Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 12 maymunu izlemeyeni asıyorlarmılş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 2 sene öncesine kadar izlememiştim ama asılma tehlikesi geçirmedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Esnaf said: 12 maymunu izlemeyeni asıyorlarmılş asın beni. bu da aklıma gelmemişti. evet. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ölü ozanlar derneği forest gump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 titanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 said: bi kere hiçbir babayı izlemedim. matrix 2 ve 3'ü izlemedim. scarface izlemedim. reservoir dogs izlemedim. ben de. =P bir de once upon a time in america izleyebilirsin, izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 12 monkeysi izlemiştimde sonunda ne olduunu hatırlayamadım. bi spo içinde yazsanıza aklıma takıldı :P yani komple filmi hatırlıorumda sonu aklıma gelmio. daha bi sinir oluom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 8½ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 The Departed No country for old men Traffic American History X A Beatiful Mind Rain Man ekstra olarak Gran Torino Blind Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 natural born killers da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 requim for a dream pulp fiction fight club muhtemelen izlemişindir bunları ama bi ihtimal yazayım dedim yazan olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hababam Sınıfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Red said: natural born killers da iyidir aye çok iyidir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 turkce filmde soliim izlemdiysen hersey cok guzel olacak fasulye gemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 in bruges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu ikisi niye söylenmemiş anlamadım, efsanedirler bence; The Green Mile The Pianist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İlk aklıma gelenler, Rear Window Freaks Blade Runner Brazil This is Spinal Tap Un Chien Andalou Dr. Strangelove The Goonies The Seventh Seal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hani türkçe isimlerle falan mı izlemiş olabilirim diye düşündüm ama slintin yazdıgı filmlerin hiçbirini bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tabutta rövoşata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 12 monkeys'i ilk defa buradan duyuyorum desem? asar mısınız keser misiniz yoksa asıp mı kesersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bişey yapmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Xenocide said: 12 monkeys'i ilk defa buradan duyuyorum desem? asar mısınız keser misiniz yoksa asıp mı kesersiniz? ayıplarız baya bi. witch slayer alıp yenilecegine geceleri hon da otur bunları izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 askdjh o geçen günkü sen miydin ya... ulan bizim arkadaş mala bağladı concede atıp duruyor bıraktı oynamayı it. neyse konumuz o değil ben izleyeyim bunu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 the game kesin izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paramolsadabenalsam said: makinistten sonra da equilibrium' u izle. christian bale ne kadar mesleğine sadık bi oyuncu gör :) overrated bir film equi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar