Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hahah title süper olmuş. çift sarılı =) çok tebrik ederim, mutlu mesut analı babaı büyür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cok tesekkurler arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 haha tebrikler. title da iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sdffdsa title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 eheh tebrik ederim luniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Tebrikler Luniz,allah analı babalı büyütsün. Title da 10 nömera bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tebrikler =) tek ya da çift yumurta olup olmadıkları ne zaman belli olacak? doğduklarında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 belli zaten; cift yumurta, title oradan. ilk 15 haftada anlasiliyor, teknoloji sufer dizigot diye title verecektim esasinda ama kulaga kotu geliyordu =P 85 dogumdan birinde ikiz goruluyor, o bakimdan bir ikiz babasi daha cikmasi cok zor degil patiden. dizigot onun titlei olsun, simdiden koydum ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adına çok sevindim, simdiden allah analı babalı büyütsün allah bize de nasip etsin bi ikizim olsun çok isterim ama bi kız bi oğlan mümkünse 2 oğlan cinsiyetçimiyim? evet! bu hale getiren kadın milleti utansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahahah taytilim super canim.. saolasin nefr :) dizigot dan iyimis cidden cift sarili :) esim de cok tesekkur etti arkadaslar hepinize.. sagolun varolun, darisi basiniza.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Eneee tebrikler ya. Bicili cicili büyüsünler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Çok çok çooook tebrik ederim. Şimdi bir bilgi bombardımanı yaşayacaksınız... Herkes size öğretmek için yarışacak. O süreç de eğlenceli, hangisi önemli hangisi önemsiz anlayamıyor insan hepsini dinleyip tümünü anımsamak istiyor, ileride lazım olur diyerek. Çok zevkli bir sürece giriyorsunuz. Burçlarına bakıp hayaller kurmaya başladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 14 mart, ama sanirim erken dogum olcek.. ikiz olduklarindan oturu.. hangi burc oluyor bilemiorum.. genel olarak beni taniyan arkadaslarim, ayvayi yedigimiz yonunde hayaller ve ithamlar kurmaya basladilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bende istiyorum ikiz :/ biri kız, biri erkek olsun. yımırcaklaaar die mıncırayım bööle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 negzel ya tebrikler,saglıklı mutlu olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 wastyrx said: Bende istiyorum ikiz :/ biri kız, biri erkek olsun. yımırcaklaaar die mıncırayım bööle ^_^ ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ahah title süper olmuş. Tekrar tebrik edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oooo sahaneymis, buyuk tebrikler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tebrigin buyugu sana tabii arada athe burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =] koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P birde; ATHEEEEAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 erken olcak biliyorum ama veletlerin isimlerini düşündünüzmü :D merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Nefr said: tebrigin buyugu sana tabii arada athe burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =] koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P birde; ATHEEEEAAAAAAA ahaha bende yeni ogrendim abi, athe cim bende teprik ediyorum, bide cok tesekkur ediyorum tabi :D edit: evet isimleri dusunduk, bir 4 hafta kadar sonra sanirim cinsiyetleri ogrenicez. o zaman soylerim isimleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vatana mıllete ''hayırlı'' evlatlar olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 güle güle büyütünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar