Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ömer Üründül ün maç analizleri

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:

ispanya paraguay macındaki herif gosterdi yorumcu nasıl olur ogretti resmen, ertugral mıydı neydi, artık o cıksın son 3 maca nolur

Abi o herif cidden iyi ya, rıdvandan mıdvandan diğer bunaklardan falan kat kat iyi, türkçesi biraz bozuk olmasaydı bir de..
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Quel-Thul said:

ispanya paraguay macındaki herif gosterdi yorumcu nasıl olur ogretti resmen, ertugral mıydı neydi, artık o cıksın son 3 maca nolur

Abi o herif cidden iyi ya, rıdvandan mıdvandan diğer bunaklardan falan kat kat iyi, türkçesi biraz bozuk olmasaydı bir de..

evet iyiydi adam. Rıdvan'ın yorumculuğuna laf yokta , Maç yorumu bayıyor abi . Söylediği şeyler doğruda olsa baş ağrısı yapıyo resmen.

-Volkan yapılırmı orada o hareket (fırçalıyor),-semih hadi geri oğlum ,-Ağferin oğlum

http://forum.donanimhaber.com/m_40965643/mpage_1/key_/tm.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen abi, rıdvan maç sırasında yorumluyorsa bambaşka dünyalara gidiyor. Bir de yine maç sırasında teknik direktörlere de çok yersiz giydiriyor, hani mesela takım yenik oyuncu değişikliği oluyor ortasaha giriyor, direk:

"forvet sokmalıydı bitti bu maç güntekin"

O değişiklikten 5 dakika sonra bir defans çıkıp forvet giriyor:

"çok geç kaldı ercan"

Bir de her maçtan sonra "LORAN BİR DAKKA VAN MİNUTE BENİM BENİM -insert turkish coach here- HOCAYA BİR SORUM VAR" demesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Rıdvan Dilmen'in neresi kötü adamın her dediği çıkıyor. Ve gayet iyi analiz ediyor maçı. Bunak falan niye anlamadım. Mesela son 2 programdır sergen biten maçları yorumluyor, şahsen 5 dk dayanabildim. Rıdvan Dilmen yoksa çekilmez dedim. Sergen full futbolcuları çekiştirdi gereksiz yere. Bazılarını da kıskandığını çok belli ediyordu. Direk değiştirdim. Rıdvan maç esnasında da çok iyi bence. Ki dünya kupası tahminleri neredeyse tuttu. Adam şu şu taktikle girerse mahfolur dedi cidden öyle oldu. Neresi kötü anlamadım doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mançester :D
Ayrıca bu adamın bomba bi lafı daha vardır pek bilinmez..Zamanında fikret enginle beraber tv8 de premier lig maçı yorumlardı ömer..liverpool-chelsea maçında riise 50 metreden kaleye vurmustu,üst direkten döndü top,kaleyi yıkıyodu resmen..Bizim ömer'in tepkisi : -adamm ne vurdu fikreet :D Videosunu koyucaktım da bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

bende uyuz oldum o spikere. Mesutun türkiye, türk milli takımı umurunda değil. Bizim skiper götünü yırtıyor mesut yardırıyor diye. Böyle acizlik görmedim ya : )

dünyanın başka yerinde yoktur bu kadar övülen kendi milli takımında oynamayan oyuncu. Messiyi o kadar övmedi adam

edit: mesut bence iyi oynamıyor. Abartıldığı kadar değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

Olivies said:

Olivies said:

-62. dakikada meksikanın 3 oyuncu hakkını kullanmasına ne diyosunuz?
öü: evet

olm bu çok iyi lan ahahah

arada uzun sorular soruyor spiker 1-2 dk konuşup soruyla bağlıyor sonunda adam 'evet' diye cevap veriyo fsvsnhkfjv

Olm bu ne lan ahahhhahasdadhahhaha

AHAHHAHEHAh kendi kendini quote mu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...