Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Malum,"iki yıldır her gün" olduğu gibi meteorolojinin sayfasından "Uydu resimleri" takibi yapıyorum...Evde bulunduğum her 2 saatte bir,macro tarzı bir şeyle resimleri takip ederken, Bugün gördüğüm aşırı bulut toparlanması kafamı karıştırdı... Hiç bu kadar bulutlu görmemiştim...Görmedim! Geçen yıl ki AĞUSTOS AYI arşivimi bulmaya çalışıyorum cdler arasında...EK:Siteden ŞU AN Kİ DURUM: [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oha ne kadar ilginç diycem de pek bişey anlamadım o maviler yoğun bulut mu oluyo? (marduk da ince espriymiş hehee)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aman allahım ölücez mumi koru bizi :-P edit: aslında bulutlar soğuk hava felan yazın için kötü birşey.. ama ben burda rahatım püfür püfür serin hava.. ohh ne güzel.[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Ağustos 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 şuanda zaten sıkıcı,basık bir hava var ankarada darallar geldi[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hmm...eee.. neler olabilir mesela?ölücekmiyim doktor?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 The day after tomorrowdakı bulut toplanmasına benzıor acaba....?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bir sey yok sadece beyaz bulut abi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ya mumi ne ilginçsin bi de hava raporları arşivi yapıyor :) bişi olmaz normal bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 belki önceki senelere göre daha çok su buharlaşmıştır hani daha sıcak ya..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hımm.. *gözlüklerini çıkartır* Bu çok önemli bi konu arkdaşlar. Şurdaki bulutlar; *kalemiyle rusya tarafını gösteriri* bir tornado (oha) tehlikesi olabilceğini gösteriyor.. Nese şaka bi yana bende takip ederim bu tür şeyleri ve bende bu zamanda bu kadar bulut gördüğümü hatırlamaıyorum. AŞırı yoğunlaşmış.. Hadi hayırlısı..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 şu an için,sitenin 3. resmine tekrar bakın derim... ehe bir daha yakalıyamazsınız belki bu kdar güzel bulut görüntülerini :P [belkide twister çıkar tüm dünyada..] @ps:bakmam gereken daha 30 küsür cd daha var eski resimler için...Baydım...Aramayı kestim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hass şu elektromıknatısı kapatmayı unutmasaydım keşke şimdi kim garaja inip kapatacak ki[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 madem böle arşivci bi kişiliksin birazdan düzenli ol birader neyi nereye koyduğunu bilmiyosan ohoo neye yarar arşivlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 burda hakkaten çok mu bulutlar şimdi? hiç anlamıyorum ama çok değilmiş gibi duruyo sanki.. normal nası oluyo bi resim koyar mısın mumi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bismillahirahmanirrahim [böylemi yazılıyodu bu ? ][signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 06 Ağustos 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 HAVADA BULUT YOK Havada bulut yok bu ne dumandır Mehlede ölüm yok bu ne şivandır Bu yemen elleri ne de yamandır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Türkiye üstünde bulutlar azaldı oleeey ölmüycez ölmüycez...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ehe, aşırı sıcaklardan dolayı çok buharlaşma vardı. Geçen gün yağmur düştü levente, tam anlamıyla yaz yağmuru, kısa ama 3 saniyede donunu bile ıslatıyor. //Ps : Don giymezseniz donunuz ıslanmaz, evet.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 normal bi görüntü görsek de olayın garipliğini anlasak... kimsede yok mu başka tarihlerin uydu görüntüleri?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu ne Ağustos,bu ne yağmur bulutu saldırısı halen anlayamadım ben...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eyvah sonumuz geldi :-p vay bea mumi meteroloji arşivi yapıyormuşda haberimiz yokmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 dıdeyaftırtumorrov gerçek oluyo işte ne tırsıyonuz biz Türk' üz bize bişicikler olmaz layyn elin kıçıkırık bulutundan mı tırsıyonuz :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eyvah deprem olcak kaçın;)[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Alt tarafı bulut kümesi canım üfleseniz biter.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: CwzX, 12 Ağustos 2004 12:36 tarihinde demiş ki: eyvah deprem olcak kaçın;) [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar