Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Quel-Thul said: ispanya paraguay macındaki herif gosterdi yorumcu nasıl olur ogretti resmen, ertugral mıydı neydi, artık o cıksın son 3 maca nolur Abi o herif cidden iyi ya, rıdvandan mıdvandan diğer bunaklardan falan kat kat iyi, türkçesi biraz bozuk olmasaydı bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 muhsin ertuğral o asdfsda teknik direktör, kariyerinin en önemli kısmını da Afrika'da takımlar çalıştırarak geçirdiği için o bölgede de çok sevilen ve tanınan bir adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şıvaynşıtayger hızla içeri giriyor. Son oyuncuyuda çalımladı.. öü - Şıvaynşıtayger...müthiş.. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mançestır mı ne öyle bişey dedi. televizyonu kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Pff hadi Ömer Üründül'e sallıyorsunuz anladık adam düz konuşuyor, Rıdvan'a da mı bulaştınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Rikkie said: Quel-Thul said: ispanya paraguay macındaki herif gosterdi yorumcu nasıl olur ogretti resmen, ertugral mıydı neydi, artık o cıksın son 3 maca nolur Abi o herif cidden iyi ya, rıdvandan mıdvandan diğer bunaklardan falan kat kat iyi, türkçesi biraz bozuk olmasaydı bir de.. evet iyiydi adam. Rıdvan'ın yorumculuğuna laf yokta , Maç yorumu bayıyor abi . Söylediği şeyler doğruda olsa baş ağrısı yapıyo resmen. -Volkan yapılırmı orada o hareket (fırçalıyor),-semih hadi geri oğlum ,-Ağferin oğlum http://forum.donanimhaber.com/m_40965643/mpage_1/key_/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Aynen abi, rıdvan maç sırasında yorumluyorsa bambaşka dünyalara gidiyor. Bir de yine maç sırasında teknik direktörlere de çok yersiz giydiriyor, hani mesela takım yenik oyuncu değişikliği oluyor ortasaha giriyor, direk: "forvet sokmalıydı bitti bu maç güntekin" O değişiklikten 5 dakika sonra bir defans çıkıp forvet giriyor: "çok geç kaldı ercan" Bir de her maçtan sonra "LORAN BİR DAKKA VAN MİNUTE BENİM BENİM -insert turkish coach here- HOCAYA BİR SORUM VAR" demesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Abi Rıdvan Dilmen'in neresi kötü adamın her dediği çıkıyor. Ve gayet iyi analiz ediyor maçı. Bunak falan niye anlamadım. Mesela son 2 programdır sergen biten maçları yorumluyor, şahsen 5 dk dayanabildim. Rıdvan Dilmen yoksa çekilmez dedim. Sergen full futbolcuları çekiştirdi gereksiz yere. Bazılarını da kıskandığını çok belli ediyordu. Direk değiştirdim. Rıdvan maç esnasında da çok iyi bence. Ki dünya kupası tahminleri neredeyse tuttu. Adam şu şu taktikle girerse mahfolur dedi cidden öyle oldu. Neresi kötü anlamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mançester :D Ayrıca bu adamın bomba bi lafı daha vardır pek bilinmez..Zamanında fikret enginle beraber tv8 de premier lig maçı yorumlardı ömer..liverpool-chelsea maçında riise 50 metreden kaleye vurmustu,üst direkten döndü top,kaleyi yıkıyodu resmen..Bizim ömer'in tepkisi : -adamm ne vurdu fikreet :D Videosunu koyucaktım da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 arjantin güçlü bir takım ama almanya iyi bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 arjantin güçlü bir takım ama almanya iyi bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Portekiz-İspanya maçında Iker Casillas için, 'maçın en iyi kalecilerinden biri' yorumunu yapan Ömer Üründül, kendisine duyulan güveni bir kez daha boşa çıkartmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 öçxmcnvmönöçx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 -Sizce almanya bu haliyle finale hazır mı? -Mesut çok iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=d-rFYJ9dvRA hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 çok iyi ya ehahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 AHAHAHAHA üstünde oynandığını sonradan fark ettim ASDASD çok iyi olmuş yalnız cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 mesutu övmek için kendini yırtan spikere da hayranlık duymamak elde deil mesut süper geri pas veriyor demedigi kaldı bir lan bi yürüyün gidin yaaaa adam secmiş işte milli takımını ne kasıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bende uyuz oldum o spikere. Mesutun türkiye, türk milli takımı umurunda değil. Bizim skiper götünü yırtıyor mesut yardırıyor diye. Böyle acizlik görmedim ya : ) dünyanın başka yerinde yoktur bu kadar övülen kendi milli takımında oynamayan oyuncu. Messiyi o kadar övmedi adam edit: mesut bence iyi oynamıyor. Abartıldığı kadar değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Acizlikle ne alakası var ya? Türk Milli Takımı'nı seçmedi diye antipati bile duyuyosundur sen şimdi bir de.. Vay vatan haini Mesut vay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Ben sevmiyorum mesela Mesut'u Türkiyeyi seçmediği için. Sevgi belirtiyorum her maç ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi spikerin her almanya maçında bize pay çıkarmak için MESUT SÜPER MESUT İMBA diye maçtan çok mesutu anlatması acizlik. ki müller hatta sweinsteiger falan ondan daha fazla parladı şu turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 -Dark_Angel- said: Olivies said: Olivies said: -62. dakikada meksikanın 3 oyuncu hakkını kullanmasına ne diyosunuz? öü: evet olm bu çok iyi lan ahahah arada uzun sorular soruyor spiker 1-2 dk konuşup soruyla bağlıyor sonunda adam 'evet' diye cevap veriyo fsvsnhkfjv Olm bu ne lan ahahhhahasdadhahhaha AHAHHAHEHAh kendi kendini quote mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 en güzel yorumu euro08'de yapmıştı bu adam: "veeeaaaüeeeaaaaaa" http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=421084778232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar