GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Demin atv haberlerde geçti.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 brnde topic açsammı die düşünüodum açmışın :D harbi nedir bu günlerde paso tren kazası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ölü varmı? yaralı sayısı kaç?[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Nukem_Verite, 11 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki: az önce skytürkte tavşancıl belediye başkanına bağlandılar konuşmalar : -Efem kaza hakkında görüşleriniz nedir? -Hangi kaza? -Tavşancıl'da tren kazası oldu -Yanlışınız var Tavşancıl'da tren yolu yokki? :=) ahhaua çok sayıda yaralı war dedi showda ist dfen fln ambulans geliomuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sonumuz hayır olsun. Ülke rayından çıktı...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 onlar tavşancıl diye tavşanlıyı aramışlardır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bunlardan biri istanbul-ankara hattimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu giişle tcdd de üst makamlarda bir kurşuna dizme yada toplu işten çıkarma gerekecek gibi duruyo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya biri bana şunu açıkalr mı? iki tren nasıl çarpışır[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet trt'den dinledim daha sağlam vermişler.. başkent expresi'nin makinist bölümü kullanılmayacak durumda olup hemen arkasındaki 1. vagon üzerine çıkmış. adapazarı expresi'nin de makinist bölümünde ağır hasar varmış.. 7 ölü oldugu tahmin ediliyor :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bahsedilen ülke Türkiye ise çarpışır.En kısa açıklaması bu.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yanlız hafiften boku cıkmaya basladı gibime geliyor,binali yıldırım 'zoru görünce' istifa etse artık ufaktan[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 biri ankara-istanbul öbürü t............-adapazarı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Apache, 11 Ağustos 2004 17:42 tarihinde demiş ki: yanlız hafiften boku cıkmaya basladı gibime geliyor,binali yıldırım 'zoru görünce' istifa etse artık ufaktan +1[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 artık üste para verseler trene binilmez. rezalete bak.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gecen ılk defa kadı tna tuzlaya gelmek ıcın adapazarı expresınde bınmıstım bı dahada bınmem artık :p banlıyo yuda kullanmam raylardan uzak durcaz anlasılan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oha abi en güvenli diye söylenen ulaşım sistemine bak durmadan dünyanın heryerinde tren kazası oluyo. Pata küte çarpışıuyolar abi bu ne.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eskiden ayda bir büyük traifk kazası olurdu, otobüsler falan girerdi birbirine artık ayd bir büyük tren kazası oluyo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Böyle Demiryollarının ben ................... İnsanların yuvalarını dağıtıyor şerefsizler[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Aket-Atum, 11 Ağustos 2004 17:39 tarihinde demiş ki: ya biri bana şunu açıkalr mı? iki tren nasıl çarpışır hat sayısı az olduğu için bir hattı birden fazla katar kullanıyor bazı yerlerde tıpkı istiklal caddesindeki gibi (gs lisesinin önündeki nokta) geçiş noktaları var, buralarda trenlerin birbirlerine yol verip öyle devam etmeleri gerekiyor büyük ihtimalle "kırmızı ışıkta geçtiği" iddia edilen tren de böyle bir noktada geçiş yapıp diğerinin karşısına çıktı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 trt1 de haberlerde soruyor sunucu 'ismail kadı adapazarı treni nereye doğru gidiyordu' ismail kadı: 'adapazarı treni,adapazarına doğru gidiyordu' lol[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Türkiyede ucuz olsun diye karşılıklı gelen 2 tren mesela teki ankaraya giderken teki istanbula giden iki treni 2 farklı raya koymak yerine aynı rayı kullandırtıyorlar ve nasıl çarpmıyor diyorsanız 2 trenin buluştuğu yerde 2. bir ray yapıyorlar karşıdaki tren gelirken öbür tren 2. raya giriyor sonra devam ediyor programda bi hata oldumu mesela tren kalmıyacağı halde kalkarsa yada makinist durmayı unutursa güüm diye geçiriyorlar:) Yada en saçması aynı ray üzerinden 2 tane trenden öndeki tren 3 saat rötar yapsa öbürüde 1 saat rötar yapsa ve 2. tren açığını kapamak için hızlı giderse (ki oluyor makiniste bağlı) aarkadan güüüüüüm diye geçiriyorlar gene [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ağustos 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ühüh gene mi ya.. :-([signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Apache, 11 Ağustos 2004 17:42 tarihinde demiş ki: yanlız hafiften boku cıkmaya basladı gibime geliyor,binali yıldırım 'zoru görünce' istifa etse artık ufaktan haddini bil! allah'ın işi... :-P sağlam makinistler varsa işten atılır, örtbas edilir. tamam bitti önceki kazada da bunlar yaşanmıştı di mi?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yaw ayıptır yeter artık bu ne böyle yaw, altyapı yeterli değilken üstüne hızlı tren yaptırırsınız, daha neyin nasıl olduğuna dair haberiniz yoktur, Tr ye hızlı tren projesini getiriken hiç bir tgv(fransadaki hızlı tren şirketi) ye danışıp sordular mı, ama hayır olmaz o zmn bize yiyecek para az olacak, zaten demiryollarını da almanlar yapmışlar, hala onlarla idare ediyoruzdur allah bilir, adamlar 2 yılda 40 bin km lik yol yaparlar biz 40 yılda 2 binlik yapmayız neden çünkü kara taşımacılğını zengin edeceğiz daha güvenilir ya ondan, ayrıca bazı büyük holdingleri zengin ediyor ya ondan, ne biçim insan bunlar artık kafam almaz oldu yaw, insanlar bu kadar yüzsüz olur, hürriyette gördüm bakan açıklama yapıyor konu ile alakasız ama bu sel ile istanbuldaki altyapının yetersiz olduğunu anlamış bulunuyoruz, sadece önlem almakla olmaz mış bu iş, şimdi siz bu adama ne dersiniz sanki Tr de ilk defa sel oluyor, resmen dalga geçiyor insanlarla, işin daha da acı tarafı bunun farkında bile değildir, şimdi bir de altyapı ile ilgili bir şeyler yapmaları gerektiğinide anlamaları için bekliyeceğiz, ayıptır yaw insanları afedersiniz ama enayi yerine koyuyorlar... aman neyse yeter daha çok çıldıracağım yoksa bi insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!!!!!![signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 11 Ağustos 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 11 Ağustos 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar