BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Haftaya kadar böyle bi' yer bulmam lazım. Boğazda olması benim için önemli tabi, bir de anadolu yakasında olması gerekli. Filtre fena ama böyle bi'yerler bilen biri var mı? Yoksa beylerbeyinde filan baya kazık yerlere gitmek zorunda kalmaktan korkumuyor değilim. Kandilli'de sahilde bi'yer var benim bilgiğim. Direk iskelenin orda. Onun dışında önerilere açığım...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tarabya set, fiyatları da uygun. edit: bol bol meze söyle ve patlıcanlı levrek ye. http://www.setbaliklokantasi.com/
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 galataya gidin işte direk. salaşlığın kralını görürsünüz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 galatadakiler de balıkçı değil ya, dükkanın önüne çığırtkan koyup gel gel yapan yerler. Setten kişi başı en fazla 50-60 gibi bir fiyata kalkarsınız gitmeyin galataya falan.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 akşam iş çıkışı gidecez. özellikle anadolu yakasında isteme sebebim o :) büyükadaya giderizde dönemeyiz gibi :p edit: çengelköy'de bi yerler buldum. Ama nasıllar bilmiyorum işte. Kordon del mare rigel bunları buldum şimdilik. En kötü beylerbeyinde seçeneğimiz var da bizim burayıda istemiyorum pek. Özel gün kutlamak için mahallemi seçmek garip geliyor.
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 del mare fena değil ama baya pahalı ve kesinlikle salaş değil 3 tane porsche 911 turbonun arka arkaya çıktığını gördüm ordan çengelköy'de yiyeceksen iskele'de yiyeceksin en iyisidir her zaman lacivert olabilir mesela ama o da pahalıdır balık yiyeceksen kötü yerde yeme, hem sen birilerini götürüyorsan ve aralarından biri zehirlenirse (ki olabilir gayet) rezil olursun... (set balık iyidir bu arada ama bir lacivert veya iskele değil) fiyat siralamasi da asagi yukari: bebek > tarabya > cengel/beylerbeyi
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Eğer kendi aracınızla gidecekseniz anadolu kavağında tam istediğin tipte yerler var. Zaten semtin kendisi de balıkçı kasabası gibi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 anadalu kavağı yakın değil işte :( akşamüstü çok trafik oluyor sahil yolunda :( ben zaten beylerbeyinde oturduğum için bizim burayı az çok biliyorum. ama çengelköyde hiç bi yere gitmedim.. paraya fazlasıyla kıyıp villa bosphporus'a mı gitsek diye de düşünüyorum filan. ama çengelköyde güzel işte o yüzden karar veremedim :( rastgelede bi yere girince patlamak istemiyorm. bu arada kandilli değil, kanlıca'da ilk dediğim yer. direk vapur iskelesinin orda. ama dışarı masalar filan koyuyolar. orasıda fena değil işte.
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 paraya kıyacaksan çengelköy iskele'ye git pişman olmazsın bi çok kişiye göre anadolu yakasının en iyi balıkçısı meze sayısı çok değil sadece
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben sana biyer söliyeyim arkadasım eger sana uyarsa beykozda istanbul büyük sehir belediyesinin yeri var hem deniz kenarı güzel salaş gibi hemde uygun fiyatı paçanga böreginide süper yapiyorlar yer tarifi ise beykoz sahilde adliye binasını gectikten sonra sag tarafta shell veya bp hatırlamiyorum tam karsisi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 valla bugün çengelköy'e gittim tek tek baktım, kuleliye kadar ilerledim. Rigal mi ne beğenmedi bizi, komedi. En iyisi beylerbeyi villa bosphorus. Fiyat - performans olarak. hayırlısı
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Anadolu diyosan, anadolu kavağına git abicim, mis gibi yer. ( avrupadan gitmeyi biliyorum sadece, sarıyerden pırpıra biniosun 10 dakka ) 30-40 kaada alkol meze balık çıkarsın. En sonunda kavağın, jandarma mı polis karakolumu ne var onun hemen yanında babanın yeri var oraya gir, güzel orası tenhada oluyor. çıkışta lokumda yersin edik: Anadolu kavağı olmaz demişin uzak demişin :(. Abi anadolu tarafında nie oturuosun ki zaten :(
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Anadolu yakasında oturulur, avrupa yakasında işe gidilir. ddasdas
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BiTcH_oFBaT said: Anadolu yakasında oturulur, avrupa yakasında işe gidilir. ddasdas haa oldu.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BiTcH_oFBaT said: Anadolu yakasında oturulur, avrupa yakasında işe gidilir. ddasdas Helikopter varsa neden olmasın.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 o işin şakasıda tabi, anadolu kavağı için araştırma yapacak zamanım yoktu. Hiç bilmiyorum oraları. Sarıyerde uzak kalıyor iş çıkışı için filan. Dönmesi dert olabilir diye filan.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çok güzel ve nispeten ucuz yerler. Yani ben 5 sene sarıyerde yaşadım, bi 50 sene daha yaşarım =). Karşılıklı kavaklar gayet güzeller, ama anadolu kavağı daha ucuz. Aga misafir falansa, dışarda alıp evdede yapabilirsin çok ucuza gelir, çok daha guzel muabbet olur
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yok ya kız arkadaşımı götürücem. kutlama tarzı bir şey denebilir.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eminönünü dene abi istersen köprünün altında çok nezih yerler var, manzarsıda iyidir. Olmadı yeniköy var, tuzludur ama yemeğin arkasından yürürsünüz biraz çok güzel olur. Ya anadolu yakası ne ya :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bizim isteğimiz aslında Galata köprüsü. Ama ordaki yerlerde güvenilir mi bilmiyorum. Yani "aa bu akşam nereye gidelim yemeğe.. hmm... galata'ya gidelim evet!" gibi bi yer orası Çengelköyde güzel yerler buldum da baya tuzlu işte
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 galata köprüsünde akşam üstü iş çıkışı falan gidilebilecek bir yer, çok ayak üstü bence. öyle bir kutlama için hiç uygun değil.
Öne çıkan mesajlar