Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 2 sene öncesine kadar izlememiştim ama asılma tehlikesi geçirmedim asdf
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Esnaf said: 12 maymunu izlemeyeni asıyorlarmılş asın beni. bu da aklıma gelmemişti. evet. tşkler.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 said: bi kere hiçbir babayı izlemedim. matrix 2 ve 3'ü izlemedim. scarface izlemedim. reservoir dogs izlemedim. ben de. =P bir de once upon a time in america izleyebilirsin, izlemediysen.
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 The Departed No country for old men Traffic American History X A Beatiful Mind Rain Man ekstra olarak Gran Torino Blind Side
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 requim for a dream pulp fiction fight club muhtemelen izlemişindir bunları ama bi ihtimal yazayım dedim yazan olmayınca
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Red said: natural born killers da iyidir aye çok iyidir(tu)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 turkce filmde soliim izlemdiysen hersey cok guzel olacak fasulye gemide
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu ikisi niye söylenmemiş anlamadım, efsanedirler bence; The Green Mile The Pianist
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İlk aklıma gelenler, Rear Window Freaks Blade Runner Brazil This is Spinal Tap Un Chien Andalou Dr. Strangelove The Goonies The Seventh Seal
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hani türkçe isimlerle falan mı izlemiş olabilirim diye düşündüm ama slintin yazdıgı filmlerin hiçbirini bilmiyorum :)
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 12 monkeys'i ilk defa buradan duyuyorum desem? asar mısınız keser misiniz yoksa asıp mı kesersiniz?
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Xenocide said: 12 monkeys'i ilk defa buradan duyuyorum desem? asar mısınız keser misiniz yoksa asıp mı kesersiniz? ayıplarız baya bi. witch slayer alıp yenilecegine geceleri hon da otur bunları izle.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 askdjh o geçen günkü sen miydin ya... ulan bizim arkadaş mala bağladı concede atıp duruyor bıraktı oynamayı it. neyse konumuz o değil ben izleyeyim bunu o zaman.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paramolsadabenalsam said: makinistten sonra da equilibrium' u izle. christian bale ne kadar mesleğine sadık bi oyuncu gör :) overrated bir film equi
Öne çıkan mesajlar