barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cemss said: niye insanlar çocuklarınının adını koyarken ycan xcan şeklinde koyarlar ki?biri açıklayabilir mi? can'lar candır. en asil insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben de bahadırcan diye bi veletle aynı odada vakit gecirmistim. bi de gecenlerde soyadı ucak olan adamın isminin durdu oldugunu gordum listelere bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 püf nokta ayrı isim olacak. bitişik ise dandik oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bende onu diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 98 alıp ağlayanlarnmış bu da. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yıldız'da harita'da mı inşaatta mı ne bi cemil baver vardı.. hep merak ettim jack bauer'e benziyor mu diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Annesi 1., babası 2., kendisi 3. olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bella said: oğlunun/kızının ya da sevgilisinin/eşinin yaptığı birşeyi anlatırken "biz" diye konuşan insanlar, böyle konuşmamalı. okurken direk şuna takıldım. cem yılmazın hasta ziyaretlerini anlatması geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben bu sene düzenli çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 umutcan'ın dramı doğduğunda başlamış. can eklenen her isim olmuyor ya bir yaştan sonra. ilkokul dönemine kadar iyide bazı isimler ondan sonra sırıtıyor. sıkıntı var! umutcan'ın isimde. "Evet şimdi kameralarımız Bürüksel de düzenlenen liderler zirvesine dönmüş durumda ve konuşma sırası Cumhurbaşkanı sayın Umutcan!!!!!!!!!!!!!!! evet seyircilerimiz beklenmedik bir arıza nedeniyle yayınımıza ara vermiş bulunmaktayız ve şimdi zonguldaktan arkadaşımız Cevat Kelle ye bağlanıyoruz. Evet Cevat göçükteki son durum nedir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 moral bozmak gibi olmasın ama bill gates gibi üniversite bitirmiyip zengin olan insanlar, yapmak istedikleri bişeyler olduğu için bırakıyorlar genelde eğitimi, bırakırsam bişey olcam diye deyil, şuan bırakıp lan şu işi yapıcam diyorsanız ve batırmıcanıza inanıyorsanız yapın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dasaaa said: hata varsa bildirmek normal.. size olsa siz de bildirirsiniz.. hatta siz de "üzüldüm biraz. ama mağdur edilmeyeceğime inanıyorum" dersiniz.. düzenli çalışan adam>>>düzensiz çalışan adam.. lan aklım olsaydı da ben de hep düzenli çalışaydım böhühü.. adam gibi çalışmadığıma çok pişmanım lan izzet koskoca alan yetkilisi olmuşsun abi, üçüncü olduğu için ağlayan çocuğun ensesine tokat atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 devletimiz bu mağdur insanlara sayip çıkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 çıknalı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 SeaGle said: koskoca alan yetkilisi olmuşsun abi, üçüncü olduğu için ağlayan çocuğun ensesine tokat atarsın. yok yoooook.. ben çocuğa şiddete karşıyım.. gerçi sondan üçüncü olsaydı falan değil eşek, Thylacine yeniden dünyaya geri dönene kadar tokatlardım ki bu sırada çocukcağız "kök hücre çalışmaları yasak olmaktan çıkartılsın, destek verilsin, hızlansın da soyu tükenmiş canlılar dünyaya geri dönsün" diye dua ederdi sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15266326.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Daha önemli olan insanların derece yapmaları gerekiyor. Umutan otursun oturduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ahahaha annenin açıklamaları komedi ya. SEVİYE Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye üçüncüsü olan 14 yaşındaki Umutcan Gölbaşı, gittiği dershane tarafından ulusal gazetelere verilen tam sayfaya yakın ilanlarda birinci olarak gösterildi. Umutcan’ın puanının yanlış hesaplandığını, aslında birinci olması gerektiğini savunan ve itirazda bulunan mühendis anne Hüsne Gölbaşı, ilana yönelik tepkisini de dile getirdi. Hüsne Gölbaşı, “Dershanenin reklam amacıyla bunları yapması çocuklarımızın psikolojik dengesini de alt üst ediyor” dedi. SBS üçüncüsü olan ve ailesi ile birlikte Bodrum'un Gölktürkbükü Beldesi'ndeki otelde tatilini sürdüren İstanbul Özel Alev İlköğretim Okulu öğrencisi Umutcan Gölbaşı, bu sabah gazeteleri açtığında şoke oldu. Umutcan, eğitim gördüğü Sevgi Çiçeği Anafen Dergileri ve Dershanesi tarafından ulusal gazetelere veriler tam sayfaya yakın ilanlarda, ‘Türkiye birincisi’ olarak gösterildi. Bu durum, zaten oğullarının puanının yanlış hesaplandığını ve aslında birinci olması gerektiğini düşünen aileyi ikinci kez üzdü. ‘BAKANLIKTAN YANLIŞIN DÜZELTİLECEĞİ SÖYLENDİ’ Bodrum'un Gölktürkbükü Beldesi'ndeki otelde tatillerini sürdüren aileden jeoloji mühendisi anne Hüsne Gölbaşı, şunları söyledi: “Dershaneler reklam yapmak için kelime oyunları ile bunu yapıyorlar. Dershanelerin bugün yaptığı açıklamalara bakarsanız yaklaşık 1540 birinci var. Reklam amacıyla bunları yapmaları çocuklarımızın psikolojik dengesini de alt üst ediyor. Dün zaten yeterince yıpranmıştık. Bugün reklamlara bakarsanız oğlum birinci, MEB’e bakarsanız üçüncü. Ne olursa olsun bakanlığın yaptığı açıklamayı doğru olarak kabul etmek zorundayız. Zaten beklediğimiz sonucu alamadığımız için şoke olmuş ve itirazda bulunmuştuk. Okul müdürlüğümüz ve Valilik aracılığıyla MEB’e yaptığımız müracaat sonucunda yanlışlığın düzeltileceğini söylediler. Bugün sabah da bakanlıkla yaptığımız görüşmelerde durumun değerlendirildiğini ve yanlışlığın düzeltileceği yönünde şifai bilgi verdiler. Ancak biz resmi bir açıklama bekliyoruz. Resmi açıklama yapılınca yine bunu kamuoyu ile paylaşacağız.” ‘REKLAMA DEĞİL, MOTİVASYONA DÖNÜK’ Anafen Dergisi ve Dershaneleri Reklam Koordinatörü Remzi Adıgüzel ise DHA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, “Biz bugünkü ilanları ailenin ve öğrencimizin okulunun yaptığı açıklamalar doğrultusunda verdik. Dün aile de okul yönetimi de birincilik için itirazlarını yapmıştı. Yani bize Türkiye birincisi olacağı söylenince böyle bir ilan vermekte sakınca görmedik. Zaten birincilik için gerekli itirazlar da yapıldı. Reklama dayalı değil öğrencimizin motivasyonuna yönelik bir ilandı. Farklı yorumlamaya gerek yok” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar