Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deri çatlağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çalıştım. gerekeni yaptım. baktım. evde baktım sadece. attım hafızaya. beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım? baktım. karşıma çıktı, hepsini yaptım. bu kadar.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Arkadaşlar karboksiterapiyle düzeltiliyor %90 a yakın diyorum hala krem diyosunuz üstüne işe diyosunuz.
Deri altına karbondioksit veriyolar psss diye geçiyor.

hacı iyi tamam yaptıralım. izmirde nerde yaparlar? fiyatları ne bu işlemin? google a yazınca abuk subuk reklamlar ve fikir vermeyen siteler çıkıyor hep.
Mesaj tarihi:
Idrar surmenin eglenceli bi tedavi yontemine donusebilegini dusunursen(uzerimde uygulanmadigi surece) ne gidip para vericen karbon marbona. Hem vucuda yabanci madde girisi caiz deil :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eğer çatlaklar yeniyse böyle beyazlamamış yani ilk halde kırmızılarsaaa geçme şansı olabiliyomuşş.bi de contractubex diye bi krem var pahalı azcık ama işe yarıyomuş masajla.yara,yanık,ameliyat izlerinde bile etkiliymiş muş muş
Mesaj tarihi:
Geçmiyor abi. Zamanla daha az farkedilir hale geliyor. Karboksi moksi falan sadece bu süreci hızlandırıyor. Benim her yanım çatlak.90-130 kilo arasını defalarca inip çıktığımdan ötürü siyasi harita gibiyim. Geçmiyor.
  • Yeni Oluştur...