Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 olm on numara düğündü lan. ben böyle bir düğün daha göremem muhtemelen. efferin. ayrıca ben de "evet" dedim ki =)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 mümtoşum daha hollandaya geleceğdim sağa nikah basacağdım. NASIL YAPARSIN BUNU BANA!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 easy bro.. mum'un tüm kopiraytı bende!! o bağa ait taaam mı?
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Tebrikler müm. Geçenlerde bir düğün arabası gördüm. Ön tarafta "RAHAT" Arka tarafta "BATTI" yazıyordu =)
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dasaaa said: e o zaman ikinize de tebrikler :D eheh ben nikah şahidi olarak "ebek" dedim ama ^^ bu arada düğün arabası da on numaraydı. üstü açık tosbağa. sevimli bişey.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sen ebek dedin, diger nikah sahidim de "bak hala kacabiliriz" dedi =) ama ractaya hakkini vermek lazim, hasta hasta 600km yol geldi nikah sahitligi icin. sagol k3nk. her daim kalbimdesin. iyi dilekleri icin de herkese tesekkurler. isim icin anket fikrini sevdim, yaparim herhalde =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tebrikler mümtaz. başarılarının devamını boy boy gösterirsin inşallah =)
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mümtaz çemçüm tebrikler cicim.aheaue darısı kimin başına lan kim var patide sırada?
Öne çıkan mesajlar