BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 normal bilgisayar oyunu olur, emülatörle oynanan ateri oyunları olur (ps oyunları hariç) hani önemli olan klavye ve mouse kullanmadan oynayabileceğim eski/yeni güzel pc de oynanılaiblien oyunlar.. nelerdir? mesela bu prince of persia: sands of tyime vardı ama hani beceremedim pad le tanıştırmayı bir türlü oyun pad i görmedi evet?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 o kdar da eski olmasın ya pc oyunları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cosmosmith Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 DMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 mame oyunlarının tamamı 2-4 kişi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gamepad olarak elinde ne var o önemli.bende xbox 360 controller var gta:episodes from liberty city, dead space oynuyorum otomatik olarak tanıyo eğer sendede bu gamepad varsa öneririm. DMC, Tomb raider serisi, Pop Serisi, Splinter Cell, Dreamfall Longest Journey, Gears of war, A. Creed, fable, jade empire felan hepsi destekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 BLOOD ve PES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kihkihkihk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 xbox 360 controller tanıyan oyunlar için emulator var google da tüm gamepad leri xbox 360 controller gibi tanıtabiliyorsunuz, ki genelde oyunlar bu emulator olmadan tanımıyor gamepad'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://img.donanimhaber.com/upfiles/379443/9BD2750B421B4586BD04673F322BB158.jpg bundan var pardon resim böyük biraz ama görgüsüz gibi gözünüze sokayım istedim bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pad destekli olmayanları keyboard to pad gibi bir programla ayarlayabilirsin direk, gecikme felan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bu emulatörü indirip kolunu xbox 360 kolu gibi gösterebilirsin. http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4 Xbox 360 kolu destekli oyunların bazıları şurada var http://www.giantbomb.com/xbox-360-controller-support-for-pc/92-2465/ Ya da Xpadder, Pinnaple Profiler gibi padin tuşlarını klavye ve mouse tuşu gösteren programlar var onları deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ben XBox 360 wireless controller ile sands of time oynayabiliyorum ama ölünce retry tuşuna controller ile basılmıyor. O yüzden koltuğa yayılıp oynancaksa yanına klavye/mouse vs almak gerekiyor. Bende usb uzaktan kumanda var, onla basıyorum retry tuşuna. :) Bu arada aynı soruyu geçen sene sorduğunda da aynı linki vermiştim ama yine vereyim. :p http://forum.paticik.com/read.php?35,3895209,3895209#msg-3895209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar