Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baba pati.. hemde sanirsam ikiz..

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

belli zaten; cift yumurta, title oradan. ilk 15 haftada anlasiliyor, teknoloji sufer

dizigot diye title verecektim esasinda ama kulaga kotu geliyordu =P

85 dogumdan birinde ikiz goruluyor, o bakimdan bir ikiz babasi daha cikmasi cok zor degil patiden. dizigot onun titlei olsun, simdiden koydum ehu
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok çooook tebrik ederim.

Şimdi bir bilgi bombardımanı yaşayacaksınız... Herkes size öğretmek için yarışacak. O süreç de eğlenceli, hangisi önemli hangisi önemsiz anlayamıyor insan hepsini dinleyip tümünü anımsamak istiyor, ileride lazım olur diyerek.

Çok zevkli bir sürece giriyorsunuz. Burçlarına bakıp hayaller kurmaya başladınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

tebrigin buyugu sana tabii arada athe

burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =]

koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P

birde;

ATHEEEEAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

tebrigin buyugu sana tabii arada athe

burada topic acilmadi konuyla ilgili, patisel kutlama yapamadim ama bu firsati kacirmayayim luniz musaade ederse =]

koccaman tebrikler, darisi -istediginiz zamanda, istediginiz cinsiyet ve sayida olmak kaydiyla- basiniza =P

birde;

ATHEEEEAAAAAAA

ahaha bende yeni ogrendim abi,

athe cim bende teprik ediyorum, bide cok tesekkur ediyorum tabi :D

edit: evet isimleri dusunduk, bir 4 hafta kadar sonra sanirim cinsiyetleri ogrenicez. o zaman soylerim isimleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...