mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=38LMVNzqKtI&feature=topvideos offf offf offf. gene aynı 2 li nin son çöpü.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 scary movie 1-2.tadında filmlerdi sonra boku cıktı.komik olsa neyse
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu filmler şahan dan bile kötü.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çok severim bu filmleri... saçma ve iğrenç olsa da eğleniyorum izlerken...
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Aynen, ama formdan düştüler. Hollywood adamların eline sürekli yeni malzemeler verirken bunlar yeterli kalitede espriler yapamıyorlar. Bobiler'in monteleri de bu tip mizah gerçi genelde, internette de çok var atıyorum "this is spartaaa" ile ilgili ama meet the spartans'daki this is spartaa sahnesi internette dönenlere göre çok başarısızdı. amaç ve fikir güzel de uygulamada başarısız oluyorlar uzun zamandır. Yine de izlerim bi şekilde, ama sinemada para vermem =D
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abvblizzard said: Bu filmler şahan dan bile kötü.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu filmlere kaynak sağlayanların bütün mal varlığına el konulsun.
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Twilight'ın 3 filmini izlemiş(son ikisi tamamen iğrençlikti) ve kitaplarını okumuş(fena değildi) biri olarak bu filmin fragmanına bayıldım. IMDB'de tahminen 8 puan civarında alacağını tahmin ediyorum >:D<:)-D
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Sinemada izlemek istemeyenler saldırabilir ;)
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rock said: IMDB'de tahminen 8 puan civarında alacağını tahmin ediyorum >:D<:)-D bu kısımda yanılıyorsun.
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Haklısın. Fragmanın gazıyla biraz fazla vermişim :D Dün ve bugün fazla vaktim olamdığı için ilk 5dk'sı hariç izleyemedim. Bazı espiriler güzeldi ama filimlerle çok alakası olmayan bazı bölümler de eklemişler. Ama pek tutmamış sanırım.
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Çok eğlendim izlerken,ii dalga geçmişler
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arcane said: abvblizzard said: Bu filmler şahan dan bile kötü. fotofinişe kalır bence.
Öne çıkan mesajlar