Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi kız yakasını çekiştirmiş yannız haketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 arkadaki kıza da ben vururum. yumruuu çaktıktan sonra, hadi şimdi sktrgit itelemesi çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bende 2 kere izledim o kız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 YU FAKİN BİG NÖVZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ALLAHTAN KORMAYANLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Oha adam çok fena bıkmış dırdırdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yumruk sesi feyk. sonradan monte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Öyle ses çıkar mı yumruktan ya. Kamyon çarpsa daha iyi lan elmacık kemiği ağzına girer kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 barnacle said: http://i50.tinypic.com/sditm9.gif ahhh ben koyucaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ses fake meyk adam iyi ekliyor.Kız suclu bence hem cirkin hemde çocugun üstüne gidiyor güzel olsa cekersin dırdırıda çirkini niye dinleyesin.Evet kadınları bir et parcası olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Arkadaki şişman da yumruktan bir parça kapmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kesin o an o yerde denilebilecek en salakca seyi demistir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gauntlet denmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Adamın yumruk atması kötü, ama malasef bizim ülkemizde kadınların çoğuda kadınlıklarını kötüye kullanıyor. Ben kendi çevremdem örnek verim ne zaman ciddi bir tartışma çıksa kızlar erkeğin özel alanına girme gibi bir huyları var, biliyorsunuzki erkek erkeğe olduğu durumda zaten kendini tutamaz kavga çıkar ama kızlar bana vuramaz diyip bunu kötüye kullanıyor ve burunuzun dibine girebiliyolar bunla yetinmeyip parmağını göğsüne deydire deydire yada tehditkar bir şekilde sallıyabiliyolar, işte ozaman bu çoğunun yaptığının kötü ama kendiside kontrol edemicek bir durumda olduğunu anlarsınız. Normal bir muhabette bile birinin burnunun dibine girin medeni ise 2 adım geri gider, ama bir daha girersen yüzüne patlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adam haklı bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 haketmiş kız, cocuk uyarmış get the fuck out of my face demiş yapma demiş. kızda ötmeye devam etmiş. sexism is wrong, and being wrong is for women. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kız zaten punch me diyo. adam da geçiriyo bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 erkeğe böyle vurulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o buruna tır çarpsa bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kıza acıdım adam önce kafasına şişeyi bocalıyor sonrada yumruk atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vurunca çıkan BOATENG sesi pet şişeden geliyor yalnız.. elinde pet şişe varken koyduğu için ses iyi gelmiş öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kadına vurulan eller kırılsın. cc delikanlı cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 C ile C yi sattin mi hayirdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar