Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada ABD Askerlerine Yumurtalı Saldırı

sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
sandalye said:

sacma, gereksiz, yapana birsey katmayacak, elaleme makara olmaktan baska bir ise yaramayacak bir eylem. yani 2-3 tane amerikali askere yumurta atinca, onlar da gemiye donup kaptan bize yumurta attilar, istemiyorlar gidelim burdan demislerdir mutlaka.

said:

Geçen sene aynı grup İzmirde de karşılarına çıktı Amerikan askerlerinin. Manşet olmuşlardı "TGBliler sokak sokak amerikan askeri arıyor" diye. 2 gün erken ayrılmıştı gemi İzmirden.

guzel birsey mi bu yani simdi, sokak sokak amerikan aramak? cagdas, yapici, 21. yy a yakisan bir hareket mi? oyle dusunuyorsaniz zaten buraya baska yorum yapmam. gerek kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var abi bunun çağdaş olup olmamakla. dünyanın heryerinde yumurtalı veya domatesli saldırılar yapılıyor. millet kendi bakanına yumurta, domates atıyor. hatta suratına gidip bir çorba dökenler var.

http://www.haber7.com/haber/20090306/Bakanin-suratina-corbayi-boyle-doktu.php

al işte. koruması bile üzerine çullanmıyor, yaka paça götürülmüyor. hatta hiçbirşey yapılmıyor. çağdaşlık orda. avrupada mesela bu tarz olaylar abartılmıyor. bu tarz tepkiler normal bile kabul ediliyor.

kısacası olayın çağdaşlıkla, modernlikle alakası yok. normal bir insan tepkisi. kimseyede ayıp olmamıştır, yurtdışında duyulsa "ah türkler çok barbar, çok çağdışı" dememişlerdir merak etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülkeye yazık oluyor bu kafadaki insanlarla anca bu halde olabilir.

vay be yurdum insanı cani amerikan askerlerine tavır koymuş vay be büyük adamlar.Neymiş amerika ırağı işgal etmiş vay be vay adiler.

Böyle kahramanca haraketler yapmak lazım zaten topraklarında terörist besleyen ırak değil başbakanı kalkıp yurdum devletine posta koymaya kalkan ırak değil,savaşmadan ülkeyi 2 günde amerikalılara teslim edende ırak değil o zaman niye adi amerikan askerine saldırmayalım ki?

zaten teyzem söyledi saldırıya uğrayan askerler okeye dördüncü bulamayınca evinlerinden kalkıp 20 bin km yol tepip elin arabıyla savaşma kararı alan as kadroymuş yoksa dünyanın bütün ordularında olduğu gibi emir komuta zincirinde aldıkları emiri uygulamak zorunda olan,askerlikten kazandğı para ile ailesini geçindiren ya da binlerce dolarlık eğitim giderlerini karşılamak için mecburen askere yazılmış adamlar değil.

bu gaz haliniz daha nekadar sürecek merak ediyorum hayatında gazete okumamış adamlar kalkıp bilgi sahibi olmadan fikir beyan ediyorlar,insan utanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bu ülkeye yazık oluyor bu kafadaki insanlarla anca bu halde olabilir.

vay be yurdum insanı cani amerikan askerlerine tavır koymuş vay be büyük adamlar.Neymiş amerika ırağı işgal etmiş vay be vay adiler.

Böyle kahramanca haraketler yapmak lazım zaten topraklarında terörist besleyen ırak değil başbakanı kalkıp yurdum devletine posta koymaya kalkan ırak değil,savaşmadan ülkeyi 2 günde amerikalılara teslim edende ırak değil o zaman niye adi amerikan askerine saldırmayalım ki?

zaten teyzem söyledi saldırıya uğrayan askerler okeye dördüncü bulamayınca evinlerinden kalkıp 20 bin km yol tepip elin arabıyla savaşma kararı alan as kadroymuş yoksa dünyanın bütün ordularında olduğu gibi emir komuta zincirinde aldıkları emiri uygulamak zorunda olan,askerlikten kazandğı para ile ailesini geçindiren ya da binlerce dolarlık eğitim giderlerini karşılamak için mecburen askere yazılmış adamlar değil.

bu gaz haliniz daha nekadar sürecek merak ediyorum hayatında gazete okumamış adamlar kalkıp bilgi sahibi olmadan fikir beyan ediyorlar,insan utanır.

Haklısın bilmeden sırf amerikan askeri oldukları için böyle bir tutum sergilenmemeliydi.Sağdan soldan kulaktan dolma bilgelerle yetişen gençlerimiz bu tarz davranislarda bulanabiliyorlar.Keşke hepsi okuyup birer süs bitkisi gibi pencere önünde sessiz sedasız kalsa.
Sosyal ağlarda paylaş

he canım he. ülkeyi teslim edenleri vuruyor zaten o askerlerde.
emin ol kimse burada oh be yumurta attılar intikam alındı! gözüyle bakmıyor. tepki dediğin şey sorun çözmez zaten sadece insanın içindekini dışa vurmasıdır. sevmediğini belli etmiş adamlar ve bunu olabilecek en masumane gösteriyle yapmışlar yumurta atarak.

biriniz çıkmış ırak hakediyordu! diyor biriniz çıkmış barbarlık! diyor. ben de he diyorum size.
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

kimse askere yumurta atıp da çözülmesi beklemiyor zaten sakin.
insanlar tepkilerini dile getiriyorlar, eylem yapıyorlar.

gidip pentagonu mu bombalasın, genelkurmay başkanını mı işten alsın halk, ne ayaksınız lan

-hmm patide potansiyel neo-ladin var barack ne yapsak?
-kadroya alalım, sorasına bakarız

:)

Yumurta atmış, daha saçma sapan bişeyi yapmayı engelletmiş kendisine. Belki de bütün gün içten içe kemiriyordu kendisini rahatlamıştır,
bozuk yumurta atsaymış bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...