Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adamsan kendi resmini koyarsın bak adam değilsin demiyorum lütfen yaa :(
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 emanın da fotolarını gördükten sonra kimseyi merak etmiyorum.
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sparkcaster said: adamsan kendi resmini koyarsın bak adam değilsin demiyorum lütfen yaa :( kedi, athe falan bulustugumuzda foto cekilmistir belki bir bak foruma. athe sever oyle seyleri kesin koymustur bence ama ben gormedim
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ilginç. hiç pizzacı tipi yok bnefirde, daha çok daha çok sahanda yumurtacı gibi
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Merak edilmesi gereken adam Werewolf abi.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahaha estel iyiymiş de şu videodan sonra izleyince çok garip oldum. ikisini aynı anda açın http://www.youtube.com/watch?v=FmVsltIkj-g http://www.youtube.com/watch?v=QTRzQQppBh0
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Niye zorum olsun ki abi? Sence de merak edilesi bir adam değil mi? Bence öyle. Çok esrarengiz.
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 herkes sayfalara bakıyormu acaba beni merak etden var mı diye
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ben bakmıyorum merak eden olmadıgını bildigim için.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 pop un fotosunu görmüştüm ben ya zaten yok muydu. baya düzgün bi herifti.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sesu said: Niye zorum olsun ki abi? Sence de merak edilesi bir adam değil mi? Bence öyle. Çok esrarengiz.esrarengiz değil sadece asosyal :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 niggaknow said: herkes sayfalara bakıyormu acaba beni merak etden var mı diye ben baktım şimdi 2 kişi merak ediyormuşçok mutlu oldum. şahsen NET olarak Ekmek'in ensesine bir tokat çakmak isterim. Nefr'i merak ediyordum resmini görmüş oldum, tam tahmin ettiğim karizmaya sahipmiş.
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Popeye said: bu da nefr ama 8 sene oncesi ahahah abi nereden buldun bu fotoyu bu olympos bulusmasi icin ankaradan istanbula trenle giderken, hafif alkol de vardi yanlis hatirlamiyorsam, zaten ozellikle blackicela benim bakislardan belli oluyor =P ozledim lan yalniz bana cok ciddi update lazim tabii. simdiki halim icin saclari sifirlayin, bir 15 kilo falan da ekleyin o resme
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Nefr said: Popeye said: bu da nefr ama 8 sene oncesi ahahah abi nereden buldun bu fotoyu bu olympos bulusmasi icin ankaradan istanbula trenle giderken, hafif alkol de vardi yanlis hatirlamiyorsam, zaten ozellikle blackicela benim bakislardan belli oluyor =P ozledim lan yalniz bana cok ciddi update lazim tabii. simdiki halim icin saclari sifirlayin, bir 15 kilo falan da ekleyin o resme e koy foto da görelim!
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kimse formata uymamış yalnız. hatta ben de uymadım.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 CthuLhu said: Nefr said: Popeye said: bu da nefr ama 8 sene oncesi ahahah abi nereden buldun bu fotoyu bu olympos bulusmasi icin ankaradan istanbula trenle giderken, hafif alkol de vardi yanlis hatirlamiyorsam, zaten ozellikle blackicela benim bakislardan belli oluyor =P ozledim lan yalniz bana cok ciddi update lazim tabii. simdiki halim icin saclari sifirlayin, bir 15 kilo falan da ekleyin o resme e koy foto da görelim! foto derken pop'un fotosunu koy ^_^
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Daesu said: unity100 o adamı bende merak ettim ya uzun bir süre
Öne çıkan mesajlar