Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @nil transfer vs gibi işler komisyona bağlandı ve komisyonlardan adnan sezgin sorumlu artık. zaten başkan yardımcılığı görevi sürüyor futbol aş'den istifa etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ya işte ben onu balon haberdir medyayı oyalamak için çıkarmışlardır sanıyodum, inanılmaz aptalca bir hareket çünkü. Hangi kafayla aldıysa Adnan Polat o kararı.. Muhtemelen Haldun'un öne çıkmasını yediremedi kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs151.snc4/36918_407641784235_704879235_4186093_281154_n.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bi kişi demiş ilk sayfada o kadar? scorch said: sene başında AUAAUUUURRUAHAHASUFEHSHDF diye enrage olanlar, şimdi istifasına zaten tırt adamlar getirmişti istemioz biz jo falan diolar e yuh bu nası bi dönekliktir. hayır, ya cok sevindik getirdiği adamlara ama iş yapmadılar ii oldu gitmesi diyebilirsin de ya ASUHDFSDUFHSAHDFASHUFHUADSHU diye tükürük sacarak sevinirken simdi tüm kötü gidisin sorumlusuymuş gibi "iyi oldu gittiği" tavrına anlam veremiyorum. sözüm patiden dışarı bu arada bugün kahvaltıda hasta gs taraftarı 3 kişinin tutumunu görünce yazma gereği hissettim bunu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 basın yine feneri şişirmeye başladı :) ustunel stochu kaptırdıgı için istifa etmiş falan yine feneri övmeye gs ye yuklenmeye başladılar.iyi oldu.geçen sene cimbom efsane süper dediler rezil olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ccc Hakan Bilal Kutlualp ccc herkes haddini bilecek diye boşuna açmıyoruz çarşaf çarşaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar