SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Arkadaşlar ben wowa başlamayı düşünüyorumda Dual Core 2,00 Ghz İşlemci 4 GB Ram (w7 32mbit var 3gb kullanılabilir diyo) Nvidia GeForce 9300M GS Ekran Kartı özelliklerine sahip laptop kullanıyorum,sıkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım tecrübeli arkadaşlardan görüşlerini alirsam sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 25 man denilen raidlere youtubedan baktımda heryerde dmg ler animasyonlar falan kasma falan olursa hayal kırıklığı yaşarım,yakın zamanda da masaüstü toplama gibi bir şansım yok iyice araştırayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 laptopla wow oynicaksan hayatın hayatkırıklıgı olabilir zaten de özellikleri yeter de artar laptop ın merak etme istedigin 25mande full grafik oynarsın shadow kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 niye öle dedin ki laptopta oynarsan hayal kırıklıgı falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Baya bi zaman laptopla oynuyorum ve eger hersey minimumda oynarsan baya yetiyor ama goruntu benim herseyim dersen kesmez laptop. Bendeki dell 630d yani senin laptopdan baya zayıftır herhalde ama olsun genede laptop laptoptur. Ekran kartım 135m diye modifiye bi turu 630Dnin normal ekranı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 edit : aha çıktı. ya görüntü istesem ps3 te takılırım zaten :) ki wowun görüntüleri zaten ortada max ta bile oynasam ne kadar iyi bi görüntü vericek o yüzden problem değil benim için grafik (en azından wow ve dotada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 flare falan gözüksün en azından öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 benimde laptop core duo 2,13 2.96 gb ram (w7 32 bit geyiğinden) ati radeon hd 4650 neredeyse bütün özellikler açık kasmadan oynayabiliyorum raid fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hadi bakalım şans dileyin bana :D bide öneri falan yapın earl game için sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sıcaktan mıdır nedir normalde samsung r620de 30 civarı fps alırken 15 e düştüğünü gördüm bugün..hatta arada 10a bile düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 10 gün traili al. orgrimmarda dalarana portal iste. bak bakalım dalaranda kaç fps. 25-30 görürsen devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ultra ayarlarda 15 fps gördüm çok moralim bozuldu yaa:( artık dalarana gitmiyorum, ultradan higha çektim bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 SevimliEjderha said: ki wowun görüntüleri zaten ortada max ta bile oynasam ne kadar iyi bi görüntü vericek o yüzden problem değil benim için grafik (en azından wow ve dotada) Çok yanlış... Krymu nickli arkadaşın videolarını indirip izle warcraftmovies'den o zaman görürsün wow nasıl bir görüntü veriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 BEnde tam onu dicektim wowun full açık ile oynayınca low ile oynadığın zamanlara küfrediyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yok abi adam doğru diyo gayet görüntü konusunda.oyunun grafiği belli yani ne kadar fullesen de biyere kadar kastırıyo.low ile ultra arasında inanılmaz fark var tabiki ama lowda 200 fps goren adam ultrada 20 gormuyo yani raidlerde 65-70 falan oluyo.dalaranda 40-50 arası falan oluyo.e bırak o kadarlık da olsun.ekran kartına guvenıyosan oyna ultrada da istediginde o kadarını dıyorum.(örnek olarak verdigim rakamlar kendimden örnek.oyunu bırak lowda mediumda bile gorunce oynayasım gelmiyo linderoth o konuda çok haklı aehua) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi yapmayın etmeyin,ps3 sahibi insanım grafik nedir ne değildir o siyah kutucuk zaten sana anlatıyo. yani bana über bi grafik vaad etmedikten sonra ki etmiyor,ultra-low oynamışım farketmez.. Kaldı ki oyunu dünyanın en iyi mmorpg si yapan grafiği değil,grafik ortada dota grafiği :) Neyse şu patchler insinde bakalım rahat mı oynanıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Grafik konusunda bu durum tam 5 yıl önce çok tartışıldı hatta beta zamanları burda birçok kavgada çıkmıştı o zamanlar EQ2 grafik yönünden eziyor WOW grafik olarakçok yetersiz deniyordu ama tersi oldu keza AoC da gördük. Bir oyunda oynanabilirlik yetoysa grafik ne olursa olsun çöp oluyor. Her zaman derim Sensible>fifa puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 wow'un grafikleri kötü değil ki, AOC oynuyorum medium'da oynamak zorunda kalıyorum ağaçlar fln rahatsız edici derecede yapay duruyor. Wow'un canını yiyim ne güzel oyunmuş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hakkaten ya wowun character detailsi falan max yaparsanız, karakterleri oturup incelemesi çok zevkli. çok detaylı çalışıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ben bir ara EQ2 oynadım bir ayı yapmışlar animasyon filan dedim wow numero uno ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 a3001ec ile -t5bişi bişi cpu NO gpu :d on board pcyle 25man 3 4 fpsde benim oynadığım dönemde şu an grafikler güzelleşmiştir :D kesinlikle ekran kartı on board olmamasına dikkat edin o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sene 2010 wow oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 mario da oynuyorum yılla pek alakası var mı? edit: ya da worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bence sevdiğin her oyun ömür boyu oynanabilecek bir oyun. unreal tournament yükledik geçenlerde multisi hala bir cok oyunun yaklaşamadığı derecede güzel. ki yanılmıyorsam oyun 90'larda yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar