Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 güzel bir liste hazırlamışlar: http://www.retrojunk.com/details_articles/567/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.cslacker.com/images/file/mediums/optimus_prime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 16. Brett Matthews to his car. (Turbo-Teen) yıllardır arıyorum şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 AHAHAH turbo teen geçen gün eve dönerken aklıma gelmişti AHAHAHA adını aratacaktım unutmuştum iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sıcak basınca dönüşüyordu.asansörde kaldığı bi bölümü hatırlıyorum.sevdiği kızın yanında dönüşmüştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 AHAHAHAH turbo teen inanılmazmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hayal meyal hatırlıyorum turbo teen feciydi. said: Yeah I know, this guy never changed clothes. However, when Ryo went from skirt-chasing pervert to all-business gun-fighter in an instant, the change in his facial expression, voice and body language was uncanny. This was one anime series where the Japanese voice-acting was top-notch. just one? :p sailor moon çok iyiydi ama bu konuda, özel müziği girer filan böyle tam taklavat değişim, yeni güç filan kazanılınca değişir, sıkmazdı hiç eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar