Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 öyle bi forumda da ortam yapılmaz ki 9 ayda bi ortam değişiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 beyler bu çatlakları baştan yapmamak en iyisi. ben zebra gibiyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 dünyanın en zayıf adamı olmama rağmen belimde var bunlardan ne alaka yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çalıştım. gerekeni yaptım. baktım. evde baktım sadece. attım hafızaya. beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım? baktım. karşıma çıktı, hepsini yaptım. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 şişmanlayınca çıktı bende, kilo verince gider nasıl olsa diyodum hep öyle değilmiş mi lan? o zaman vermem ki kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 tam olarak öyle değil aslında hızlı kilo verip alırsan o çatlaklar oluşur.yani dengeli beslenirsen bir problemin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Arkadaşlar karboksiterapiyle düzeltiliyor %90 a yakın diyorum hala krem diyosunuz üstüne işe diyosunuz. Deri altına karbondioksit veriyolar psss diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 helal karbondioksitse olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yok terapiyi domuzun osurugundan yaptiklari icin helal diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abvblizzard said: Arkadaşlar karboksiterapiyle düzeltiliyor %90 a yakın diyorum hala krem diyosunuz üstüne işe diyosunuz. Deri altına karbondioksit veriyolar psss diye geçiyor. hacı iyi tamam yaptıralım. izmirde nerde yaparlar? fiyatları ne bu işlemin? google a yazınca abuk subuk reklamlar ve fikir vermeyen siteler çıkıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Idrar surmenin eglenceli bi tedavi yontemine donusebilegini dusunursen(uzerimde uygulanmadigi surece) ne gidip para vericen karbon marbona. Hem vucuda yabanci madde girisi caiz deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hele bi zayıflayalım da çatlakları sonra düşnüürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dimi sisko haldeyken catlak dusunmenin bi faydasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 benim plastik cerrahi hocası stria ların altına kollejen bag dokusu falan enjekte edip yuzde 90 a kadar geciriyordu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 helal la hocana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eğer çatlaklar yeniyse böyle beyazlamamış yani ilk halde kırmızılarsaaa geçme şansı olabiliyomuşş.bi de contractubex diye bi krem var pahalı azcık ama işe yarıyomuş masajla.yara,yanık,ameliyat izlerinde bile etkiliymiş muş muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Geçmiyor abi. Zamanla daha az farkedilir hale geliyor. Karboksi moksi falan sadece bu süreci hızlandırıyor. Benim her yanım çatlak.90-130 kilo arasını defalarca inip çıktığımdan ötürü siyasi harita gibiyim. Geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hergonan said: yok terapiyi domuzun osurugundan yaptiklari icin helal diil AHAHAHAHAHA gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abvblizzard said: Karboksiterapiyle düzeltiyolar onu çok temiz. oha ekmek neler biliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar