Luxor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 her türlü kötü ne combat, ne role play. basbayağı konsol oyunu haline gelmiş. oturup baldurs gate oynayacam sıfırdan, lord of murder shall perish.. umarım mass effect 3 bu denli patlak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ağır kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 İlk review ü 94 almış, PC Gamer UK'den. DAO'ya da 94 vermişler zamanında. http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii/critic-reviews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 para konuşmuş bence o reviewlerde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çıktı mı oyun nooldu bi yorum patlaması olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 demosu çıktı, oyun 8inde çıkcaktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 steamde var mı demosu? meme filan denmiş hemen oynıyalım varmıs valla 2gb civarı hemen indirelim 10 dk sürer zaten B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vay indireyim hemen ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sinan akkol demoyu incelemiş video olaraktan :P :P http://www.viddler.com/explore/epic_dog/videos/5/ indirmedim, bari bi yarısını felan izleyim diyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "the best rpg combat ever". abi yapma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 en iyi olmayabilir, ama baya eğlenceli o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adam kılıcı boşa salliyor millet ölüyor,10 sene önceki infinity oyunlarındaki vuruş hissi cok daha iyi bundan. tamam exalted öğrenmişsiniz az çok ama o öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi combat igrenc otesi ya. warrior'ın sword animasyonu ne oyle ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 combat'ın hızlanmasını ve animasyonları beğendim ben, ama 30 tane düşman muhabbeti bayık, anlamsız olmuş. bi de izometrik kamera yoksa oynamayabilirim yani çünkü ilk oyunda da companion'lar etrafta saçma sapan koştururken kanser olup, pause layıp durmadan onlara geçiyordum. Şimdi her companion'a geçtiğimde kamera değişcekse işimiz var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 [img]http://i56.tinypic.com/24zght3.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi ahaahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ENCHANTMENTS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 AHAHAHA o ne abi. Ejderha olmak istiyorum nedir? Ben sana ejderha değil adam olamazsın dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 herp derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Reaver falan herhalde? Srsly acayip merak ettim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hikayeyi anlatan şaşı diye anlatmıştır heycanlancak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 reaver diil. Flemeth dragon olarak gelerek kiclarini kurtarip, sonra shapeshift ile insan haline donunce, Hawke "oha bende dragon olmak istiyorum! ogretsene nasil olunuyor..." diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aquila said: ENCHANTMENTS! ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 düşündüm de, alpha protocol kat kat iyiymiş ya, en azından bolca dialog opsiyonu vardı. bunda "iyi kötü çirkin". seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 darkspawn before: http://i56.tinypic.com/b83frn.jpg dowkspon later: http://i53.tinypic.com/9j0kyb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar