Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hikaye beni biraz etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hıçkırarak ağlayasım geldi faysalın durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 " A masterpiece " Times New Roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Suark said: Daesu said: Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd(tu) ahahaha tecrübe konusmus abi bariz ayrıca didnt read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 khalad said: kız melissa p resmen 15 yaşımda düdüklendim ha 1 fazla ha 1 eksik fark etmez modeli. herif kadir inanır modeli delikanlı. Nası bir hayal gücüdür. asfdsagsdgs Melissa P. de iyiydi ama ha,çok pis gideri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 aa sana m.p. http://p3.focus.de/img/gen/E/R/HBERAYzaOfN_Pxgen_r_285xA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 melisa p. sayesinde bir sürü apaçi kitap okudu hayatlarında ilk ve son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Rasmon said: soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor, hıçkırarak ağlıyordum ve sonra kalkıp ellerimi yıkadım. hikayenin devamı olabilir aslında '' gay '' değilse asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nerenin trollü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 şahane kurgulanmış ve akıcı bir dille yazılmış, harika bir eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 o kadar metrobuse bindim hiç aklıma böyle bir senaryo gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: -aman tanrım! ne kadar da acı bir tecrübe. bu arada ben faysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 "başka bir hayatta tatlım." see you in another life bro sölenmişmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Berkovich said: Spastik said: Bi kız var 15 inde bekaretini kaybetmis metrobüsde cengiz dinlerken bir adam-faysal-tarafından farkedilip geceyi bir sekilde onun evinde geçiriyor lakin kız adama kendini sundugunda faysal onu reddediyor. Bir nefeste anlattım iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 İBRETLİK BİR PAYLAŞIM KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 karalama defteri eser görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oyyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 vaniLLe said: yazidan cikarabileceklerimiz; ''keske bütün erkenkler faysal gibi olsa aah...'' ''keske bütün kizlar irem gibi olsa mmmm'' epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Çok korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 vaniLLe said: yazidan cikarabileceklerimiz; ''keske bütün erkenkler faysal gibi olsa aah...'' ''keske bütün kizlar irem gibi olsa mmmm'' +rep direk lan lol not : o diilde buna rep verirken yanımda sevgilimin olması bi ironik oldu lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yazar sevgilim var demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yazar bildiğin ibneyim homoseksüelim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar