Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Law said: 0ne said: yaş geçmiş artık, ben lise 1 de iken baslamıstım basketbola sırf boy uzatmak için, lise 4 e kadar oynadım 1.60 dan 1.86 falan oldum, tabi bol bol süt peynir yumurta ile beraber. Senin boyun basketbol oynamasanda yine 1.86 olacakdı, basketbol oynaman sadece seni fit kılmış, iskelet sisteminin daha dik durması için kas sistemini güçlendirmiştir. Ve potansiyelin olan 1.86 ya daha rahat erişmeni sağlamıştır. Futbolda oynasan veya jimnastikde yapsan yine boyun 1.86 olacakdı. Sen o süreçte basketbol oynadığın için boyunu basketbolun uzattığını düşünüyorsun sadece. evet abi onla alakası yok,sen zaten 1.86 olacakmışın. ben de kaç sene dsi'de oynadım ama kısayım yani 1.64. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 1.80 Nokta atışı direk. Ama kilo almak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 o değilde ben kendimi üniversite 1 e kadar 1.78 ölçüyordum 5 sene sonra tecile gittiğimde askerlik muayenesinde 1.80 ölçültüm.. sonra eczaneye gittim herifler yanlış ölçü diye orada da 1.80 çıktım, ayakkabısız bu arada ehe 19-24 arası 2cm uzamışım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sen benden uzun musun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bella said: Law said: 0ne said: yaş geçmiş artık, ben lise 1 de iken baslamıstım basketbola sırf boy uzatmak için, lise 4 e kadar oynadım 1.60 dan 1.86 falan oldum, tabi bol bol süt peynir yumurta ile beraber. Senin boyun basketbol oynamasanda yine 1.86 olacakdı, basketbol oynaman sadece seni fit kılmış, iskelet sisteminin daha dik durması için kas sistemini güçlendirmiştir. Ve potansiyelin olan 1.86 ya daha rahat erişmeni sağlamıştır. Futbolda oynasan veya jimnastikde yapsan yine boyun 1.86 olacakdı. Sen o süreçte basketbol oynadığın için boyunu basketbolun uzattığını düşünüyorsun sadece. evet abi onla alakası yok,sen zaten 1.86 olacakmışın. ben de kaç sene dsi'de oynadım ama kısayım yani 1.64. Yani şimdi siz diyosunuz ki, sen istesen de istemesende o boya geliceksin zaten, basket oynamana veya süt yumurta peynir tüketmene gerek yoktu. Ben onu şöyle hatırlıyorum, ağaç yaş iken eğilir misali, gelişme çağında ne kadar basket ve voleybol oynarsan kemiklerde hoplayıp zıpladıkça gelişip uzuyor. Yoksa bişey iddia ettiğim yok, bizim biyoloji hocasının saçmalamasıymış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yanlış bir varsayım o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 etin sütün etkisi var ama basketin etkisi yok uzamada o sadece dik durmanı fln sağlar yapılı görünmeni sağlar diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 boyunuzla barışık olun abi, ben mesela 1.74 ile baya barışığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yanlız ben 1.83'üm ve acayip yakışıklıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi ben boyumla barışığım da çevremdeki nesneler barışık değil sanırım, yüksekliği 2m ve üstü olmayan kapılardan geçerken sürekli kafayı eğerek geçiyorum, hele o dolmuş ve minibüsler yok mu, ızdırap resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 CthuLhu said: sen benden uzun musun lan? hafif kambur duruyorum.. bazen dik belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "Uslu bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin" repliğinden yola çıkarak boyunun uzamasıyla bir kıyaslama yap istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 taşıma araçlarının 1.70-75 cm arası boya göre tasarlanıyormuş... şanslısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ilkokuldan lise 1'e kadar sürekli basket oynadım. hadi okulun basket takımına gircek kadar geliştirmedim işi ama, anaokulundan üniversite 1-2'ye kadar her sabah düzenli olarak süt içmiş, her gün et yemişimdir. sütle olsa herhalde 2.20 felan olurdum şimdiye :P 1.75 kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 herşeyin bir zıttı var bu inkar edilemez eğer bu mantıkla yola çıkarsak yaşlanan insanlar kemik yapısı itibari ile nasıl küçülüyorsa zıttını yapmak yani uzamak mümkün olabilir peki bu nasıl mümkün olabilir işte orasını bilmiyorum ama çok eskilerden bir kitabın varlığından söz edilir ( :D ) ibni sinaya ait bahname kitabı orada tırnak ucundan saç teline kadar bir erkeğin karşılasabileceği tüm sorunların cevabı varmış genelde cinsellik uzerine bi kitap yada yanlış duymuşumdur tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 erken yaşta yüzmeye başlasan olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 spor biraz etkiliyor bence boyu, ama yeme-içme ve genetik daha önemli gibi geliyor bana. mesela ben düzenli spor falan yapmadım, dikte durmazdım ama 16-17 yaşında ani bir uzama sergiledim, sülalede en uzun benim 1.86yım kilo da 86. sanırım şansa uzadım lol 1.75lik başlık sahibi arkadaşa önerim hiç dert etmesin boyu gayet iyi, hem uzun boyun da sıkıntıları var, ulaşım araçlarında ufak arabalarda falan en azından. 3-5 santim için metabolizmanı bozmaya veya çivi taktırıp acılar çekmeye değmez zaten, ki doktorlar o boya işlem yapmaz kovar seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 1.83. Basket oynamasan da en az 1.82 filan olurdun. Lisede zaten genelde daha boy belli değildir. Ama 19'dan sonra bişey beklemeyin. 1.76'da iyidir hatta idealdir. 1.80 üstleri çoğu zaman kız arkadaşını kollayıp yürüyemez bile :) Basketbol veya voleybolcu falan değilsen ne yapcacan 5-6 santimi daha. Ha şöyle kötü bir durum olabilir 1.80lik kıza falan aşık olduysan işin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ayakkabisinin icine corap koyan bi arkadasim vardi. erkekti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bi de erkekler bariz çok kompleksli oluyolar bu boy konusunda. benim arkadaşımın sevgilisi vardı. çocuk bariz kısa hem de normalin altında kısa.inatla 1.75 diyodu. göz var izan var abi hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vaniLLe said: ayakkabisinin icine corap koyan bi arkadasim vardi. erkekti evet. Hehehe ne yapsın topukluyu bulanda bayanlara bulmuş :D Giy 10 cm topuk sorun çözüldü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bella said: bi de erkekler bariz çok kompleksli oluyolar bu boy konusunda. benim arkadaşımın sevgilisi vardı. çocuk bariz kısa hem de normalin altında kısa.inatla 1.75 diyodu. göz var izan var abi hahahah. sende orda bende 1.90'ım zaten diyicen, bak nasıl bozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Buddha said: vaniLLe said: ayakkabisinin icine corap koyan bi arkadasim vardi. erkekti evet. Hehehe ne yapsın topukluyu bulanda bayanlara bulmuş :D Giy 10 cm topuk sorun çözüldü :D Evet bak bayanlarda öyle bi artık var, kafadan +5cm alıyolar o topuklu ayakkabılar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bella said: bi de erkekler bariz çok kompleksli oluyolar bu boy konusunda. benim arkadaşımın sevgilisi vardı. çocuk bariz kısa hem de normalin altında kısa.inatla 1.75 diyodu. göz var izan var abi hahahah. e tabii kompleksli olacak şaşılacak bir durum yok. "yakışıklı" diye tabir edilen erkekler genelde 1.90 oluyor. "güzel" diye tabir edilen kızlar 1.65 de oluyor, 1.75 de, 1.85 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bodur tavuk her dem piliç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar