Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 smarthan said: 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P filmin sonu sanırım geçmişe gidiyodu eleman, o biyolojik silah mı ne onu ülkeye sokan adamı durdurmak için, ama durduramıyodu havaalanında kovalamaca oluyodu hatta galiba, sonra kendi çocukluğunu görüyodu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 of gene mi film başlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Saeros said: smarthan said: 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P filmin sonu sanırım geçmişe gidiyodu eleman, o biyolojik silah mı ne onu ülkeye sokan adamı durdurmak için, ama durduramıyodu havaalanında kovalamaca oluyodu hatta galiba, sonra kendi çocukluğunu görüyodu filan lşa Geçmisinden ziyade izleyici gelecekte o deneyleri yapan kişilerin emlakçı falan oldugunu ögreniyordu.Diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 goldbären said: Paramolsadabenalsam said: makinistten sonra da equilibrium' u izle. christian bale ne kadar mesleğine sadık bi oyuncu gör :) overrated bir film equi Underrated aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 vizyon bölümüne açıp duruyolar hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 to the virgin spring seven samurai seventh seal the graduate kramer vs kramer Lenny yojimbo ran angel-a anton cyrano de bergerac being there the party bunlari izle once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 equilibriumu sevemedim pek, beğenene laf etmem ama bana biraz yapmacık geldi. anladığıma da eminim filmi ama her filmi sevemiyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 1984'ü okumuş muydun? ben filmde direkt kitabı gördüğümden çok hoşuma gitmişti çok benziyorlar zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beyler kimse das experiment dememiş?! oha diyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 çok ızdırap lan o film, ciddi sıkıntı yaratıyo insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben şu 12 monkeysle planet of apes i karıştırıyorum hep sonra farkediyorum ki 12 monkeysi izlememişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 la bilek ays bende yazardım burda izlemediğim filmleri de çok dalga konusu olurum. şeyi izle bak denmemiş o; Old boy.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Vivi said: 8½ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kapıcılar kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kapıcılar kralının sonunda seyit apartmanı satın alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Amélie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Red said: ben şu 12 monkeysle planet of apes i karıştırıyorum hep sonra farkediyorum ki 12 monkeysi izlememişim :) planet of apes tüm serisi izlenmeli. esim olacak insanda benle beraber her seferinde izlemeli yoksa nikah felan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sandalye said: Amélie Nesini güzel buldun bunun? Hani kızlardan tapanı vs çıkıyorda hiç sevemedim şu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 di aylınd güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 500 days of summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar