nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Hazır Almanya muhtemelen İspanya ile eşleşecekken böyle bir anket yapıp patideki arkadaşların futbol görüşlerini öğreneyim dedim. Ben az pas diyorum, 80 pas yapıp sonra gol atmak değil 3 pasta kaleye gidebilmektir bence marifet. Top rakipteyken iyi alan kapatıp iyi pres yapıp aldın mı 3 pasta kaleye giderek rakibin topla daha çok oynamışken 3-4 tane sallayıp bırakabilmektir. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda bakalım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sen açtın diye değil ama saçma takıma ve futbolculara bakar o iş yani çok pas iyidir az pas kötüdür diye birşey yok ztn bi barcelona ve dolayısı ile ispanya öyle oynuyor.adamların yapısı o şili salaklık etmese çok pas yapan ispanyayı ne hale getiriyordu az kalsın ama aynı ispanya daha guclu bir rakibi rahat yenebilyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Daha iyi diye demedim ya ikisi de takıma göre çok etkil, o bariz. Daha beğendiğiniz, size göre daha büyük marifet olan hangisi diyorum. Yani ben Barcelona 90 pas yaptı gol attı süper takım reröre olayını anlayamıyorum mesela, gol atmak için sadece 2-3 pasa ihtiyaç duyan ve hemen rakip kaleye giden takımları daha çok beğenirim. Öyle işte beğeninizi merak ettim kısaca bi de niye 4 kere güncelledin ki? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Böyle bi karşılaştırma saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 az pas çok iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 3 pasta kaleye gitmek daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yeteri kadar. ne az, ne çok.. bi de düzenli olarak tansiyonunuzu kontrol ediyorsunuz. vitaminlerinizi alıyorsunuz. düzelme olmazsa bi ay sonra tekrar kontrole geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 böyle bi karşılaştırma mantıksız cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 NEsi mantıksız ki? Daha iyi yada daha kötü demedim, siz hangisini beğeniyorsunuz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Pasın niteligi önemli iste abi. İspanya gibi arkada top cevirmek yerine alman veya brezilya gibi derinlemesine veya kanatlara toplarla çıkmak seyir zevki açısından daha güzel gözüküyor. Hangisi iyi diye soru olmaz, güzel futbol acısından da ataga yönelik paslarda herkes hemfikirdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çok pas yoktur. az futbol zekası vardır. bu daha doğru oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Olivies said: Pasın niteligi önemli iste abi. İspanya gibi arkada top cevirmek yerine alman veya brezilya gibi derinlemesine veya kanatlara toplarla çıkmak seyir zevki açısından daha güzel gözüküyor. Hangisi iyi diye soru olmaz, güzel futbol acısından da ataga yönelik paslarda herkes hemfikirdir zaten. Yok yani benim bi arkadaş var fena Barça fanboi mesela böyle çok pas izleyince tatmin oluyo, top çevrilmesini izlemek hoşuna gidiyor. Belki burda da daha çok beğenen vardır diye düşündüm de o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 iste barca nın nasıl top cevirmesinden zevk alıyo millet? 6 pas ın orda veya ceza sahası icinde 6-7 ince pas yapınca hos geliyor. Veya yay cevresinde, o zaman tabi hos gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ya ztn bir barcelona birde ispanya sıkıcı ve gereksiz pas trafiği yapıyor. adamların en iyi yaptıgı şeyler onlar o yuzden bokunu cıkarıyorlar.pique xavi kadar teknik nerdeyse mesela ama cogu takım 3-5 hazırlık pası ve direk olaya giriyorlar 4 kere editledim aynu şeyi 2 kere falan yazmısım :) çok pas az pas diye birşey yok bana göre.çok pas ama nasıl cok pas.kendi kale onunde de çok pas yapabilirsin.rakib ceza sahasında da top çevirirsin mesela arsenal de iyi yapıyor o işi.barcelona ztn bokunu cıkarıyor kendi kale önünde yapmadıgın her pas güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 İçerde çevirince değil sadece böyle oo topu rakibe vermiyolar ne güzel top çeviriyorlar falan diye sevinen adamdı, İnter maçına kadar. Mesela Arsenal de çok paslı oynuyor ama daha göze hoş gelen futbol bana göre yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ispanya avrupa şampiyonu oldugu seneki gibi güzel oynamıyor bana göre.dunya kupası maçları baya sıkıcı villa tek başına alıyor maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben daha çok şili brezilya ve kısmen arjantin gibi kanat degil de dikine giren takımların oyunlarını daha çok seviyorum. Yani öyle dmf oyuncularının arkada boş boş 150 pas yapmasının bi olayı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Almanya eskiden az pasla direkt oynuyordu. Şimdi çok pasla hem göze güzel gelen bir futbol oynuyorlar hemde yardırıyorlar. Arjantin mesela bugun orta saha yok diye az pas yaptı. Hatta yanındaki oyuncuya topun dibine girerek filan pas vermek zorunda kaldılar. Anket yanlış. Şimdi mesela hazırlık pasını çok yapan tkımlar var ve pozisyon bile bulamıyorlar. Yada ronaldo zidan figolu r.madrid eski kadrosu çok pas yapardı ama yardırırdılar. Çok pası nasıl yaptığına bağlı. Az pası anlamadım bile doldur boşalt geliyor bir tek aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yok pozisyon bulmak için çok pas yada az pas diyodum ben. Yani geride top çevirip rakip açık versin diye beklemekten ziyade rakip açık vermese bile hızlı duvar paslarıyla ve bir ara pasıyla işte 3-4 pasta kaleye gitmek marifet diyorum yani. Bence en azından. Hani rakibin açık vermesini kendin pas yaparak beklemek yerine hızlı hızlı ve dikine oynayarak zorlayıp o açığı kendin yarat diyorum. Almanya da çok pas yapmıyor atakları genelde 6-7 pas sonunda bitiyor yani bu turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 iyide cevabı zaten almanya vermedimi? İzlemişsin maçı hemde.. Az pas ile kaleye gidince sonuç alınsaydı Arjantin elerdi.. Az pas ile kaleye gitme olayı zayıf rakiplere olur.. Rakip zayıf olacak, takım çok iyi anlaşacak, pası atacak ayağına çok hakim olacak, pası alan topu iyi kontrol edecek iyi vuracak oohooohhooo... 5 maçta 45 pozisyonda ya 1 kere olur ya 2 kere olur.. Diğer türlü rakibi bozuyorsun pas almak için koşan adam ve onun peşinden gelen defans oyuncusunun boşalttığı yere dalıyorsun (örnek: almanyanın 2. golü düşerken pası veren oyuncuya basmaya giden arjantinli defans oyuncusunun yerini dolduran alman oyuncu asist yaptı) Yani aslında çok pas yapmak yapabiliyorsan tabi çok daha etkili.. Ama çok pastan kastım tabiki rakip sahada etkili pas yapmak yoksa kendi yarı alanında türk takımlarının yaptığı gibi 4 defans oyuncusunun kendi arasında yaptığı 7 pastan sonra topu rakip sahaya doğru dikmek değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nileppezdel said: Yok pozisyon bulmak için çok pas yada az pas diyodum ben. Yani geride top çevirip rakip açık versin diye beklemekten ziyade rakip açık vermese bile hızlı duvar paslarıyla ve bir ara pasıyla işte 3-4 pasta kaleye gitmek marifet diyorum yani. Bence en azından. Hani rakibin açık vermesini kendin pas yaparak beklemek yerine hızlı hızlı ve dikine oynayarak zorlayıp o açığı kendin yarat diyorum. Almanya da çok pas yapmıyor atakları genelde 6-7 pas sonunda bitiyor yani bu turnuvada bence çok yanlış bir saptama bu.. Almanya çok fazla pas yapıyor ama kısa hızlı pas yapıyor.. Yine örnek 3. golde hiç pas yapmadılar gibi düşünebilirsin ama taç kullanıldıktan sonra 2 kere birbirlerine attılar topu 2 metrede 4 pas yapıldı orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 rüştü-keneth anderson-revivo 3pastı bak.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Xapas diye oyuncu olsa, Kısapas diye okusak... Hep bunu istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bilmiyorum bence tam tersi az pasla hücuma çıkıyor Almanya, çoğunlukla kontratak futbolu oynadıklarından da ben Premier Lig hastası olduğum için belki bunu seviyorum. Uazun, hızlı ama isabetli 3-4 pasta kaleye gidebilmek bana güzel geliyor. Arjantin 2-3 pası dikine atmayı beceremedi ki, atacak adam bulamadılar çünkü iyi kapanan rakibe karşı ortasaha desteği olmadan 3 silahşörler ne yapsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Baggio said: Xapas diye oyuncu olsa, Kısapas diye okusak... Hep bunu istemişimdir. Bir nesil Hayrettin'i "Hayrettin Tekyumruk" diye bildi, soyadını Tekyumruk zannetti zamanında, bu da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar