Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Moderate Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: Moderate Dependent: Low Obsessive-C.: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yalnız bu antisocial bildiğimiz asosyal değilmiş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 antisosyalle asosyal aynı şey değil zaten evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 değilmiş evet bir kez daha hatırlamış olduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 SevimliEjderha said: Viktor said: patide bu kadar narsist olamsian hic sasirmadim valla :p paranoyak oldugumu bildi ama, kendi koydugum teshisi odgruladi ehueheu ama sacma yani aciklamasi "paranoyakalr doktorada guvenmez" filan, gittim bi iki kerede doktorlarda is yok lustral yazip yolliyorlar turkiyede, bakin etrafa 10 kisiden 3 u lustral kullaniyor >_< abi lustral kullanma,intihara meyillendirio ve yakınımda birininbaşına geldi :( Bu doğru yalnız, lustral en kullanılmayacak ilaç, başka ilaç yok diye mi veriyo psikyatristler anlamıyorum ama cidden berbat bir ilaç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 a- prefix'i ile anti de aynı şey değil keza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu testte hoşgörü bozukluğu var lan, çok kötü yargıladı beni. tepkiliyim bu teste karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Evet alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High hmm =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kfg said: Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High hmm =)... baya acımasızmışsın narsist ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: High Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Moderate Schizoid: Moderate Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Anne ben Attetion Whore oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Disorder Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Low o.O'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Very High Schizoid: Very High Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Very High Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Heh heh psikiyatrik tedavi görüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sir said: Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate evet narsist çıkmama şaşırmadım =) Disorder Rating Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Very High Avoidant: Moderate Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate narsist oyle cikilmaz, boyle cikilir bu sorular yanlis arkadaslar, teenage miyim ben? hersey high cikti ya sorular yanlis, ya da ayaginizi denk alin, bilemem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu arada Viktor said: ama sacma yani aciklamasi "paranoyakalr doktorada guvenmez" filan, gittim bi iki kerede doktorlarda is yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hepsine yes diyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Kişiliğinizden şüphemi ediyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 rewendorun aynısı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sen rewendorun alt kişiliğisin aslında.. yani gerçekte bir akila yok.. üzgünüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bildiğin akıl hastası çıktık iyi mi... Disorder | Rating Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Very High Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 5 senelik topicleri umarsızca uplamandan belliydi neden şaşırdın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dasaaa said: sen rewendorun alt kişiliğisin aslında.. yani gerçekte bir akila yok.. üzgünüm.. yan kişiliği olsam olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar