mardox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 orjinal aldığın oyunda çakma takımlarla oynamak koyuyo insana ama biri nasıl oluyo bi patch işi burdan "cıs yasak"sa öm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 pes fifa kapışmalarını izlemek okumak çok zevkli oluyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kingpin said: Bonjo said: pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten. enteresan lan bende tam tersini düşünüyorum. insnalar grafik peşinde. ronaldonun güzel suratını görmeden oynayamıyorum :) gameplay olarak dememiştir bence o atari olayını.yani sürekli pese laf ediyorum ama haklıyım ya.ne biçim bi ps cafe kültürü yerleşmişse ülkeye pes ordan götürüyor yani. ps2 deki winingler şu pes 2010 dan 2011 den çok daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paslar çok tutarsız olmuş. Kısa pas diyorum, top pas verdiğim adamı geçip gidiyor. Bir de atak yapmak defans yapmaktan daha kolay. Defansta adama pres yapmak çok zor. Tutturamıyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yanlız PES 11'in grafikleri FIFA 11'den daha iyi. Onu da söylemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 "Cin Ruhi" said: Yanlız PES 11'in grafikleri FIFA 11'den daha iyi. Onu da söylemek isterim. Oyuncu Tipleri olarak sölüosun sanırım ? Oyunun genelinin kamera bazında grafik olarak pes rezalet. pixel leri belli oluo nerdeyse oyuncuların. Master League online modu gerçekten iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hala pes daha iyi diyen var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 haşa, getirin o lafı diyen munafıkları buraya cezalandıralım 3 vakte kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 PES mi? pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Master League Online oynayanlar için bir kaç oyuncu vericem . Kendi takımım için topladığım isimlerdir Normal Maçlar için ne denli işe yarar bilmem ama genel anlamda Coach Mode Competition'larında bi başarı elde etmek için kasıorum. Kısacası içinde 55 Overall'luk adamda var bi ton meşhur 88-89 luk adamda var ama genel olarak dediğim gibi Coach Mode based olduğu için Team Work'u yuksek playerlar . İsimleri ne şekilde bulduğumuda ufaktan açıkliyim. son 1 haftanın tüm Coach Mode turnuvalarında ilk 8 e gelen playerların kadrolarını inceleyip ortak olan isimlere yoğunlaştım fln filan. Neyse Defans : younomef rami * timisela *, rakystskyi * radigo , boyata , hughes** , o shea* , aliadzade* , bonucci , alkwijd*,hübschman*** ustaritz* , , valiente ,n'koulou* , ponce* , cho yong hyung*, miguel *vitor, gudelj* , David Luiz* rozehnal Ortasaha : emana** esqudero , o gonzalez* Zokora* , johrfaem* r. gomis* , ciaramitaro ,cisse, lewandowski****,piangerelli*, faye , de jong**** juerzo**** , sankhare* , leonardo*** , salinavic , Khlosneri** , ambrosini** , vukojevic*,modric* ,diao* , maniche , bouba diop , mudingayi , sissoko* , maurice belay , Cahill* , carmona, a.song , vieria* , gattuso** , schweinsteiger* , karagounis* , sireix , romaldinho(ronaldinho değil) , mascherano , Aimar , bereguer* , Dempsey , Ben Saada** mavuba*** , mehmet topal* , Mollo , fellaini * , Essien , Toquero , makelele*** , iouga , milner* , nakamura ** , nuchstein , semak , mustafa sarp , Arteta* , lassana diarra , Parnaby* , Hazard* , Cristiano (Ronaldo değil) Forvet : muniain , pedersen*** , trejo* , gignac* , vucinic , djebour*** ,olic* hadji* , diamanti , Abeyie* , kakuta* , Chicharito* , Hunt ,ianquinta **** , Schevchenko* , edu* , benitez * , Arshavin , Henry, Park chu young* kuyt***** petorbenov* , ogardingie , Belasie Bazılarının yanında yıldızlar var .. Onlar kendi takımım için aldığım bazı notlar gibi bişey yani onları çok dikkate almayın . Şimdi belki tüm playerların kadrolarındaki kişilerimi yazdın derseniz .. yok yani sadece mantıklı isimler yazıo. Umarım işinize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oyunla ilgili birkaç temel prensipten bahsedeceğim. bunları yaparsanız maçlarda gol sıkıntınız ve havadan toplarda savunma sıkıntınız olmaz. öncelikle ara paslar çok iyi işliyor, orta sahanın biraz ilerisindeyseniz forvet adamına attığınız ara pasların onu bulduğunu göreceksiniz. bu sayede çok gol atıyorum. zaten ana nokta da bu. savunma olarak eskiden şahsen ben hava toplarında hep kare tuşuna basardım şimdi ise hucumda hava topunu kare ıle kullanırken savunmada x ile topları karşılıyorum. (Bu sorunu bazı arkadaşlarım yaşıyor, nasıl oluyor ya orta kafa gol atıyorsun bu kadar diyorlar, çünkü hala eski pes serilerindeki tuş kombinasyonu aynı sanıyorlar, x ile hava toplarını karşılamanın daha kolay olduğunu bilmiyorlar) Kaleci ile karşı karşıya çok gol kaçırıyorum diyorsanız eğer, r2 ve kare tuşuna aynı anda basın birebirde. plase vurur ve genelde gol olduğunu göreceksiniz. Uzaktan şutlar çok iyi diyenler var, doğrudur ama arapas daha iyi bu oyunda, uzaktan 6 7 şut deneyeceğinize ara pasları kullanın derim. iyi günler. Bu dediklerimi uygulayanlar çok şey kazanacaktır, repleri beklerim. asd. Bu arada ben de ps3 yok sizlere teknik çok bilgi veremedim üzgünüm fakat en azından işinize yarar bunlar arkadaşlarınızla oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sağolun bilgiler için, eskiden ML'de takımın herşeyini biz yapardık şimdi dizaynını örnek alacağınız takımı seçin diyor... nasıl editlicem kendi takımımı bulamadım. bi de online ML'deki takımı silip yenisini seçemiyo muyuz? edit: @trasty gambino vardı eskiden. messi gibi bişiyid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sunderland in adı ne ya? bulamadım bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 pcde oynayan var mi ? asdfa bi de fifa mi pes mi diyerek 28 sayfa tarti$manin irzina gecmek istiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 asas said: öncelikle ara paslar çok iyi işliyor, orta sahanın biraz ilerisindeyseniz forvet adamına attığınız ara pasların onu bulduğunu göreceksiniz. bu sayede çok gol atıyorum. zaten ana nokta da bu. Barcelona'nın Real Madrid'in ara pas kaabiliyetini Fenerbahçe'de Galatasaray'da görünce hoşluğu kalmıyor ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fifa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya ben oyunu geçen hafta aldım. açıkçası 2002'den beri pes, fifa gibi oyunları bilgisayarda oynuyorum, genellikle de arkadaşlarımla oynamak için. şimdi hazır ps 3 için almışken takımları da güncelliyeyim diyorum son transferlere göre, fakat nerden yapılıyor bilmiyorum. biri açıklayabilir mi kısaca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Extra content 'den , Veri paketini güncellemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 onu yaptım, ancak 1.02 patchinden sonrası yok gibi gözüküyor. benim bildiğim kadarıyla 1.03 çıktı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Version 1.02 Data Pack 2.0 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bugun aldım ucuza derken oyun latin dilleri rusça ve yunanca dahil olarak geldi. ingilizce yok. nası yükleriz? ya da almanca kasmaya devam mı sensible 95-96 dan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar