralizing shout sonra Rend , HS diye devam ediyorum, TC acildikca basiyorum. Suanki abilitylerle anca bu kadar. Bu lvllarda küfür yiye yiye oynamam normal mi yani tanking 30-40 lara kadar yokmu yoksa millet haklimi? Resmen bütün moralimin icine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bugün gnomereganda dünyadaki en kötü tankla oynadım, priest ile daha iyi tankladım. gogetskillz bu arada 18'de niye shield yok yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Millet haklı, git shield bul bi tane gri daha iyi. Eline de heirloom 1h falan alırsan süper olur. Def. stancede sunder armor var, onu spamlıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hadi ya, ben hic öyle düsünmemistim. Rezil olduk ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sunder armor glyp al bi de çok rahat agro da tutarsın 2-3 mob gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sunder armora gerek yok levellarken bosslar dısında. thunder clap/cleave/revenge yetiyor. 20-72 instance da kastım daha memnun kalmayan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sword mu ? 1h olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dagger alma da ne alirsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dagger is good for earlyy tanking diye stam spiritli daggerımı çalan waryor vardı daha gecen gün randomda. -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 2h ile tanklanmaz ya. Silah aşırı yavaş olduğu için sadece thunder clap'e güvenmek zorunda kalırsın, o da yalan olur haliyle. Şöyle en fazla 1.9 bi 1h sword, yanına da ah'den aldığın bi shield ile çok rahat tanklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu arada low levelda prottan sozetmek olmaz demissin.. lolledim.. acık ara en kolay kasılan spec prot.. 10 mob cekip cd acıp daamge yemeden falan hepsini kesip cıkabiliyosun cunku protsun cunku shieldin ve damage reduction ın war ve ayrıca cunku revenge mobları cok rahat one shotlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hmm hic bilmiyodum. Daha önce hic melee classla isim olmadi. lollemek arada güzeldir. Seni mutlu edebildigime sevindim. ok Triumph'larla aliyorum simdi 1h lardan birini. Ama onlar 2,8 lik. Kojroh 1,9luk iyi gider dedi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bişey olmaz 2.8 olmalarından, gidip de her 3-4 lvlde bir wep aramaktan 10 kat iyi, üstüne bir de crusader falan yaparsın tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sunder glyp disinda hangisi gerekli prot warrior icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Feci dumur olmus durumdayim. Prot spec + kalkan + glyplerle mütis tanklaniyomus. Resmen ilah gibiyim. Demek haklilarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 lvl l5 dungeon larında ben full heirloom 2h daha rahat tanklıyordum tabi lvl arttıkca zorlaşıyor durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sen tanklıyon da heal atana ızdırab oluyo o 2 hander tanklar. bi de büyük pullar yaptımı içine içine alıyor damage i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 warrior tank FTW FTW FTW ÖTESİ. çoook iyi abi. eline alıyorsun heirloom sword veya mace. basıyorsun crusader. chest ve omuzluk da varsa her dungeon'da direk dps'in %60 ını sen yapıyorsun. zaten agro kaçırma derdi yok. shield block o levellerde %100 immune veriyor mele ataklara. 45 sn cd var. warbringer açılınca zaten sapıtıyorsun. ona charge oradan buna charge. hiç bu kadar eğlenceli bir karakterle oynamamıştım. muhteşem bir şey warrior tank. fury arms şu bu yalan low levelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 warrior.. eğlenceli.. hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bugüne kadar neden prot warrior oynamadigim sorusuna hicbi cevap bulamiyorum. Cok egleniyorum huleeeeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Zarifle aynı pozisyondayım, ona charge buna charge chainpull yapmak çok eğlenceli lan mehehe. Bi de tank olunca 10sn bile sürmüyor pug bulmak, başka hiç bişey yapmadan lvllıyorum. derFremdeSohn said: Sunder glyp disinda hangisi gerekli prot warrior icin? Sunder o kadar da iyi değil, anca koşarkan insta attackla 2 mob aggro için iş yapar ama o da çok gerekmiyor, demo shout + cleave yetiyor onlara. Glyph olarak cleave (3. moba cleave vuruyorsun baya güzel) ve thunderclap (bu da 5 azaltıyor tcnin rageini, 1 numaralı dps abilityin için baya iyi) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Accound Bound trinket ise yararmi? Her honorable kill de %2 hp regeneration'u veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yarar ya. Hele sololarken süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sunder ile cleave arasinda kalmis gibi hissediyorum kendimi. Instance da cleave aggro da sorun yaratmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Abi bu topikten heveslenip warrior kasmayı cataclysm'e bırakmaktan vazgeçtim (worgen istiyodum), zaten her türlü heirloom vardı, bi warrior açiim dedim. Human yaptım, ilk mailbox çok yakın olduğu için. Heirloomları taktım üstüme, yaratık gibi oldu karakter. Moblar tek vuruşta iniyo. /played 1 saat oldu, 10. level oldum. Napim şimdi prot mu gidiym? Arms veya fury gidersem dancınlarda tanklamak zor mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar