Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar özellikleri ve WoW


SevimliEjderha

Öne çıkan mesajlar

Baya bi zaman laptopla oynuyorum ve eger hersey minimumda oynarsan baya yetiyor ama goruntu benim herseyim dersen kesmez laptop. Bendeki dell 630d yani senin laptopdan baya zayıftır herhalde ama olsun genede laptop laptoptur. Ekran kartım 135m diye modifiye bi turu 630Dnin normal ekranı degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SevimliEjderha said:

ki wowun görüntüleri zaten ortada max ta bile oynasam ne kadar iyi bi görüntü vericek o yüzden problem değil benim için grafik (en azından wow ve dotada)


Çok yanlış... Krymu nickli arkadaşın videolarını indirip izle warcraftmovies'den o zaman görürsün wow nasıl bir görüntü veriyor:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi adam doğru diyo gayet görüntü konusunda.oyunun grafiği belli yani ne kadar fullesen de biyere kadar kastırıyo.low ile ultra arasında inanılmaz fark var tabiki ama lowda 200 fps goren adam ultrada 20 gormuyo yani raidlerde 65-70 falan oluyo.dalaranda 40-50 arası falan oluyo.e bırak o kadarlık da olsun.ekran kartına guvenıyosan oyna ultrada da istediginde o kadarını dıyorum.(örnek olarak verdigim rakamlar kendimden örnek.oyunu bırak lowda mediumda bile gorunce oynayasım gelmiyo linderoth o konuda çok haklı aehua)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapmayın etmeyin,ps3 sahibi insanım grafik nedir ne değildir o siyah kutucuk zaten sana anlatıyo.
yani bana über bi grafik vaad etmedikten sonra ki etmiyor,ultra-low oynamışım farketmez..
Kaldı ki oyunu dünyanın en iyi mmorpg si yapan grafiği değil,grafik ortada dota grafiği :)

Neyse şu patchler insinde bakalım rahat mı oynanıo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grafik konusunda bu durum tam 5 yıl önce çok tartışıldı hatta beta zamanları burda birçok kavgada çıkmıştı o zamanlar EQ2 grafik yönünden eziyor WOW grafik olarakçok yetersiz deniyordu ama tersi oldu keza AoC da gördük. Bir oyunda oynanabilirlik yetoysa grafik ne olursa olsun çöp oluyor. Her zaman derim Sensible>fifa puahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...