mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=38LMVNzqKtI&feature=topvideos offf offf offf. gene aynı 2 li nin son çöpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 scary movie 1-2.tadında filmlerdi sonra boku cıktı.komik olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu filmler şahan dan bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çok severim bu filmleri... saçma ve iğrenç olsa da eğleniyorum izlerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Aynen, ama formdan düştüler. Hollywood adamların eline sürekli yeni malzemeler verirken bunlar yeterli kalitede espriler yapamıyorlar. Bobiler'in monteleri de bu tip mizah gerçi genelde, internette de çok var atıyorum "this is spartaaa" ile ilgili ama meet the spartans'daki this is spartaa sahnesi internette dönenlere göre çok başarısızdı. amaç ve fikir güzel de uygulamada başarısız oluyorlar uzun zamandır. Yine de izlerim bi şekilde, ama sinemada para vermem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abvblizzard said: Bu filmler şahan dan bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu filmlere kaynak sağlayanların bütün mal varlığına el konulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 seksi kızlar varsa izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 misal lezbiyen vampir öldürücüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Twilight'ın 3 filmini izlemiş(son ikisi tamamen iğrençlikti) ve kitaplarını okumuş(fena değildi) biri olarak bu filmin fragmanına bayıldım. IMDB'de tahminen 8 puan civarında alacağını tahmin ediyorum >:D<:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Sinemada izlemek istemeyenler saldırabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rock said: IMDB'de tahminen 8 puan civarında alacağını tahmin ediyorum >:D<:)-D bu kısımda yanılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Haklısın. Fragmanın gazıyla biraz fazla vermişim :D Dün ve bugün fazla vaktim olamdığı için ilk 5dk'sı hariç izleyemedim. Bazı espiriler güzeldi ama filimlerle çok alakası olmayan bazı bölümler de eklemişler. Ama pek tutmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Çok eğlendim izlerken,ii dalga geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arcane said: abvblizzard said: Bu filmler şahan dan bile kötü. fotofinişe kalır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar