Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hahah title süper olmuş. çift sarılı =) çok tebrik ederim, mutlu mesut analı babaı büyür umarım.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cok tesekkurler arkadaslar :)
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 haha tebrikler. title da iyiymiş :D
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Tebrikler Luniz,allah analı babalı büyütsün. Title da 10 nömera bu arada :D
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tebrikler =) tek ya da çift yumurta olup olmadıkları ne zaman belli olacak? doğduklarında mı?
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 belli zaten; cift yumurta, title oradan. ilk 15 haftada anlasiliyor, teknoloji sufer dizigot diye title verecektim esasinda ama kulaga kotu geliyordu =P 85 dogumdan birinde ikiz goruluyor, o bakimdan bir ikiz babasi daha cikmasi cok zor degil patiden. dizigot onun titlei olsun, simdiden koydum ehu
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adına çok sevindim, simdiden allah analı babalı büyütsün allah bize de nasip etsin bi ikizim olsun çok isterim ama bi kız bi oğlan mümkünse 2 oğlan cinsiyetçimiyim? evet! bu hale getiren kadın milleti utansın :)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahahah taytilim super canim.. saolasin nefr :) dizigot dan iyimis cidden cift sarili :) esim de cok tesekkur etti arkadaslar hepinize.. sagolun varolun, darisi basiniza.. :D
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Eneee tebrikler ya. Bicili cicili büyüsünler ^_^
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Çok çok çooook tebrik ederim. Şimdi bir bilgi bombardımanı yaşayacaksınız... Herkes size öğretmek için yarışacak. O süreç de eğlenceli, hangisi önemli hangisi önemsiz anlayamıyor insan hepsini dinleyip tümünü anımsamak istiyor, ileride lazım olur diyerek. Çok zevkli bir sürece giriyorsunuz. Burçlarına bakıp hayaller kurmaya başladınız mı?
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 14 mart, ama sanirim erken dogum olcek.. ikiz olduklarindan oturu.. hangi burc oluyor bilemiorum.. genel olarak beni taniyan arkadaslarim, ayvayi yedigimiz yonunde hayaller ve ithamlar kurmaya basladilar :)
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bende istiyorum ikiz :/ biri kız, biri erkek olsun. yımırcaklaaar die mıncırayım bööle ^_^
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 negzel ya tebrikler,saglıklı mutlu olsunlar.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 wastyrx said: Bende istiyorum ikiz :/ biri kız, biri erkek olsun. yımırcaklaaar die mıncırayım bööle ^_^ ^_^
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ahah title süper olmuş. Tekrar tebrik edelim :P
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün =)
athea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oooo sahaneymis, buyuk tebrikler =]
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tebrigin buyugu sana tabii arada athe burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =] koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P birde; ATHEEEEAAAAAAA
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 erken olcak biliyorum ama veletlerin isimlerini düşündünüzmü :D merak ettim
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Nefr said: tebrigin buyugu sana tabii arada athe burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =] koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P birde; ATHEEEEAAAAAAA ahaha bende yeni ogrendim abi, athe cim bende teprik ediyorum, bide cok tesekkur ediyorum tabi :D edit: evet isimleri dusunduk, bir 4 hafta kadar sonra sanirim cinsiyetleri ogrenicez. o zaman soylerim isimleri :)
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vatana mıllete ''hayırlı'' evlatlar olsunlar
Öne çıkan mesajlar