OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hehe bu blizzard herkesi bayılttı, avrupa betası ha açıldı ha açılacak derken herkes oturduğu bilgisayar başında screenshotlara bakıp, video ları seyretmekten baygınlık geçirip bi yerlere yığıldı heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi moral kalmadı,artık çıkmayacağına inanmaya başladım.Pazartesi'de bir gelişme olmazsa oeehh yani [Bu mesaj Mosquito tarafından 11 Ağustos 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oeh yani.2 güün sabredemediz :)[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 brogh horkg thoark brugharkg ! yazar bu cümle ile beklemekten orc olduk demek istemiş...[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bekle bekle bekle, bide beta çıkmıyacak daha da beter olacaz, valla çıkmazsa ben kudurmuş orc gibi saldıracam etrafa... aslında beni en çok delirten verilen bir tarihe sadık kalamamak, tabi burada sürü ile beklenmedik olaylar çıkabilir gecikebilir ama en azından kazananları açıklasınlar beta geç başlasın yahu[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 arkadaşlar yapmayın blizzard burda bahsi geçen firma, yarım yüzyıl bile gecikebilir. En son US betasında ilk cevaplar neredeyse 1ay sonra geldi. Europe sitesi daha tamamlanmadı, en son fransada multilingual gamemaster işe alınıcaktı, sanırım ondan önce de blizzard gerekli server tertibatını yolladı. O yüzden bence ağustos sonuna yakın bir zamandan önce beta haberi beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 herkes tatilde yahu neşeli kış aksamları bizi bekliyo merak etmeyin.. =P[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Abi bu yıl bi tatile çıkmadık güzel oyunlar özellikle wow gelir oıynarız dye o da gelmiyo offffffffffff offffffffff[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 harbi ya er sabah kalkar kalkmaz mail boxa koşmuyorum bişey varmı diye.sonuçlar açıklandıktan sonrada çoğumuz döt gibi kalcaz.bu döt gibi kalanların arasında olmam işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 walla betalara kabuller basladi mi kimse tutamaz bu bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla beta account u çıkanlar çıkmayanlara yardımcı olsun bence hehe, sölemesi kolay tabide 7/24 başından kalkmak istemiyen adamı kaldırıpda birazda biz oynıyalım demek kolay diğil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben Blizzard'ın oyunlarının hatta patchlerinin bile söylenen zamanda çıktığını hatırlamıyorum. Bence pazarlama taktiği. Çıkar o kesin ama Bence yakında değil. Diğer yaz oynarız heralde. :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 blizzarddakilere run with scissorsa yaptiklari gibi yapcaz=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hehe macintoshlar için bi starcraft installer ını bile daha yeni çıkarttı blizzard :horace:[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya biraz daha bekleriz beklemesine de çıkacaksa bekleriz :D bi de çıkmazsa gidip dövelim bunları o kadar beklettiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 adamlar sizi uyutup scourge adlı organ mafyasına satacak. böbreklerinizden abomination'lara gözbebeği yapacaklar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft forumun eski o neşeli hali kalmadı :(( × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar