tunca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hotkeylerimde devrim niteliğinde değişiklik yaptım şu an çok kötüyüm ama muscle memory'i tam oturttuğum zaman süper olucak. 3 queenler 4 hatcheryler 1-2 army için kullanıyodum, yetersiz kalıyodu haliyle, ne doğru düzgün surrodun yapabiliyodum ne de 3-4 gruba ayırmam gereken ordum olduğunda doğru düzgün kullanabiliyodum. larva inject ederken de baya vakit kaybı oluyodu. şu an 1-2-3-4 ordu + misc, 5 queenler, 6 hatcheryler, 7 main hatch, 8 nat, 9 third
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben 1-6 uniteler gerisi binalardı 4' chrono boosttu, şimdi 1-2'e bina alıp 3-7 mi yapsam diyorum üniteleri, off cok zor alısmak basksa keylere
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben sürekli değiştiriorum combata giriceksem hatchery(queen),command center nexus 1 yapıyorum grup 2 sonra manuel secerek ilerletiorum, siege tank gibi ayrıca kontrol gereken birim var ise onları da 3 yapıyorum gerekirse 1 ile chrono boost, larvae gibi seyleri atıp hemen 2 ile combat zone a geri dönüyorum falan.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Patch 17 çıktı, var ufak değişiklikler. Barracks, Bunker, Repaer süresi düşürülmüş, Zealot üretim süresi eski haline dönmüş falan fistan. Zerg'e birşey yok adam gibi. Zaten birkaç gün açık beta, şu an EU sapıtmış durumda umarım çözerler. Bu arada quick match olayı bayıyor beni, çok kurcalamadım ama map vote'lar gibi race de vote'layamıyor muyuz rakip için? Habire P geliyor PvT'den kusacam
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 scorch said: ben sürekli değiştiriorum combata giriceksem hatchery(queen),command center nexus 1 yapıyorum grup 2 sonra manuel secerek ilerletiorum, siege tank gibi ayrıca kontrol gereken birim var ise onları da 3 yapıyorum gerekirse 1 ile chrono boost, larvae gibi seyleri atıp hemen 2 ile combat zone a geri dönüyorum falan. Progamer'lar da sürekli değiştiriyor mudur acaba? Hayvani apm yapabildiklerine göre onlara kolay olmalı sürekli değiştirmek ne dersiniz?
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 son dk golu; beta key fazlasi olan varmidir acep? oyun cikmadan biraz isinim heheh
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 BulletRide said: Patch 17 çıktı, var ufak değişiklikler. Barracks, Bunker, Repaer süresi düşürülmüş, Zealot üretim süresi eski haline dönmüş falan fistan. Zerg'e birşey yok adam gibi. Zaten birkaç gün açık beta, şu an EU sapıtmış durumda umarım çözerler. Bu arada quick match olayı bayıyor beni, çok kurcalamadım ama map vote'lar gibi race de vote'layamıyor muyuz rakip için? Habire P geliyor PvT'den kusacam o değişiklikleri yanlsılıkla bırkamıslar kendielr deniyolarmıs, düzlettiler. yok abi race vote olurmu yahu =) bana pvp nadir geliyo yalnız
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Epeydir betada oynuyorum hep 1v1 yapıyordum. Beta2 de 2v2 yapmaya başladım. Dün gece bir elemanla birlikte oynadım, herif sağlam T oynuyordu. PT acayip eğlenceli oldu. 6-7 Maç üstü üstü yendik Goldda. Sonra baktım elemanda ladder var 2v2 de. Heralde çok uzun zamandır bir oyunda bu kadar zevk almamışımdır. Hele bir maçı o kadar iyi çevirdik ki. İkimiz de base siz kalmıştık late game. 3. exp'i alarak toparlanıp yendik. Party on Sc!
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 2v2 daha zevkli Sc 2'de, çünkü baseler her daim yakın takım arkadaşınla. O yüzden 2v1 kalma durumu olmuyor reconun zayıf olsa da, ama 2w2 hala pro olmaktan uzak. Bir de Age of Kings oynadıysanız, death match'te gold rush map'i oynanırdı ortaya hücum herkes. 2v2 maplerde de ortadaki gold mineralleri alayım, oyunu yöneteyimcilik var.
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 4vs4 oynuyorum ben hep ama gold ligdekiler çok bencil lig atlama nasıl oluyor ?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 starcraft oynamamış kişilere beta var bize yok. kötüsün blizz.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Phase 2 son günler. Akşam 4v4 3v3 2v2 1v1 her yola gelirim, toplansak.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Behlul said: lig atlama nasıl oluyor ? tam belli değil ladderda kullandıkları formüller. niyeyse wow'dan sonra böyle gizemli işler yapmayı alışkanlık haline getirdiler; ama lig atlamaya ana etken ELO. az maç yaparak yüksek puan toplamaya çalışacaksın ve topladığın maç başına puan bulunduğun ligten iyiyse atıyor bir üst lige. silverdan golda çıktım bi keresinde 6 maç kazandım üst üste pat attı platine.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben bronze da zor maç kazanırken beni de silver a attı az maç yapıorum 2 galibiyet 1 malubiyet alıorum OOO GENC BRONZE AZ SANA HADI SILVER cekio sinir oldum yannız sisteme
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 beyler ne kadar sürer tahmini şu an çekiyorum boşuna çekmiyim gari dfsf
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 eyv. behlül nihal&bihter&firdevs ile foursome nasip olur inş.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Beta bugün bitiyor da, patch yayınlamışlar bir de. Şaka gibi
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Oyun çıkcak biz hala beta. Haha blizzard seni seviyorum.
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 açık ama drop olunuyo arada kapanır yakında
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 pff update edemiyorum 3 saatir formatla windows activationla ugrasıyorum, yetisemedim betaya neyse az kaldı. bu arada king of betayı izleyin. tlo döktürmüş
Öne çıkan mesajlar