Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynayamamak

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Wowa giresim hiç yok 2 ay oldu herhalde girmeyeli. Steamde bir sürü oyun var hiçbirini oynayasım yok. Bir oyun açıyorum, ana menü ekranı çıkınca amaaan diyip kapatıyorum.

Dünya kupası diye gaza geldim FM yükliyim dedim, 2. maçta sildim oyunu. Bir tek ps3 de kardeşimle Fifa oynuyoruz o da hatırı için. Heavy Rain aldım 3-4 saat oynadım sardı da ama kenarda duruyor hiç açasım yok.

Bunun yerine faydalı birşey de yapmıyorum evde yani, dizi anime vs izliyorum. Biraz kitap okuyorum. Oyun mu oynasam diye PC başına geçince darlanıyorum.

25 yaşındayım ilk defa böyle birşey geliyor başıma. Yaşlanıyor muyum ne.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşla alakalı sanırım :)

dışarı cıkıcan da sonsuza kadar dışarda yaşamıorsun illa evde de zaman geçiriyorsun

sırf aç gözlülükten dandik laptopuma bile steamden oyun alıyorum.bir sürü ps3 oyunumda var.ama oynayasım gelmiyor

uzun zamandır böyleyim gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı durumdayım, 2 ay önce başladım baymaya takımı vs. dağıttık, sc kurdum, quake vs. vs. kurdum hepsi baydı.

O sırada babamın arkadaşlarından birisi benimle çalışır mısın dedi; 1.5 aydır çalışıyordum, yüksek lisans başlangıcına kadar da çalışmaya niyetliydim ama taşınınca yol uzadı vs. dün bıraktım, pazarları zaten zaman geçmiyordu, bugün de sabah 8de kalktım saatlerdir pinekliyorum hala 3 olamadı.

Demek belli bir yaştan sonra çalışmak farzmış :P Neyse oturup kadro için 90+ ales üds vs. ders çalışmam lazım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ya ben de çalışıyorum zaten haftaiçi sabah 8.30 akşam 17.30-20.00 ye kadar değişiyor.

Eskiden gelince oyun oynayarak kafa dağıtıyordum artık kesmiyor sanırım.

Abi evinin yakınlarında falan vardır spor salonu git birine yazıl.. Ben çok bunalırsam anlaştığım bi yer var gidip 1 saat falan kum torbalarının ağzını yüzünü kırıyorum :P eğitmende tutabilirsin yararlı bişiye dönüştürür falan düşün bence ^_^

Ya da arada bir atış poligonuna git(az pahalı ama ^^ ) yapmadığın ama yapabilirim dediğin birşeyler yap ayda 1 kere de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay bendede var. oyun oynamak istiyorum ama oynamaya bailıyınc akafa kaldırmıo. kim uğraşçak şimdi pff diyip kapatıveriyorum. yaş daha 23. bişeyler üretmek istiyor insan hep tüket hep tüket nereye kadar. site yapıyım diyorum o bitiyor yeni oyun arıyorum yükleyip siliyorum falan. ilginç bi dönem benim içinde. tek çözüm bişeyler üretmek farklı bi hobi bulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi adama hala oyun öneriyosunuz. sosyalleşme düşmanı mısınız? bırakın çıksın dışarı herif.

Oyun oynamak sosyalleşmemek demek değil ki. Sosyalleşirsin de ama Red'in dediği gibi hayat dışarda geçmiyo, illa evde vakit geçireceksin. Oyun oynamayı normalde seviyor olmasa da oyun oynayamıyorum diye üzülmez. O zaman yeniden başlatacak şeyler önerilmesi normal. Oyun düşmanı mısın arkaağaşım?!!1!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problem bende de var birebir
tek caresi var bunun ben çözdüm
ya bi kıza aşık olucaksın bi amacın olucak o doğrultuda.
ya da cesaretin varsa tek basına uzak diyarlara 1 aylıgına falan gidip geliceksin.
tek basına gitmenin sebebi seni arkanda bıraktıklarınla meşgul edicek, bildigin şeylerden bahsedicek birinin olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...