Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 smarthan said: 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P filmin sonu sanırım geçmişe gidiyodu eleman, o biyolojik silah mı ne onu ülkeye sokan adamı durdurmak için, ama durduramıyodu havaalanında kovalamaca oluyodu hatta galiba, sonra kendi çocukluğunu görüyodu filan
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Saeros said: smarthan said: 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P filmin sonu sanırım geçmişe gidiyodu eleman, o biyolojik silah mı ne onu ülkeye sokan adamı durdurmak için, ama durduramıyodu havaalanında kovalamaca oluyodu hatta galiba, sonra kendi çocukluğunu görüyodu filan lşa Geçmisinden ziyade izleyici gelecekte o deneyleri yapan kişilerin emlakçı falan oldugunu ögreniyordu.Diye hatırlıyorum
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 goldbären said: Paramolsadabenalsam said: makinistten sonra da equilibrium' u izle. christian bale ne kadar mesleğine sadık bi oyuncu gör :) overrated bir film equi Underrated aslında.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 vizyon bölümüne açıp duruyolar hayret bişi
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 to the virgin spring seven samurai seventh seal the graduate kramer vs kramer Lenny yojimbo ran angel-a anton cyrano de bergerac being there the party bunlari izle once.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 equilibriumu sevemedim pek, beğenene laf etmem ama bana biraz yapmacık geldi. anladığıma da eminim filmi ama her filmi sevemiyorsunuz. :)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 1984'ü okumuş muydun? ben filmde direkt kitabı gördüğümden çok hoşuma gitmişti çok benziyorlar zira
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beyler kimse das experiment dememiş?! oha diyorum!!
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 çok ızdırap lan o film, ciddi sıkıntı yaratıyo insanda.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben şu 12 monkeysle planet of apes i karıştırıyorum hep sonra farkediyorum ki 12 monkeysi izlememişim :)
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 la bilek ays bende yazardım burda izlemediğim filmleri de çok dalga konusu olurum. şeyi izle bak denmemiş o; Old boy.!
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kapıcılar kralının sonunda seyit apartmanı satın alıyo.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Red said: ben şu 12 monkeysle planet of apes i karıştırıyorum hep sonra farkediyorum ki 12 monkeysi izlememişim :) planet of apes tüm serisi izlenmeli. esim olacak insanda benle beraber her seferinde izlemeli yoksa nikah felan yok.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sandalye said: Amélie Nesini güzel buldun bunun? Hani kızlardan tapanı vs çıkıyorda hiç sevemedim şu filmi.
Öne çıkan mesajlar